Kognitivno-vedenjska terapija: delovni zvezek za telebane Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
22. 09. 2012

naslovnica knjigeKnjiga Kognitivno-vedenjska terapija: delovni zvezek za telebane, avtorjev Rhena Branch, Rob Willson, je izšla septembra 2012.

OPIS:

Kognitivno-vedenjska terapija je v svetu in pri nas dodobra uveljavljena metoda reševanja psiholoških problemov, zmeraj bolj pa tudi kot pomoč pri obravnavi različnih duševnih motenj. Ponatisu svetovne uspešnice, Kognitivno-vedenjske terapije za telebane - ki je bila razprodana tudi v slovenski izdaji - se zdaj pridružuje še Delovni zvezek.

PASADENA Ta je za razliko od KVT za telebane, ki je prava enciklopedija kognitivno-vedenjske terapije, docela praktično usmerjen in omenjeno knjigo dopolnjuje s celo množico nadrobno razdelanih in razloženih vaj z rešenimi zgledi, ki karseda olajšajo razumevanje in prenos KVT-principov v prakso. Delovni zvezek je odličen pripomoček za terapevte, ki izvajajo KVT, in nepogrešljiv pri samopomoči s KVT, ki je s tem zvezkom lažja kot kdajkoli in vsakomur dobesedno na dosegu roke.

 

 Odkrijte, kako:

  • prepoznate svoje problematične miselne vzorce,
  • usmerjate svojo pozornost,
  • naslovnicaopredelite svoje probleme in si pri njihovem reševanju postavite določne cilje,
  • ustvarite in vzdržujete zdrave medosebne odnose,
  • živite pozitivno.

 O avtorjih:

Rhena Branch in Rob Willson sta kognitivno-vedenjska terapevta z dolgoletnimi izkušnjami v pomoči ljudem pri premagovanju vedenjskih in psiholoških težav. Izkušnje sta pridobivala tudi v svetovno znani londonski psihiatricni bolnišnici Priory.  

 

Osnovni podatki

založba: Založba Pasadena, d. o. o.
naslov izvirnika: Cognitive Behavioural Therapy Workbook For Dummies
založba izvirnika: John Wiley & Sons
redna cena 24,95 EUR
društvena cena 21,90 EUR
jezik slovenski jezik
št. strani: 300,
vezava: broširano-šivano
izid september 2012
ISBN 9789616661386
ISBN-13 9789616661386

 

 Knjigo lahko naročite že sedaj preko spletne naročilnice. Cena posamezne knjige je 24,95 eur, založba Pasadena pa omogoča nižjo ceno za vse, ki boste naročili preko naše spletne strani, torej 19,95 €. Stroške poštnine krije založba.

 


 

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami