NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Aktualno arrow Anketa o uporabnikih foruma nebojse.si
Anketa o uporabnikih foruma nebojse.si Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
13. 07. 2012

fdvVabimo vas, da sodelujete v anketi, ki je dostopna na povezavi: http://www.1ka.si/a/15471

Meseca maja smo študentje družboslovne informatike v okviru predmeta Raziskovalni seminar na Fakulteti za družbene vede, izvajali raziskavo o forumih, namenjenih medsebojni pomoči. Odločili smo se, da bomo podrobno raziskali vlogo foruma nebojse.si, zato smo sestavili spletno anketo o uporabnikih foruma nebojse.si.

Na podlagi rezultatov anket, ki so jih izpolnili uporabniki foruma, so se nam po opravljenih analizah pokazali zelo zanimivi rezultati, a bi za relevantno poročilo potrebovali še več rešenih anket. Da bomo poročilo lahko uspešno sestavili in vam ga predstavili, smo se odločili, da bomo z zbiranjem podatkov nadaljevali. Zato vas vljudno vabimo, da sodelujete v anketi, ki je dostopna na povezavi http://www.1ka.si/a/15471.

Vaše sodelovanje v anketi bo pripomoglo k boljšemu razumevanju vloge foruma nebojse.si, poleg tega pa bo bistveno prispevalo h kakovosti in objektivnosti rezultatov naše raziskave.

Anketa je kratka in vam bo vzela približno 7 minut časa. Poudarjamo, da je anketa anonimna, odgovori pa zaupni in bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene.

Ajda Rogelj, študentka družboslovne informatike (Fakulteta za družbene vede)

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami