FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 16. januar 2026 ura: 10:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Anksioznost depresija  (Prebrano 547 krat)
Sasa11
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: torek, 07. januar 2025 ura: 13:41 »

Pozdravljeni,
stara sem 50 let in oktobra sem sozivela vec travmaticnih dogotkov.Od ozivljanja oceta,zdravniske napaje,ki mi je pustila posledice.Prvic sem takrat dozivela panaicni napad,nato se kar nekaj njih.Nato so ti napadi trajali en mesec poiskala psihoterapevta in pomagala z naravnimi zdravili.Nato je preslo v tesnobo,ki je trajala po cele dne ve in noci dva meseca zdaj ne morem vec.Odsla sem na prvo pomoc psihiatricno tam dibila antidepresiv in nekaj za spat in pomirit.Strah ke je da sem prepozna z terapijo imam samomorile misli,komaj zivim.Bo kdaj bolje je vidim cilja.Imam obcutek,da sem prepozna z vsem in se nikoli ne bom pozdravila.
Pomagajte prosim
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.036

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #1 dne:: torek, 07. januar 2025 ura: 16:33 »

Pozdravljena, za terapijo ni nikoli prepozno, ampak dlje ko "odlašamo" več se nabere.
Vsekakor se je prvo potrebno naspati in vsaj malo umiriti da sploh lahko sledimo terapijam.
Če si boš malo prebrala forum, boš videla da je veliko podobnih zapisov ko se ljudje prvič najdejo v tej temni luknji brez izhoda. Vsekakor za začetek si naredilo veliko, počakaj da AD-ji primejo in drži se psihoterapije.
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.961

"I See You"

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 09. januar 2025 ura: 15:43 »

Pozdravljena!

Ni prepozno. Vedno znova pride tudi luč rozicodam

Ključno je že Lost napisal. Počakati, da ADji primejo, psihoterapija. Dodala bi še nekaj športa in sprostitveno dejavnost (sploh v kombinaciji eno za drugim ima odličen efekt).
Prijavljen
ojjoj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 136

« Odgovori #3 dne:: sobota, 11. januar 2025 ura: 12:15 »

Pozdravljena
Nikoli ni prepozno. Vem in razumem te,da ti je zelo hudo a bo minilo. Počasi a bo,verjemi. Skoraj vsi tukaj smo šli skozi podobno izkušnjo pa smo nekako splavali. Vse dobro?Huh?
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar