|
Onix
|
 |
« Odgovori #40 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 12:34 » |
|
Lusilu, česa pa te je strah? Eno  zate.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 51
|
 |
« Odgovori #41 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:17 » |
|
Strah me je, da bi v spanju mojmu fantku kj nardila...tko, k je ta svoji punci...in sm že ves dan ful napeta, brez apetita, tišči me v prsih, ne morm na nč druzga mislt....in mi gre že skos ful na jok...res je težk tale OKM...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #42 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:36 » |
|
Lusilu vrjamem, da te je strah, ampak niti malo razlogov ni, da bi mislila, da se ti bo kej podobnega zgodilo, kot se je njemu. To je pomoje zelo zelo redek primer, sam sploh še za kej takega nism slišal. Ampak vrjemi mi, OKM s tem stanjem nima veze in te res ni treba bit strah. To je ena čisto druga motnja. Zdej se je pa OKM na to kar si prebrala obesil in zato te je strah. Ampak moraš se soočit s tem strahom in lepo iti spat takrat kot je treba. Glej jest mam tud nasilne misli, ampak me niti malo ne skrbi, da bi komu kej v spanju naredu. To pa zato, ker takoj prepoznam nerealno misel in jo po domače povedano odjebem. Tud men je prišla misel, kaj pa če bom še jest kej naredu v spanju in takoj sm si rekel, da je to nemogoče in da je to čista bedarija, da bi se primerjal z enim, ki ima čisto nekaj drugega. Vrjemi mi, ta tvoj strah nima nobene realne podlage. In res ne skrbi, use bo še OK! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #43 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:40 » |
|
Res, ej, sej je ful zanimiv tale OKM, k sm mela une strahove o hudiču in to, sm sicer vedla (globoko, globoko v sebi), da niso realni in da to ne obstaja, imela sem tut strah, da bi fantku v spanju kj nardila, ampak sem si pač mislna, da se te stvari ne dogajajo....zej, ko sm pa vidla, da se je to DEJANSKO zgodilo, me je pa ohromil...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #44 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:42 » |
|
Pa v bistvu me ni strah zarad OKM-ja....ampak, kaj, če mam jst tut to motnjo-parasomnijo....to vprašanje se mi pol plete po glav....in pol hkrati tut pomislm....pa, če tega ne bi prebrala, te ne bi blo strah....ampak ne gre stran...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #45 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:45 » |
|
Ja vrjamem. Ampak fora pri OKMju je to, da sprejmeš tisto 0,0000000000000001 % tveganja in se ne sikiraš zarad tega. Lahko ti zagotovim, da še noben z OKMjem ni nobenemu nič naredil. Vem pa da te je strah. Ampak sj to bo počasi šlo, sam trenutno se je pa tvoj OKM na to spravil. Probej se zamotit s kakšnimi križankami in res ne premlevaj o tem. Ker pomisli, pol bi blo lahko vse strah, "kaj če bom v spanju kaj naredil?". Ker usi spimo  . Tko da res dj ne dajej temu kar si prebrala takega pomena... Vem pa da te lahko vsaka napačna beseda vrže iz tira, ko si še v občutljivem OKM stanju. Ampak brez skrbi, potem se tolk utrdiš, da ti niti na misel ne pade, da bi se sikiral za kaj takega... Drži se  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #46 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:46 » |
|
Nimaš te motnje, ker se ti še nikoli ni kej takega pokazalo. Imaš pa OKM in to je tisto, kar je tvoj problem. OKM ne parasomnija. Vrjemi mi in zaupaj, da vem kaj govorim.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #47 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 15:54 » |
|
Upam, da res ne Onix, hvala ti  Preveč berem, gledam ta internet in se v vsem vidm....zagnala bom ta računalnik skoz okno 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #48 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 16:02 » |
|
Hehe, jest ti svetujem, da ne bereš tolk, ker ti samo škoduje.  Vrjemi mi pa to, da lahko mirne vesti zaspiš in 100% se ne bo nič zgodilo  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #49 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 07:07 » |
|
Lusilu, kako kaj? Si kaj spala?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|