FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 11. februar 2026 ura: 20:03

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: EFEKTIN IN PANIKA  (Prebrano 3012 krat)
petruška
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 61

« dne:: torek, 31. maj 2011 ura: 11:28 »

Sad Shocked Shocked IMAM PANIČNE NAPADE BOLEČINA V DESNI STRANI GLAVE VRTOGLAVICA SLABO POČUTJE EFEKTIN JEMLJEM ŽE DVA MESECA KO SE STANJE MALO UMIRI ZOPET PADEM V ISTI ZAČARAN KROG.ZELO ME JE STRAH DA BOM UMRLO IMAM DVA OTROKA FV MENI SE DOGAJAJO ČUDNI OBČUTKI KI JIH NE MOREM OPISAT.HODIM TUDI REDNO K PSIHIATRU.DANES GREM UPAM DA BOVA KAJ REŠILA IMAM 37 LET RADA BI UŽIVALA ŽIVLJENJE KOT VSI DRUGI NE DA SKOS PREMIŠLUJEM O MOJEM STANJU V KATEREM SEM TRENUTNO Sad
« Zadnje urejanje: torek, 31. maj 2011 ura: 11:38 od petruška » Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 06. junij 2011 ura: 12:08 »

Petruška  rozicodam zdaj si napisala tako, kot bi "kričala" (z velikimi črkami  kiselnasmeh)
Poglej, NE BOŠ umrla...grabi te panika...strah pred smrtjo in nazadnje te je strah že strahu samega...Ker ti je zelo zgodaj umrla mami, te skrbi, da se bo isto zgodilo tudi tebi, kar je po eni strani razumljivo.
Psihiatru zaupaj svoje strahove, boš videla, da te bo opogumil za naprej.
Vsekakor pa ne pričakuj čudeža od jemanja Efectina, potrebna bo še kakšna sprememba znotraj tebe...sprememba mišljenja...pozitivni pogled na svet...poskrbi za sproščenost telesa in duha...poskrbi zase  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
petruška
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 06. junij 2011 ura: 12:12 »

Slavka v :rozicodam:se to vem ja vsak dan posebaj se trudim res dostikrat mi je že uspelo tudi sedaj mi bo  wav
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 06. junij 2011 ura: 12:16 »

Slavka v :rozicodam:se to vem ja vsak dan posebaj se trudim res dostikrat mi je že uspelo tudi sedaj mi bo  wav

.... sploh ne dvomim  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
petruška
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 06. junij 2011 ura: 12:20 »

veš kok se bi reklu temu jebat ga tko mora bit sesmejem
Prijavljen
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #5 dne:: sreda, 08. junij 2011 ura: 08:42 »

Petruška,

veliko naredijo naše misli, glede paničnih napadov oziroma strah pred strahom, ki ga ni.. nehvala..vse si mi domišljamo in sama opaziš, da ko je napad mimo..je vse v najlepšem redu..

En  poljubnjej

Dušica
Prijavljen
vesy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 184

« Odgovori #6 dne:: sreda, 08. junij 2011 ura: 08:54 »

Petruška,menim,da moreš zamenjat tablete,jaz sem po Efektinu pristala na urgenci....
Prijavljen

Vesna
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: sreda, 08. junij 2011 ura: 18:57 »

petruška

tudi meni je bilo danes predlagano naj grem menjat zdravilo.
Šla bom dol z Zolofta in grem na cipralex
morda je tudi pri tebi to rešitev?

Jaz sem zoloft jemala 4 tedne, pa nekako ni učinka. Pa stranski so bili hudi, se mi zdi da mi je še povečal tesnobo...in nespečnost. tako da srčno upam da bo Cipralex prijel

Želim  ti da boš čimprej dobro
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 09. junij 2011 ura: 07:33 »

Hmm, sedaj ste me malo zmedle tukaj...namreč meni je bilo rečeno, da je Effectiner daljše najboljši naokoli..sicer pa je res, da smo ljudje različni...

Jaz delam, po občutku, čeprav sedaj sem postala dvomljiva... unsure..kaj je res tako "bad"!?

No, bom vztrajala do jeseni, potem pa..če se ne bodo ta nihanja uredila, bom tudi sama menjala Ad..

Petruška, poročaj!  rozicodam

Dušica
Prijavljen
vesy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 184

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 09. junij 2011 ura: 07:49 »

Tudi jaz sem slišala,da je Efektin najboljši AD.Mene je pač na začetku skor ubil,ker pač moraš pojesti celo kapsulo,ker ne moreš začet postopoma.Dušica,do jeseni boš ti že super po njem... Grin
Prijavljen

Vesna
Ribica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 814

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 09. junij 2011 ura: 08:51 »

Jaz jemljem Efectin od l. 2003 zaradi depresije. Ga zelo dobro prenašam, nisem imela str. učinkov ob uvajanju, ko sem ga začela jemati namesto Prozaca. Lani oktobra sem pričela zmanjševati in ker sem zelo postopoma zmanjševala, tudi s tem ni bilo težav. A žal so se mi po dveh mesecih brez terapije pričeli vračati vsi depresivni simptomi nazaj. Sedaj ga spet jemljem in je boljše, vendar tako, kot je bilo jeseni pred prekinitvijo, pa (še) ni.
Efectin je zame zelo dober AD.

LP
Ribica
Prijavljen
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: petek, 10. junij 2011 ura: 08:13 »

Vesy, Ribica,

hvala..se mi je odlil nek kamen iz srca, saj sem postajala dvomljiva  unsure vanj, čeprav ga dobro prenašam ali...sem nestrpna in malo  zalostno, ko pride do remisije in padca..

Zmoremo skupaj... rozicodam

Dušica
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar