Pozdravljeni,
pred leti sem imela 2 hujša napada panike in nekaj blažjih. Napade panike mi je uspelo odpraviti s tehniko EFT, a še vedno nisem čisto OK. Sedaj ne vem ali moji simptomi pašejo zraven in je to še vedno anksioznost ali je lahko kakšen drug fizični razlog. Moja splošna zdravnica me ne jemlje resno. Ne želi me poslati na nobene dodatne preiskave, jaz pa res že prav trpim. Pogleda mi kri in ker je kri bp, se ji zdi, da samo pretiravam in sem depresivna. Sama sebe ne dojemam kot depresivno osebo oz. se počasi res spreminjam v depresivno osebo, ker imam toliko telesnih simptomov in ne vem kaj mi je

. Res sem žalostna. Pomoč sem iskala pri raznoraznih zdravilcih, homeopatih, tudi na EMDR tehniki sem bila, a vse brez učinka :-(.
Torej simptomi, ki me plašijo:
- tinitus v levem ušesu
- po letu dni se je pojavil dodaten šum v glavi (tega ne slišim, ko sem med ljudmi)
- bolečine in nekoliko trši vrat na levi strani (zadnje dva tedna)
- zadnje dni občasno kratka bolečina na mestu levih senc
- občasno čutim vibracije po telesu, predvsem po levi strani
- tri tedne mi je trzala mišica na levem licu (HB je izginilo), a občasno čutim rahle trzljaje po celem obrazu ( se ne vidijo)
- 1 dan mi je trzala mišica v levih mečah
- občasno imam trzljaje mišic po celem telesu - se selijo, mislim, da niso vidni, niso konstantni- pojavijo se občasno
- ponoči se vsako noč zbudim okoli 3 zjutraj in imam občutek kot, da sem priklopljena na elektriko. Se mi zdi, da mi vibrira celo telo - šele čez kakšno uro ponovno zaspim.
Še kaj bi se našlo, a tole me najbolj mori. Res sem na koncu z živci. Ampak to je posledica teh motenj in ne vzrok. Je to res depresija, anksioznost, PTSM?

Ne jemljem nobenih zdravil in normalno funkcioniram. Res pa je, da trenutno nisem najbolj srečna v svojem življenju in se mi zdi, da mi gre vse narobe