Ne boj se - Portal Drutva DAM NE  BOJ  SE Ne boj se - Forum drutva DAM
Oglasni prostor
25. Maj 2012, 03:01:17 *
Dobrodošli, Gost. prijavite se ali se registrirajte.

Prijava z uporabniškim imenom, geslom, in dolžino časa prijave
Novice: 8. maja 2008 je bil ta Forum arhiviran. Omogočeno je le branje prispevkov. Začel je delovati nov Forum v katerega se lahko na novo registrirate in prijavite.

Lahko se registrirate tukaj -->>>

Prva stran   Pomoč Išči Koledar Prijava Registriraj se  
Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
Avtor Tema: Nevroleptični maligni sindrom  (Prebrano 1739 krat)
0 Uporabnikov in 0 Gostov si ogleduje to Temo.
somebody
Druge motnje
Veteran
Niste povezani Niste povezani

Spol: Moški

I am NOT a robot!

« dne: 08. Maj 2008, 21:39:11 »

Ok tak je...nočem delat panike po nepotrebnem, zato bom raje še vprašal tukaj za mnenje. Odkar sem na Seroquelu (pa ne od vsega začetka) me nenormalno bolijo mišice na nogah (spodnji del), praktično s težavo hodim ker postane del noge od gležnja pa cca. 30cm navzgor med hojo ful vroč, noga pa v predelu gležnja negibljiva (najbolj leva, sicer pa čutim bolečino v obeh) tak da stopala ne morem niti privzdignit navzgor, je praktično nemogoče. Včasih morem za kako minuto ali dve kje postat da lahko potem sploh dalje hodim. Sem to omenil osebni zdravnici pa je rekla da je za to kriv Seroquel ker vpliva na serotoninske receptorje, ki pa niso samo v možganih ampak po celem telesu...in očitno je meni vdarlo tja, če je to res to. Bral sem o nevroleptičnem malignem sindromu in da so izpostavljeni predvsem ljudje, ki imajo težave z metabolizmom, no, to je pa itak moja osnovna bolezen že od rojstva. Kaj naj zdaj, čakam 2 mesca do naslednje kontrole in komaj hodim al naj grem do psihiatrinje in jo vprašam kaj se dogaja?
Prijavljen/a

Verjet človeku je bolj noro kot zaupat divji živali.
Anchi
Administrator
Nebojse Heroj
Niste povezani Niste povezani

Spol: Ženska

My voice just echoes off these walls

« Odgovori #1 dne: 08. Maj 2008, 22:22:05 »

Pojdi do psihiatrinje in jo vprašaj. Je škoda da se po nepotrebnem mrcvariš in sekiraš. Pa ne pusti se na hitro odpraviti. Če ti psihiatrinja ne bo znala nič konkretnega povedati pojdi nazaj k zdravnici in zahtevaj kako napotnico.
Lp.
Prijavljen/a

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

Društvo DAM in uredništvo Portala Nebojse.si ne odgovarjamo za vsebine prispevkov na Forumu in vsebine komentarjev novic.
Vsi komentarji so lastništvo osebe, ki jih je napisala. Za njihovo vsebino so odgovorni njihovi avtorji.