Tretja mednarodna konferenca Triple I - intuition, imagination, innovation Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
12. 04. 2012
Triple iSlovenski center za raziskovanje samomora UP IAM vabi na tretjo mednarodno konferenco Triple I - intuition, imagination, innovation, ki bo potekala 10. in 11. maja 2012 na Debelem Rtiču v Ankaranu.

 


Priznani strokovnjaki s področja suicidologije bodo spregovorili o raziskovanju in preventivi samomorilnosti pri nas in v svetu. V tem trenutku potrjeni predavatelji so naslednji: dr. Ella Arensman, prof. Enrique Baca-Garcia, prof. Diego De Leo, prof. Heidi Hjelmeland, prof. Maurizio Pompili, dr. Merike Sisask and dr. Martin Voracek.

IAM Vabljeni ste vsi strokovnjaki, študentje, raziskovalci in praktiki, ki jih zanima samomorilnost in samomorilno vedenje (teorija, raziskovanje, preventiva in intervencije).

Omenjena tematika je zelo zapletena in kompleksna ter zahteva multidisciplinaren pristop, zato vabimo psihologe, psihiatre, psihoterapevte, zdravnike in ostale zdravstvene delavce, socialne delavce, teologe, antropologe, filozofe, sociologe, umetnike in druge … vabljeni vsi.

Informacije o konferenci so prav tako na voljo na naši spletni strani, kjer bodo v kratkem objavljena tudi vsa imena gostujočih predavateljev.

Vabljeni vsi, ki vas tema zanima.

Pohitite, prijavite se lahko do 13. aprila 2012. Po registraciji Vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi navodili.


Preliminarni program (v anglešcini, uradnem jeziku konference):
program

 


 
   

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami