FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 15. maj 2025 ura: 04:34

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Izgorelost  (Prebrano 87 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
heretic
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« dne:: sobota, 10. maj 2025 ura: 15:57 »

Zdravo. Se obracam na vas ker sem nov v tem in me zanima malo vec. Namrec..ze eno leto se mi pojavljajo hude bolecine in kisli refluksi v zelodcu, sem omoticen 24/7, predkolapsna stanja, ce kam grem oz. ce imam kam za it me takoj panika kaj pa ce zlezem skupaj kje itd. Tudi utrujen sem bolj ceprav spim dobro in ok. Obcasno me mravljinci oz. kot pece v stopalih, trzajo mi misice po celem telesu, cel sem zategnjen kot da imam 90 let.
Opravil sem ze vrsto preiskav od scitnice do kompletne nevroloske diagnostike, vsa mozna slikanja, EMG, kri itd itd. Nevrolog mi je dal dva tedna nazaj diagnozo izgorelost. In da naj obiscem psihoterapijo.
Sedaj pa me zanima...sam se ne pocutim izgorel, niti nimam nekih slabih misli..le tezi mi ker se ta zadeva ne umiri in ta omotica je zelo zelo moteca. Uglavnem..ali se izgorelost oz. splosno psiha lahko kaze s takimi simptomi? Ko kam grem me zacne kar boleti v zelodcu in taka slabost, da bi kar zlezel skupaj...sploh v kaksni trgovini..ze ko pridem pred njo mi je slabo..tako da niti ne hodim.
Naj povem da se je to pricelo kar iznenada...prej nisem imel nikoli nobenih tezav z nicemer. Za mano je bilo resda stresno leto ampak nic kaj dramaticnega.
Ker nisem pristas psihicnih tezav se zato obracam na vas. Da bi paiha povzrocila taksne tezave? Resda sem ze zaradi te diagnostike dolgo na bolniski in samo to premlevam..ampak tudi prej ko nisem bil je bilo podobno. Hvala za vsak odgovor.
Prijavljen
heretic
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #1 dne:: včeraj ob 13:41 »

Torej predpisali so mi cipralex, ki pa ga nisem se pricel jesti. Tisti ji ste ga uzivali me zanima glede stranskih ucinkov, ki me malo skrbijo. Vem da so na zacetku jemanja pristoni, ampak nisem pa dobil informacij glede tega. Ce jaz vzamem tableto naprimer ob 8h zjutraj, bom slab cel dan oz. Imel stranske ucinke cez cel dan ali samo par ur po zauzitju? Glede na moje stanje res nebi bil rad 24/7 gotov za naslednja dva tedna..zato slrasujem. Hvala.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar