trzinka
|
 |
« Odgovori #20 dne:: nedelja, 04. november 2012 ura: 12:51 » |
|
Se moje skromno mnenje - ko se bo fant resnicno zaljubil, se bo sprostil - sprejmi, da pac nisi ti ta oseba, no hard feelings fora je v tem, da fant ne pozna čustev, jih potlači, zanika, ker jih ne pozna, ker ga niso tega že v otroštvu naučili, ni videl od nikogar ne ljubezni, ni bil ne pohvaljen, ne jezen...in zanj je vse nesprejemljivo, poznam iz lastnih izkušenj. Dokler ga ne bo kdo pošteno stresel, šokiral, ga postavil pred dejstvo in dokler ne bo sam dojel bistva, ne bo sprememb. Je pa verjetno res priden in pošten dečko.... je zakoreninjen....in bo težka pot..
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
chilispace
gost
|
 |
« Odgovori #21 dne:: nedelja, 04. november 2012 ura: 15:08 » |
|
fora je v tem, da fant ne pozna čustev, jih potlači, zanika, ker jih ne pozna, ker ga niso tega že v otroštvu naučili, ni videl od nikogar ne ljubezni, ni bil ne pohvaljen, ne jezen...in zanj je vse nesprejemljivo, poznam iz lastnih izkušenj. Dokler ga ne bo kdo pošteno stresel, šokiral, ga postavil pred dejstvo in dokler ne bo sam dojel bistva, ne bo sprememb. Je pa verjetno res priden in pošten dečko. vsi poznamo custva, on jih je samo potlacil ( v otrostvu vsi kazemo custva, le da se jih ne spomnimo po vecini...potlscena custva so pa potem odraz grajanja, pomanjkanja ljubezni starsev,....- in to se da resit, verjemi! Kot si napisala, rabi nekaj da ga strese - tudi ljubezen oz zaljubljenost pase zraven k temu ' zdravilu '! A ves, ker ce ne poznas curtev, jih ne mores potlacit - vsi se rodimo z njimi - zivljenje pa potem po svoje z vsakim posameznikom opravi, na zalost! lp
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 18:11 » |
|
MayaMaya, iz lastnih izkušenj ti svetujem, da tega fanta v svoje dobro zapustiš. Je preveč boleče in izčrpavajoče, ... se zna zgoditi, da se ne bo nikoli spremenil oz. bo postalo njegovo obnašanje še slabše...
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 18:12 » |
|
Se moje skromno mnenje - ko se bo fant resnicno zaljubil, se bo sprostil - sprejmi, da pac nisi ti ta oseba, no hard feelings fora je v tem, da fant ne pozna čustev, jih potlači, zanika, ker jih ne pozna, ker ga niso tega že v otroštvu naučili, ni videl od nikogar ne ljubezni, ni bil ne pohvaljen, ne jezen...in zanj je vse nesprejemljivo, poznam iz lastnih izkušenj. Dokler ga ne bo kdo pošteno stresel, šokiral, ga postavil pred dejstvo in dokler ne bo sam dojel bistva, ne bo sprememb. Je pa verjetno res priden in pošten dečko.... je zakoreninjen....in bo težka pot.. TOČNO TAKO JE !!!!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 18:18 » |
|
Chilispace, najbrž nisi nikoli živel s takim človekom....in se ti niti ne sanja kakšna muka je to.... Sej...dokler traje zaljubljenost je vse to obnašanje potlačeno in tak človek ne kaže znakov motenj.....ampak, ko zaljubljenost mine, ....samo beži, čim dlje  !!! Vprašaj mene kakšne vse fore sem doživljala  ... Ne izplača se trudit, če si šele na začetku take veze...ker boš na koncu zbolel ti (tako kot sem jaz), on pa bo ostal enak !!! Zelo malo takih ljudi poišče pomoč.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vosu
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 71
|
 |
« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 21:15 » |
|
Stara, v bistvu imaš srečo. Tip je enostavno debil in upravičeno bi ga lahko kadarkoli zapustila brez kančka slabe vesti. To je kar redka in dragocena reč, izkoristi jo!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 21:44 » |
|
vsi poznamo custva, on jih je samo potlacil ( v otrostvu vsi kazemo custva, le da se jih ne spomnimo po vecini...potlscena custva so pa potem odraz grajanja, pomanjkanja ljubezni starsev,....- in to se da resit, verjemi!
A ves, ker ce ne poznas curtev, jih ne mores potlacit - vsi se rodimo z njimi - zivljenje pa potem po svoje z vsakim posameznikom opravi, na zalost! lp
ne rodimo se s čustvi, ampak se naučimo čustvovati in ne poznajo vsi čustev, ker mu jih niso pustili izražati, nihče mu jih ni pokazal...zato se temu reče potlačena čustva, ker v samem človeku so, le izražati jih ne zna.... ufff, kok znam zafilozofirat...ma sej konec koncev vsi mislimo podobno 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
MayaMaya
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 6
|
 |
« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 22:00 » |
|
Moji dragi svetovalci: situacija se je v preteklih dneh rešila sama od sebe, ko si je moj -zdaj lahko rečem- bivši na hitro našel svojo novo "žrtev"..... Hvala vam za vse spodbudne besede-balzam za moje srce. In lahko ste/smo v pripravljenosti, da se čez čas pojavi nova tema z istim ali podobnim naslovom...
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 12. november 2012 ura: 22:02 » |
|
majči, zdaj lahko zadihaš 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nageljček
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 147
|
 |
« Odgovori #29 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 14:22 » |
|
Se pravo sta šla narazen MAya?a kar z drugo je šel?...ker tip....zdaj se sprosti 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.834
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #30 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 14:50 » |
|
dneh rešila sama od sebe, ko si je moj -zdaj lahko rečem- bivši na hitro našel svojo novo "žrtev".....
Zdaj pa veselo naprej in bodi hvaležna, da je šel ... Fajn se je pa kaj naučit iz tega o sebi ... npr. zakaj vztrajamo v nezdravi vezi ... zato da napake ne ponovimo. 
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #31 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 15:25 » |
|
Dosti žensk razmišlja o tem kako bo partnerju pomagalo, da bo odprl oči in bo njegova neverjetna dobrosrčnost priplavala na površje, ker globoko v sebi je res dober..
Vse skup me mal spominja na to, da bi nekdo rad spremenil odraslega leva v prijetnega mucka katerega lahko potem crkljaš po mili volji.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #32 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 15:28 » |
|
Dosti žensk razmišlja o tem kako bo partnerju pomagalo, da bo odprl oči in bo njegova neverjetna dobrosrčnost priplavala na površje, ker globoko v sebi je res dober..
Vse skup me mal spominja na to, da bi nekdo rad spremenil odraslega leva v prijetnega mucka katerega lahko potem crkljaš po mili volji.
ja res je, v ženskah je materinski čut, ki ga preveč potenciramo 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
chilispace
gost
|
 |
« Odgovori #33 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 15:29 » |
|
Se strinjam, kar je napisal LIber...
You can't teach an old dog new tricks!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #34 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 16:29 » |
|
Moji dragi svetovalci: situacija se je v preteklih dneh rešila sama od sebe, ko si je moj -zdaj lahko rečem- bivši na hitro našel svojo novo "žrtev"..... Hvala vam za vse spodbudne besede-balzam za moje srce. In lahko ste/smo v pripravljenosti, da se čez čas pojavi nova tema z istim ali podobnim naslovom...
o, ma fanj Maya... 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #35 dne:: torek, 13. november 2012 ura: 16:33 » |
|
sej...lahko ima v sebi dobroto...sam kaj, ko s svojimi dejanji tega ne kaže  oz. kaže ravno nasprotno... Ne, ne bo se spremenil  - to je na žalost pravljica  .
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
MayaMaya
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 6
|
 |
« Odgovori #36 dne:: sreda, 14. november 2012 ura: 18:16 » |
|
Ni vredno vztrajati za vsako ceno-tu se strinjam. Je pa tako, da se danes noben več ne potrudi ohraniti zveze, se pogovorit o problemih in jih rešit. Lažje je vse skupaj pustit in it naprej.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
gost
|
 |
« Odgovori #37 dne:: četrtek, 15. november 2012 ura: 22:18 » |
|
Ni vredno vztrajati za vsako ceno-tu se strinjam. Je pa tako, da se danes noben več ne potrudi ohraniti zveze, se pogovorit o problemih in jih rešit. Lažje je vse skupaj pustit in it naprej.
Kako pa gre to dvoje skupaj?  Da ni vredno vztrajati skupaj za vsako ceno, hkrati je pa lazje vse skup pustit in it naprej IN TO PO VSEM TRPLJENJU LAHKO KAJ TAKEGA RECES  Kot da bi ta oseba bila DOLZNA TRPETI TALKEGA CLOVEKA, NAMESTO ITI NAPREJ V SRECNO ZVEZO Z VEC LJUBEZNI. Kaj je to za bluzenje. Je kar je. Ded jo v glavo jebe, to je dejstvo. Ce pa je mazohistka z, med drugim opranimi mozgani s strani vasih nasvetov o tem, kako "je najlazje iti" in kako se vse mora trpeti, se mu bo pac uklanjala. Sicer ga bo pustila, ker bo izbrala normalno razmerje.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
leiah1
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 1
|
 |
« Odgovori #38 dne:: nedelja, 24. marec 2013 ura: 16:47 » |
|
Pozdravljeni ! Tudi jaz imam težavo, kot G. Maya Maya, s to razliko, da sem jaz čustveno hladna, ker sem se že velikokrat opekla zaradi iskrenosti, ki mi je bila potem ob priliki "servirana" nazaj. Imela sem kar nekaj resnih zvez, a so me pustili najbrž tudi zaradi tega. Povsem se najdem v opisu shizoidne osebnosti- strah me je bližine, obenem pa si je želim. Že mnogokrat sem se zdravila zaradi depresije in suicidnih namer. Zdaj obiskujem psihologa, a te zadeve se najbrž ne bo dalo rešiti, ker sem postala zelo nezaupljiva in ne verjamem več v ljubezen med moškim in žensko. Vse skupaj vidim kot boj za oblast, kjer največkrat potegnejo kratko ženske, ob hudobnih in gospodovalnih ženskah pa moški. Ne bi hotela biti ne eno ne drugo, a tretje variante ne vidim.To sem pogosto izkusila na svoji koži. V seksu sem čisto zmrznila, ker se sramujem lastnega telesa, predvsem zato, ker nisem več rosno mlada in kot taka, je logično, da ne zanimam nikogar. Ob teh ugotovitvah in situacijah se zato pripravljam na dokončno samskost, četudi s kapljico grenkobe v srcu. Tako vsaj vem, da ne bom zaradi tega nikdar več ranjena in razočarana, vseeno pa je težko zaradi strahu vedno bežati pred seboj in moškimi, ki bi mi pomenili kaj več. Kako vi, dragi obiskovalci, vidite to zadevo ? L.P.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nageljček
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 147
|
 |
« Odgovori #39 dne:: nedelja, 24. marec 2013 ura: 18:13 » |
|
PO moje je to tvoja nepravilna percepcija življenja...koliko si pa stara če smem vprašati? ...ne vem če so leta ko človek več ni privlačen. Vedno si lahko privlačen
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|