izgubljen77
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 1
|
|
« dne:: sreda, 19. junij 2013 ura: 09:21 » |
|
Hm, le kje naj začnem..., star sem kar nekaj čez 30 let, imam družino, otroke..., skratka navzven vse popolnoma ok. V meni je pa vse prej kot to, zadnje tri leta je šlo strmo navzdol. Obremenjujem se z vsem mogočim, kako bo, bo uspelo, služba je nekaj kar me kar zmrazi...Nekaj časa sem ob vikendih iskal uteho v popivanju, verjetno je odveč napisati, da je to vse skupaj še poslabšalo. Za nekaj ur "sproščenosti" sem plačeval visoko ceno. Jasno, da so se odnosi v družini slabšali..., jeza, žalost. sledijo je obdobje hudega obtoževanja samega sebe, obupavanja...celo do poizkusa samomora me je privedlo. En dan je naredilo klik, ni bilo več sonca, nič več me ni veselilo, sam sebi sem bil najhujši sodnik. V nekaj minutah je postalo vse črno, samo jaz in konec poti, nažrem se tablet, zalijem z alkoholom in počasi tonem. Na srečo ali na žalost so me našli, zbujanje v bolnici, grozni občutki, grozni. Okolica ne dojame, na nek način obsoja ker ne razume kaj je sploh narobe, saj imaš vse kar potrebuješ, ja v materialu res. Potem sem dojel, da je potrebno nekaj ukreniti, psihiatri (pogovori, AD)...., na nek način pomaga, morda sem pa samo jaz preveč zavožen. Izhajam iz precej sesute družine, nihče mi ni postavil mej, meje sem si postavljal sam, seveda hudo prekoračene. Ob težavah sem raje spil siks pek kot, da bi jih reševal. Tako sem bil pijan 15X letno in s tem uničeval sebe in družino. Depresija me je ujela, takrat se umaknem, ne jem, samo ležim in molim, da dan mine, čim hitreje...to so zelo dolgi dnevi, nič ni od mene, nič. Tako vedenje me je pripeljalo do raznih sporov, nič več se mi ni zdelo vredno, danes je spet en tak depresiven dan, u bistvu je že tretji zapored. Težko je pred okolico igrati, da je vse super, sam v sebi pa nosiš toliko bojev, kot je zvezd na nebu. No majčkeno sem dal iz sebe, tukaj je kar ok ker sem videl, da nisem edini s težavami.
|