FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 17:14

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ko padejo domine  (Prebrano 15424 krat)
zarja80
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 17. maj 2010 ura: 12:33 »

Hej hoj Nik!

Dokler boš sam dopuščal,da privihra nazaj v tvoje življenje,ko ji drugje ne bo uspevalo,bo zaseboj puščala razdejanje.Sama sem to dopuščala dolgo,predolgo.Zbrala sem moč,še sama ne vem od kje in rekla dovolj.Moje življenje je sedaj končno mirno,prvič po zelo dolgem času imam zopet občutek,da sem lahko tudi srečna in to srečna sama!
Dajanje vedno novih in novih možnosti te izčrpuje,pa tudi oseba,ki te možnosti koristi postaja vedno bolj zahtevna in tudi njeno spoštovanje tebe je ....

Ti samo glavo pokonci,deklici že enkrat povej,da ti nisi več njen varen pristan in oddirjaj  življenju naproti.Verjemi je vredno!

Prijavljen
nik
gost
« Odgovori #21 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 22:33 »

Spet je prišla, se zjokala, prosila za 9999-to možnost. Pa sem vas poslušal in ji povedal, da če bo kaj želela naj se sama potrudi, da se jaz ne mislim angažirati. Pa je takoj pustila fanta in ga čez 12 ur spet vzela nazaj  Shocked.

In ko mi je povedala sem zbral moč.....ne vem od kje.....kot pravi zarja80 in ji povedal, da naj se mi ne prebližuje več niti na en meter in da v meni nima več zaveznika. Pustimo dejstvo, da sem si dovolil in ji povedal kar ji gre (pa čeprav je izgledalo, da nabijam moralo).

@martinca - Mogoče bi moral poslati vse njenemu fantu, morda bi jo moral očrniti pred družbo, družino, morda bi moral storiti vse to. Ampak zakaj? Da se bom sam počutil slabo? Da bom imel dodatne slabe občutke.....verjamem, da je življenje bumerang, ta pa se hitro vrne. Tega se zaveda tudi sama, dovolj je pametna...

Hvala vam za podporo, ko sem jo potreboval...zdaj pa se bom potrudil in se postavil na noge...danes je bil dober dan, upam, da bo tudi jutri.
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #22 dne:: sreda, 19. maj 2010 ura: 07:52 »

Nik, dobro zate, da si jo postavil pred dejstvo... clap
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
martinca
gost
« Odgovori #23 dne:: sreda, 19. maj 2010 ura: 09:47 »

Nik, nisem mislila, da bi jo očrnil pred družino, saj nimajo starši nič s tem. Ampak tudi njen fant  bi  moral vedet. Ker ona to dela tudi njemu ! Mogoče oni tudi resno misli z njo. Da ne bo prišel nadte, kaj se greš. Pri nas taki kot si ti lahko hodijo s plavimi okami okoli. In ko bo zvedel, se bo ona solzavo izgovorila zato da je ne bi pustil, češ da si ti tisti, ki jo vlečeš nazaj in boš zanj ti vsega kriv. Malo bo še hodila od enega do drugega, zdaj že ima v navadi.
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.154

« Odgovori #24 dne:: četrtek, 20. maj 2010 ura: 12:50 »

Nik,prav je,da si ji povedal kar ji gre. clap
Zdaj pa novim potem nasproti in vzami si čas zase,da ti bodo dnevi lepši,kar ti neizmerno želim!!! rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
nik
gost
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 20. maj 2010 ura: 19:42 »

Takole...kar dobro se držim, mnogo bolje kot ob najinem prvem razhodu. Mogoče sem le ugotovil, da sem ga hecal   Huh? . Pridejo sicer trenutki obupa, ampak se borim.

@martinca - kako zelo jo ima fant rad ne vem, vem pa da bi jo v trenutku pustil, če bi izvedel. To mi je sama povedala. Navsezadnje pa njun razhod ni moj cilj. Dlje, kot jo bo imel, bolj jo bom prebolel. Naj se menita sama...

lp, Nik
Prijavljen
zarja80
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #26 dne:: petek, 21. maj 2010 ura: 12:02 »

Hej hoj Nik!

Tako sedaj si na vrsti ti in samo ti!Kar se sedaj dogaja z njo in njenim partnerjem je njuna stvar.Bo ze zrihtala sama.Ti pa svoje moci usmeri v stvari,ki veselijo tebe in bodo polepsale tvoje zivljenje.

Nik, vse dobro ti zelim in bos videl,da bo tudi v tvoje zivljenje kmalu posijal soncek!
Drzi se rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar