NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran
Otroci alkoholikov in tiranov Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
14. 04. 2012
Motnja pozornostiOTROCI ALKOHOLIKOV IN TIRANOV
Andrej Perko je doktor psihologije in specialist klinično psihološkega svetovanja.Dolga leta se je usposabljal pri znanem psihiatru dr. Janezu Ruglju kot njegov koterapevt in sodelavec. Sedaj nadaljuje njegovo delo.Že več kot dvajset let vodi terapevtske skupine ljudi z različnimi problemi in stiskami po modificirani socialno-andragoški metodi dr. Janeza Ruglja.

 Kratka predstavitev knjige

Pri svojem delu se vsak dan srečujem z odraslimi otroki alkoholikov in drugih tiranskih staršev. Njihove zgodbe so pretresljive in tragične. Na svojih ramenih nosijo patologijo primarnih družin in iz začaranega kroga trpljenja ne morejo izstopiti. Njihova stiska se poglablja in samo nekateri spoznajo, da brez pomoči ne bodo našli rešitve. Tragično je predvsem to, da pomoč poiščejo le nekateri, večina jih ostaja ujeta v trpljenje in kaos nerazčiščenega odnosa s patološkimi starši. Zvesto nadaljujejo scenarij svoje družine, se zapijejo ali rešujejo svoje može ali žene, na otroke prenašajo svojo ranjenost in razočaranje nad ljudmi in življenjem. Tragiko primarnih odnosov nosijo nehote naprej v nove odnose in tako zaznamujejo naslednjo generacijo.

Predstavitev knjige si lahko preberete na spletni strani http://www.andrejperko.si/novice/otrocialkoholikov.html

 Knjigo lahko naročite že sedaj preko spletne naročilnice . Prodajna cena knjige je 30 eur, založba Buča pa omogoča nižjo ceno za vse, ki boste naročili preko naše spletne strani,  naročili preko naše spletne strani , torej 20 €. Stroške poštnine krije založba Buča.

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
skupine
Švicarski prispevek
Podprto z donacijo Švice v okviru Švicarskega prispevka razširjeni Evropski uniji.
SOS Telefoni

ŽIV ŽIV

Podarite 0,5% dohodnine

Podarite
Dobrodelnost vas nič ne stane. Izpolnite obrazec

Pomembne povezave
DAM na Facebooku

Sledi nam na FACEBOOKU
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami