FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 20:07

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: občutek krivde, ker ne morem v redu skrbeti za otroka  (Prebrano 8966 krat)
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.871

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 12. oktober 2008 ura: 20:57 »

. Malo sem razočarana, ker so mi dohtarji pred porodom obljubili, da mi bodo po porodu dali zdravila, ki bodo pomagala, razumela sem, da dobim en kup zdravil, le naj počakam do poroda. Moj je vprašal Rejca, zakaj sem dobila le Asentro in Kventiax, pa je rekel, da se to daje in nič drugega zraven. Pa tudi Dernovškovo sem razumela, da bomo posekali te misli. Zato sem res mislila, da dobim več zdravil. Bom videla, kaj bo v torek rekla Dernovškova. Zanima me, če si npr. v bolnici, ali potem dobiš več zdravil? Če da, zakaj mi jih potem ne dajo doma?

muci, oprosti, ker se bom vtaknila. nisem strokovnjak za zdravila, ampak.... zakaj si želiš več zdravil? spočij se, pusti, da učinkujejo te, ki jih imaš. iiiiizi bejbi..... sonček je najboljše zdravilo! pojdi vsaj na balkon malo na svetlobo, nekaj časa bo še sonce! poglej oblake! poglej rumena drevesa! vzemi si svež zrak! vdihuj naravo! sama najdi mir v sebi! res ti to želim in če bi lahko, bi ti to zdajle takoj dala! upam, da sem ti vsaj malo pokazala pot....

drži se!
pa zame poljubi tisto mičkeno štručko! joooo ku fajn, ko majo take majhne prstke! pa tak mičken nosek! pa tako skrbne starše! ampak tudi starši se morajo znat pocrkljat!
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
odbita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 186

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 12. oktober 2008 ura: 22:52 »

Koki, je blo na A kanalu, tole:

http://www.napovednik.com/tv3820545_dusevne_bolezni_pri_otrocih
če kdo najde posnetek, naj ga da sem (danes pa je bilo o anoreksiji ista serija - ta posnetek pa je na youtube).

Ampak tako no, kolikor sem gledala tudi linke o okm v angleščini naprej, sem kar povedala, kot je bilo prikazano, pač na kratko bolj. Bolečine pa so grozne, verjamem, ko si v tem, ti noben predlog o sončku in oblakih wiii, ne pomaga. Še bolj se zdiš sam sebi nemočen in kriv, ker si kao tolk beden.
Mogoče res, malo opazuj, kako deluje nate, ni dobro ane in temu vzami moč. Moč vzameš pa tako, da daš temu majhno vrednost. Po domače - hudiča se ne boj, ker samo v prazno straši, črn kao, ampak je samo brezvezna prazna maska, bednež. Pogledaš mu v oči in zbeži, ker sploh nima moči, samo nekaj rjove v tri krasne. No, pa še pisan perje ima v riti.  Tongue
Putka je napisala ja, potem počasi prideš do tega, da se lahko temu že nasmehneš..
Drži se, Koki:)

Prijavljen
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 304

« Odgovori #22 dne:: torek, 14. oktober 2008 ura: 17:11 »

Danes sem bila pri dr Dernovškovi. Mi je povečala dozo in rekla, da če ne bo pomagalo, bomo šli na ena zdravila, ki se dobijo samo v Italiji ali na Hrvaškem. Upanje obstaja.
Prijavljen
ton
gost
« Odgovori #23 dne:: sreda, 15. oktober 2008 ura: 07:51 »

BRAVO! Torej upanje je. Zdaj res mirno počakaj, da tele višje doze začnejo učinkovati. Srečno!
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar