FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 09:05

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 6 7 8 [9]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nova članica-nova vprašanja glede pomirjeval  (Prebrano 29702 krat)
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #160 dne:: torek, 16. avgust 2011 ura: 10:47 »

duši, glede palpitacij govoriš v smislu tesnobe?

- ker jst mam največkrat takrat, pa opazila sem, da občasno tudi, ko ni tesnobe, pa imam hitrejši srčni utrip, pa kr en tak močn pritisk v glavi, pa dihanje globlje  unsure
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 974

« Odgovori #161 dne:: sreda, 17. avgust 2011 ura: 10:31 »

Sofi,

ja, nekako tako! Zadnje čase sem opazila, da so palpitacije v ospredju, sicer kratke in minljive ali vselej, malo moteče zame, ker sem po svoje perfekcionist  Tongue glede počutja ali: prav minulo noč sem slabše spala, saj so me zbudile ali z razlogom: včeraj so me  Evil eni vsiljivi in brezobzirni mopedisti in vozniki na stranskih cestah - ob njivcah, kjer sem se sprehajala s psom..sem jih poslal v uni kraj!! sesmejem Sicer pa sem vzela baldrijanove kapljice in je bilo nekako boljše...Potem sem si prigovorila nekaj pozivnih sugestij in je bilo mirnejše..

Dušica
Prijavljen
Strani: 1 ... 6 7 8 [9]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar