FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 20:29

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nov pri iskanju pomoci  (Prebrano 1442 krat)
Crn oblacek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« dne:: sreda, 02. februar 2011 ura: 00:39 »

Pozdravljeni!

Pred 2 tedni sem dozivel majsi zivcni zlom, prvic po 20 letih sem se zjokal, jokal sem 1 teden, se vedno mi gre na jok, apetita se vedno nimam, mocan obcutek tesnobe,... Zlomil sem se, ko sem dojel, da sem od sebe odrinil še zadnjo osebo, ki me je imela rada (poleg familije). Ko sem dojel, da sem jo izgubil, sem sel do zdravnika, prvo po pomirjevala, potem mi je predlagal rajsi antidepresive, ki jih sedaj prvic jemljem. Dost mam samega sebe in svojega zivljenja, saj nimam nikogar v zivljenju, ki bi ga lahko poklical in povabil na kavo, da greva vn ali kaj druzabnega. Sicer se udejstvujem sport in hodim v sluzbo, sam sem delezen vecino prezira, posmeha, zgrazanja, ali kaj tretjega, ker sem pac smotan. To pa zato ker mi je nerodn, ne druzim se z nikomer in resitev do ljudji sem nasel v umiku v samoto, kjer si vsaj noben ne smeje v obraz, kar me tudi zelo prizadane...to sedaj traja ze ene 13 let. POLN KUFR IMAM TEGA. Zato sem sedaj na tabletih in rad bi si nasel kaksno pomoc.

Zej jaz nevem, ce si upraviceno iscem pomoc, nerad se vsiljujem, in odziram mesto drugim, pomoci res potrebnim....sam iskreno sem cist zmeden in nevem kam se obrnit. Vsak nasvet bi mi prisel prav. Hvala. lp.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: sreda, 02. februar 2011 ura: 07:55 »

pozdravljen, Oblaček  rozicodam in dobrodošel med nami  Smiley.

Vsakdo, ki je v taki ali drugačni stiski, povsem upravičeno išče pomoč - tako tudi ti  oki. SI že kaj pobrskal po forumu? tu najdeš ogromno različnih življenskih zgodb in načinov, kako si utiramo pot iz teme... Mogoče si razbral, da delujejo skupine za samopomoč http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=433&Itemid=66 v branje priporočam http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=754 predvsem pa lepo vabljen, da pišeš tu gor  pomezik

Objem  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
*Lily*
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 114

« Odgovori #2 dne:: sobota, 05. februar 2011 ura: 18:25 »

Pozdravljen Oblaček in dobrodošel med nami!

Super, da si se obrnil na naš forum. Tu boš vedno našel koga, ki bo pripravljen priskočiti na pomoč ali pa vsaj poslušati (prebrati) kaj te muči. Pa nikar ne misli, da si nam odveč. Veš koliko postov sem jaz napisala, ko sem začela z AD-ji?! Da o odpiranju novih tem niti ne govorim! Daj si duška. Ta forum je namenjen VSEM NAM, TUDI TEBI! In veseli bomo, če se boš večkrat oglasil in malce pokomentiral tvoje stanje in razmišljanja.

Skoraj ne bi verjela, da se ti vsi smejijo v obraz... Če pa se ti so pač NEANDERTALCI. Pusti takšne ljudi in se pridruži srečanju naših skupinic, kjer te bomo sprejeli odprtih rok. Nekje je pač potrebno začeti, da spet dobiš zaupanje v ljudi. In naše skupinice so prava izbira.

LP. Lily.
Prijavljen

Zdrava pamet je samo skupek predsodkov. (Einstein)
Crn oblacek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #3 dne:: torek, 08. februar 2011 ura: 16:29 »

Sej niti nevem kje začeti. Sem bolj naravosloven tip človeka, pa imam rad dokaze, argumnte, malo manj custva in nekaj odprto za interpetacijo.

Dejstvo je da nimam nobenega, s katerim bi se druzil. Za namecek imam sluzbo z enim delovnim mestom. Tako se mi dogaja da po vec dni ne spregovorim besede.

Prej sem imel punco, ki jo imam zelo rad, skupaj sva bila 7 let, druzila sva se noc in dan in uzivala v druzbi en drugega. No ratal mi jo je odrinit stran. Mal sarkazma, NI bilo lahko, ker me je imela zelo rada, a ce sm v cem dober, sem v odtujevanju. Sedaj si je nasla drugega in logično, nima vec casa , zelje da bi se ukvarjala z mano. In me je zadel. Kaj sem naredil!!!!!

K me je zadel, sem bil se kar vesel, koncno neko custvo, sicer ne moje najljubse, a neki cutim. Zalost in neznosno bolecino. Juhuu ... no bolecina je izginila po enem tednu.. Kar danes se ostaja je velka osamljenost, tesnoba, se sedaj nimam teka, kar tut ni tok slabo, sem zgubil ze 7 kg (ok vem to ni zdravo - sej se silim jesti)

Zej mam res poun kufer samega sebe, moje SF-je (sem bral mal forum), otopelosti, brezvolje, ne maram se ... se bi lahk nasteval.... je pa hecn, da k sm najbolj na tleh, sem najbolj dejavn. Dejansko se mi je zdel, da se borim za zivljenje.

Sel sem ze na prijeten pogovor k socialni delovki na Altri, ki je bil kar spodbuden in ga imam kmalu spet. Sel sem tudi na njihovo skupino za samo pomoc, pa imam mesane obcutke...  Probal sem iti tudi na DAM skupino, pa nisem našel (sedaj sem dobil napotke)

Tok zaenkrat, da ne bom predolg...

Vsak predlog dobrodosel ... Hvala..

« Zadnje urejanje: torek, 08. februar 2011 ura: 16:32 od Crn oblacek » Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #4 dne:: sreda, 09. februar 2011 ura: 10:12 »

Sel sem ze na prijeten pogovor k socialni delovki na Altri, ki je bil kar spodbuden in ga imam kmalu spet.

super  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar