Pozdravljeni vsi

Sem Neža, nova na forumu. Odločila sem se, da še tukaj opišem svoje težave, da vidim če se še kdo sooča s čim podobnim, ker včasih malo izgubljam voljo.

.. Imam normalno življenje, fanta, družino, faks (20let sem stara) in res ni bilo nobene podlage za moje nastale težave. Vse se je začelo malo pred novim letom in sicer z dvema napadoma dnevno, ki sta potekala tako da mi je nabilo srce, tresla sem se, bila jokava, mislila da bo konec sveta... pa sta po nekaj 10minut minila. Potem je bilo 3 dni nekakšne stagnacije, ko se mi je le občasno zavrtelo, pa še to ne zavrtelo, občutek kot da bi se zamajala, ki ga imam še sedaj včasih. Naslednja dva tedna sta bila pravi obup, saj sem nihala v razpoloženju, od tega da sem bila povsem normalna, do tega da nisem videla več smisla in sem razmišljala tudi o najbolj črnih stvareh, niti fant niti nihče me takrat ni mogel spraviti iz tega razpoloženja, enostavno je samo od sebe minilo, poleg tega pa sem imela medtem občutek nenormalnega strahu. Šla sem do zdravnice, preverile ščitnico, ki je bp. No potem se je po dveh tednih stanje nekako malo umirilo do te mere, da sem pb 2x na dan čutila le tiščanje v prsnici in nenormalno nervozo, za katero vzroka ne vem še danes. Sledil je celo dan, ko nisem imela simptomov. Ampak sedaj je dva dni spet nekako slabo. Cel dan čutim tiščanje v prsnici, ki me dela rahlo nervozno. Sicer ni zelo močno, ampak vpliva na kakovost življenja in predvsem na spanje, ki ga dobesedno ni. Ko me tišči in sem nervozna ni pogoja, da bi zaspala. Poleg tega pa že 3 tedne čutim mravljinčenje po nogah.
Srčno upam, da se kdo v zapisu najde in mi malo opiše, če je že napredoval, kako je to potekalo pri njemu. Sicer sem vesela, da ni več tistih depresivnih razpoloženj, ampak me včasih spravi ob živce ta nervoza in tiščanje (ki sploh nimata podlage-ničesar se ne bojim zavestno razen tega da nikoli ne bom prišla iz tega začaranega kroga, ker nonstop razmišljam o tem problemu).. Zelo bom hvaležna kakršnega koli komentarja, ker je tole nekaj povsem novega zame, ki sem bila navajena normalnega življenja do enega mesca nazaj

hvala vam že v naprej