hej, najprej ti želim povedat, da te čisto razumem. sam sem se tudi dolga leta spopadal s paničnimi napadi in se jih trudil reševati po svoje. na začetku sem bil prepričan, da imam stvari pod nadzorom – umik iz okolja, globoko dihanje, čakanje da mine. ampak to nikoli ni bilo dovolj - napadi so se še evdno pojavljali - največkrat v avto na poti v službo. Prišlo je tako daleč, da sem bil na bolniški 3 mesece, ker preprosto nisem mogel iz hiše ker me je bilo tako strah tega tesnobnega občutka bližajočega paničnega napada.
mislo sem da se mi že totalno meša - da sem nor - ker pač to ni normalno... pa je dejansko zelo pogosto, kot sem nato ugotovil. dolgo sem si mislil, da so napadi nekaj, s čimer bom moral živeti za vedno.
potem sem pa na facebooku našel oglas za čustveno terapijo pri gospe Asji Dominko, in to mi je res spremenilo življenje. najprej nisem verjel, da bi mi lahko to sploh pomagalo - pa tut ni se mi zdela ravno poceni terapija - dokler nisem melo preračunal in ugotovil d bi za isto število ur plačal pri psihoterapevtu veliko več denarja. bolj kot terapija pa je to neka šola razumevanja svojih čustev – zakaj se pojavijo, kako jih sprejeti in kako jih nato tudi obvladati in odstraniti tiste negativne. Asja me je naučila tehnik, ki jih zdaj lahko uporabljam sam, tudi v težkih trenutkih - brez njene pomoči. ni šlo samo za reševanje napadov, ampak za globlje razumevanje sebe - moram reči da sem popolnoma nov človek.
če iščeš pomoč, ti res priporočam, da pogledaš njene terapije - maš na spletni strani objavljenih veliko brezplačno - je pa res fajn da ti prej ona razloži kako deluje tvoj čustven svet in kako delati terapije da dosežeš maksimalen učinek. link do njene strani je
https://asjadominko.si/. morda ti bo lahko pomagala tako, kot je meni. če želiš, lpa lahko pišeš tut direkt meni če imaš kakšno vprašanje. drži se!

? <3