FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 18:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: depresija po napadih tesnobe  (Prebrano 5580 krat)
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 11:21 »

Pri AP-jih je pa malo drugače,...

kaj pa se lahko zgodi, če piješ npr. 0,5 l piva (ali še večja količina alkota) in jemlješ ap?
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
urssska
gost
« Odgovori #21 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 11:22 »

Če mešaš še s čim, al pa če spiješ veliko, maš lahko kolaps (kot bi se ti znižal pritisk- stemni se ti, padeš na tla in lahko imaš kakšno kratko tresavico). To se je men nardil enkrat na Risperdalu.
Prijavljen
ariadna
gost
« Odgovori #22 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 11:45 »

hvala, urssska. najmanj, kar rabim zdajle je strah, da mi ADji ne bi prijeli (še kmalu), ker sem en večer spila preveč.
Prijavljen
urssska
gost
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 11:49 »

Se mi zdi čudno, da ti tvoj psihiater ni takoj tega povedal, študentom ponavadi najprej kontraindikacije z alkotom razložijo hehehe, vsaj moj se ni obotavljal, je mel dost zdrave pameti, da se je zavedu, da je jaz nimam.  Tongue
Prijavljen
ariadna
gost
« Odgovori #24 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 12:04 »

hehehe. ne vem, mogoče mi je razložil ob prvi tesnobi nekaj let nazaj, pa sem pozabila. pa tudi, saj veš, kako je s tesnobo, ves čas preizprašuješ neke stvari in ustvarjaš nove razloge za strah,

enivejs, krasno smo se imeli včeraj, zdaj pa še ADji primejo (je že čas), pa bo sploh super. pri meni je fino to, da imam sicer urejeno življenje oz. takšno, kot si ga želim, samo spremembe so me zjebale (nekaj časa sem fantazirala, da bi kar pobegnila od vsega novega). to pomeni, da me čaka lepa jesen, ko bo tole mimo. tole pišem bolj sama zase, i guess, da se spomnim, da ni zelo hudo.

zadnjič sem si zamišljala scenarij, kako bi bilo, če bi se dobili vsi s tega foruma. men se zdi za crknit smešno, vsak s svojimi specifičnimi strahovi, lahko bi se režali en drugemu (in sebi), česa se bojimo Smiley)

a veste tisto "strah je znotraj votel, zunaj ga pa nič ni"? a ni prav to definicija tesnobe? strah, ki ga v resnici ni.

Prijavljen
urssska
gost
« Odgovori #25 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 12:07 »

Strah je že čisto otipljivo realen, samo upravičen ni, dokler proti nam ne vozi vlak, medtem ko se šetamo po tirih. Smiley Drži se, tudi to stresno obdobje bo minilo in se boš aklimatizirala na nove okoliščine.
Prijavljen
ariadna
gost
« Odgovori #26 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 12:10 »

hvala!  oki

izvoli: http://www.youtube.com/watch?v=PQsOXnZsOTg Wink
Prijavljen
ariadna
gost
« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 05. september 2011 ura: 10:47 »

evo, sem že dva dni "čist kul". mogoče pa je bil potreben en alko večer, da zadevo potisne naprej in da končno prime, hehehe. hecam se, seveda, naj bo tako ali drugače, zdi se mi, da se vračam na tirnice. and it feels good! lep dan vsem,

ariadna
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 05. september 2011 ura: 15:57 »

evo, sem že dva dni "čist kul". mogoče pa je bil potreben en alko večer, da zadevo potisne naprej in da končno prime, hehehe. hecam se, seveda, naj bo tako ali drugače, zdi se mi, da se vračam na tirnice. and it feels good! lep dan vsem,

ariadna

oki

tudi tebi lep dan!
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
ariadna
gost
« Odgovori #29 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 11:23 »

... seveda ni še povsem mimo, je pa za silo bolje.

v bistvu ne morem razumet, kako nas lahko nekaj - kljub temu, da skušaš živet 'zdravo in pametno' - v enem trenutku tako zelo sesuje. kako je lahko en dan vse v redu, naslednji pa, po velikih količinah stresa ob spremembah, vse na glavo, groza, nanekrat bojevanje s samim sabo, da bi našel smisel, zavestno odločanje vsak trenutek sproti, da boš mislil pozitivno, ves čas borba.

ne štekam te tesnobe. vem, zakaj pride, ne razumem pa, kako je lahko tako zelo močna (od kje je vse to?) in tudi, kam se to potem pospravi, ko mine? pa še: kje me bo spet pričakala?

eh ... besedičim ... bo bolje ...
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar