NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Aktualno arrow Delavnice za obvladovanje bipolarne motnje
Delavnice za obvladovanje bipolarne motnje Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
02. 07. 2012
 Jesenske delavnice za obvladovanje bipolarne motnje so namenjene osebam z diagnozo bipolarne motnje, njihovim svojcem in bližnjim in so brezplačne. Potekale bodo ob torkih v septembru in oktobru, enkrat tedensko, skozi 6 srečanj. Vsako srečanje bo trajalo 90 minut.

Prva delavnica bo v torek, 11.9. 2012 ob 17. uri na ZRC SAZU, Novi trg 2 , Ljubljana (v sejni sobi v 1. nadstropju).
Delavnice bosta vodili psihologinja Tatjana Novak in psihiatrinja izr. prof. dr. Mojca Z. Dernovšek.
Izobraževanje poteka skozi šest zanimivih srečanj, v katerih uporabljamo pisno gradivo in preko pogovora med udeleženci spoznavamo simptome, potek, vzroke in načine zdravljenja bipolarne motnje z zdravili in samopomočne tehnike za zgodnje preprečevanje ponovitev epizod.
Po dosedanjih izkušnjah so se delavnice zelo dobro obnesle - ne samo zaradi novega znanja, ki je v pomoč pri obvladovanju motnje, temveč tudi zaradi medsebojnega druženja in izmenjave izkušenj z drugimi, ki se spoprijemajo z enakimi težavami.
Učinkovitost delavnic in zadovoljstvo udeležencev z delavnicami preverjamo tudi z vprašalniki kvalitete življenja in prisotnosti simptomov depresije, anksioznosti in stresa pred in po delavnicah.

Prijave in odjave na delavnice so obvezne.Za prijave in dodatne informacije pišite na e-poštni naslov: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , v času od 12.7.2012 in od 20.8. 2012 lahko pokličete tudi na telefonsko številko: 01 4706 445 med delovnikom med 12 in 16h.

Prisrčno vabljeni!

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami