FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 05. marec 2026 ura: 14:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nazivce mi gre ko..  (Prebrano 1474 krat)
katicapovatica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 24

« dne:: sobota, 07. maj 2016 ura: 02:55 »

Pozdravljeni

gre pocasi na boljse ampak res zelo zelo pocasi..najhujse mi je ker ne hodim vec nikamor.se kr tresem k hodim noge mi nedelujejo prov kr neki neznam stopit prov k skoz razmislam kko bom stopla in pol cusno hodim.nevem a ma se kdo tak problem za noge k nism nikjer zasledila.  In zarad tega tud negrem kam dalec k mislm d me gledajo in pol je se hujs
al pa trzanje z glavo. Pa ko skom govorim kr zapletm jezik in nkonc cudn povem stavkpa ful mi je glupo 2 min sm ok pol pa spet 5 min ne in spet 2 min ok itd..in kr neprestano prestrasene oci mam pol nit nocm vec koga pogledt v oci. In pol spet ok in mislm maja sej zdj bo ok pol spet.haha nvm al bi se smejala al jokala .
Pol en dan sm uredu vsa nek samozavestna nasnejana (skor cel dan) drug dan pa ku da sm druga oseba. Pa zmer mislm je buls po drug stran pa ko pogledam pa nwm al je buls al slabs.glede na simptome.pa kr vsega se bojim  nazivce mi gre ko napriner hocm vstekat kej v vtikac in obrism 10 x da me nebo elektrika stresla k mislm d je mokr haha pa take fore...po drug dtran sm pa cist druga oseba sam ta strah te pa res ohromi.mi ni jasn zakaj mora bit skos kle halo Smiley
sam kko ker nism se poskusla s kksno terapijo.d bi te simptome mal zmanjsala d lahk vssj normaln hodm po cest.....pa ce lahko kdo napise svoje simptome hvala lp
Prijavljen
katicapovatica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1 dne:: sobota, 07. maj 2016 ura: 03:04 »

Nevem kok casa bo se trajalo ampak je res obupno...zivljenje brez straha je cist neki druzga. Tko ps skos napeta jezna zalostna nevem pa skos se tolazm ma sej bo boljs je ze boljs js vrjamem da bo.sam kdaj no a ni ze css po tolkihh letih..al bo zmer tle pa se treba enostavno naucit zivet stem...vsak dan se m med lljudmi na delovnem mestu pa se se kr nemorm sprostit ceprov so skoz iste stranke ni mi jasn..sam ok izjema so nekateri kjudje s katerimi sm res sproscena sam rads bi tud druge spoznala.sej me nebo noen pojefu sam ocitn moji glavi to lih ni jasn Smiley
Prijavljen
katicapovatica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 23. maj 2016 ura: 02:59 »

Pozdravljeni

zadnje case sem zacela veliko pisati tukajle..ceprav sem zmeraj mislila da me tale stran se bolj zdeprimira.

Obupana sem...pa sm rekla nocem se smilit sama seb skoz..mislim pozitivno ampak.nikakor ne gre boljse...sovrazim svoje delo. Delam namrec 7dni v tednu popoldansko smeno brez fraj dneva.ze mesece nisem bila fraj.zakaj tko delam ker ne znam rec ne(ko nima kdo delat).sovrazim vsak del tistega zidu..tolazim se edino stem da letos odplacam avto da lahko koncno grem. Se mi zdi da se mi bo zmesalo tam notri...veliko lazje bi seveda blo brez tega straha...ceprav imam redne stranke po tolkem casu se zmeraj strah pred njimi koda me bojo pojedli...pa je blo boljse so me vidli ze nasmejsno in zdaj zopet ze en mesec vsak dan po cel dan se ne sprostim.pa do kdaj se se sprasujem.
najhujse ko zvecer ne grem spat do ksneevo zdaj je ura ze 4..in ko bi rada zjutraj prej ustala da nardim kej zase ne morem..ob 13  pa spet veselo na delo.in ko ze na poti do dela mislim danes bo drgac se takoj ko priem na delovno mesto.spremenim v nekegs zombija k komaj odpre usta in pod strahom neprestano.
ampak kot sem ze rekla tolazba m je edino to da novembra grem..da lahko koncno naredim kej zase. Treba bo pocakat do novembra do takrat se bo treba kr pomirit s situacijo Smiley zalostno..
 Mi pa pase ko takole pisem..se ne morem nobenmu izpovedat razen tukajle gor. S starsi negovorim o svojih problemih sploh nevejo za moj strah..zmer sm bla problematicna in lena za njih nikol se nismo pogovarjal..ceprav jih mam rada in oni mene.ampak s mnenja da so v  neki kameni dobi in enostavno se ne znamo pogovarjat med sabo..znamo se kregat.to itak.
Prijateljev nimam no vsi se me izogibajo k sm tko zaprta vase brez samozaves.zato pa sem zacela tukaj pisat mogoce da vsaj tukaj malo spravim iz sebe Smiley hvala tistim k bojo vsaj prebrali
Prijavljen
Tadej
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 10

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 23. maj 2016 ura: 06:11 »

Sej se ne smisliš sama seb, hudo ti je. Jasno tudi, da si utrujena, če ves čas delaš, zraven pa še strah doživljaš.

Upam, da kmalu pride dan, ko se boš počutla boljše  Smiley
Prijavljen

Have a heart that never hardens,
and a temper that never tires, and a touch that never hurts.
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 438

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 23. maj 2016 ura: 06:21 »

Pomaga da damo vem, pa tudi če je to na forumu sesmejem

Mogoče res vzami službo tako kot praviš- še tole potrpim in neham. Si ne smeš ali nočeš vzeti dopusta? Kaj pa delaš zvečer? Veliko pomaga če si vzamemo res čas zase- tv, knjiga ali kaj podobnega. Jaz si že ob 20ih potegnem črto in rečem da je zdaj čas za karkoli drugega, za delo in skrbi pa ne zvizgam

Glede na opisano bi ti svetovala da greš res na kakšno psihoterapijo. Ni tak bav bav kot si ljudje od začetka prestavljamo sesmejem Tudi kakšna dobra knjiga nam lahko pomaga pri razvijanju bolj pozitivnega načina razmišljanja o sebi in svetu.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar