Crn oblacek
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #3 dne:: torek, 08. februar 2011 ura: 16:29 » |
|
Sej niti nevem kje začeti. Sem bolj naravosloven tip človeka, pa imam rad dokaze, argumnte, malo manj custva in nekaj odprto za interpetacijo.
Dejstvo je da nimam nobenega, s katerim bi se druzil. Za namecek imam sluzbo z enim delovnim mestom. Tako se mi dogaja da po vec dni ne spregovorim besede.
Prej sem imel punco, ki jo imam zelo rad, skupaj sva bila 7 let, druzila sva se noc in dan in uzivala v druzbi en drugega. No ratal mi jo je odrinit stran. Mal sarkazma, NI bilo lahko, ker me je imela zelo rada, a ce sm v cem dober, sem v odtujevanju. Sedaj si je nasla drugega in logično, nima vec casa , zelje da bi se ukvarjala z mano. In me je zadel. Kaj sem naredil!!!!!
K me je zadel, sem bil se kar vesel, koncno neko custvo, sicer ne moje najljubse, a neki cutim. Zalost in neznosno bolecino. Juhuu ... no bolecina je izginila po enem tednu.. Kar danes se ostaja je velka osamljenost, tesnoba, se sedaj nimam teka, kar tut ni tok slabo, sem zgubil ze 7 kg (ok vem to ni zdravo - sej se silim jesti)
Zej mam res poun kufer samega sebe, moje SF-je (sem bral mal forum), otopelosti, brezvolje, ne maram se ... se bi lahk nasteval.... je pa hecn, da k sm najbolj na tleh, sem najbolj dejavn. Dejansko se mi je zdel, da se borim za zivljenje.
Sel sem ze na prijeten pogovor k socialni delovki na Altri, ki je bil kar spodbuden in ga imam kmalu spet. Sel sem tudi na njihovo skupino za samo pomoc, pa imam mesane obcutke... Probal sem iti tudi na DAM skupino, pa nisem našel (sedaj sem dobil napotke)
Tok zaenkrat, da ne bom predolg...
Vsak predlog dobrodosel ... Hvala..
|