FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 08:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: depresija  (Prebrano 5208 krat)
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.871

« Odgovori #20 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 10:55 »

Kiss Kiss Kiss Kako prisrčen kompliment, Libby! Hvala.  rozicodam
Taki smo, mi otroc.  poljubona
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #21 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 11:33 »

Sinuska  clap ti prav res NISI zgrešila svojega poklica....Upam, da bo vendarlej komu dana možnost izkoristit ta potencial, ki je v tebi...škoda bi bilo, da ga ne izraziš v praksi.  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 11:39 »

Zavedam se te magične moči, ki jo imam do otrok. (ok in staršev, saj sem prejemala veliko hvaležnih besed tudi od njih)  Kiss
Problem imam s tem, da sem tudi sama še en tak otrok (zato jih tudi tako intenzivno čutim). Ne znam se spromovirati. (saj se temu reče, biti odrasel, da si najdeš službo po hitrem postopku?)  kiselnasmeh
Hvala, Slavka.  rozicodam
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #23 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 18:33 »

Sinuska, en big hug od big mama  poljubnjej
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 19:20 »

Aaaaah! Taka fina mehka ljubeča trzinka!  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Prijavljen

glasba
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #25 dne:: sobota, 31. december 2011 ura: 22:34 »

sinuška,fora je v tem da verjetno,ti ne bo razumljivo,da ti to pišem,ampak res nič ne vem,na splošno nimam se s kom kaj pogovarjati niti hčerki nimam kaj povedati,njeno obnašanje je vse hujše zaradi mene in moje bolezni,kar naprej kričimo na njo,tudi mož,vedno nam daje kontra,naj gremo kam po pomoč?bojim se iti,kr bi po moje kar začela jokat.mož tako grdo govori proti njej kaj ji bo naredil,itd.
Prijavljen
glasba
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #26 dne:: sobota, 31. december 2011 ura: 22:59 »

sinuška čao,kako si?če mi lahko še pri tem pomagaš.je smešno,ker ne vem o nobeni stvari nič,sem nerazgledana,a tako pač je.ne hodim v družbo zaradi tega,komaj grem v trgovino,vedno bi rada da je kdo ob meni,vsega se moram naučiti na novo.tako rada bi kaj dosegla v življenju.za vsako stvar jočem.hčerka je obupnega obnašanja,kr se neznam obnašati z njo in zaradi moje bolezni.v vsem nam daje kontra.mož ji vedno govori grde besede,kaj ji bo naredil,kr je živčen.kam naj se obrnem po pomoč.sem tudi sebična,če ni po moje,izsiljujem
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar