Curlycat
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 11
|
 |
« dne:: četrtek, 13. februar 2020 ura: 21:16 » |
|
Se moja zgodba. Pisala sem ze pod zdravila, vendar bi se tukaj rada povedala o stvari, ki me muci zadnje tedne. 4 tedne sem na Asentri (najprej 18 dni na 50mg, potem en teden na 100mg in sedaj sem nazaj na 50mg). Sele pri treh tednih sem zacela dobivati stranske ucinke - nespecnost, nemir, vecjo tesnobo, zaradi cesar sem pristala na EKI. Zadnje par dni me zvecer stisne taksna tesnoba da me pece celo telo in ne morem spati. Ce vzamem pomirjevalo, se prebudim po dveh urah z isto tesnobo in mislimi “ne bom zmogla”, “nikoli vec ne bom ok”, po glavi se mi plete beseda samomor, ceprav nocem umreti. In potem cel dan ruminiram, vrtim te misli v glavi, strah me je, da ne bom zmogla in da bo res kaj narobe. Beseda samomor se kar vsiljuje v glavo. Obupana sem, ko moram spat, ker vem kaj bo. Prosim pomagajte mi, kaj naj naredim? Pocutim se tako zelo samo v teh svojih mislih. Strah me je da si bom kaj naredila pa ceprav nocem umreti, saj imam rada svoje zivljenje. Ne bi morala asentra ze ucinkovati?
Zaradi teh misli so mi prepisali Zyprexo, ki se je bojim vzeti. Sem brala da zelo redi...
|