FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 11. februar 2026 ura: 18:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Brez prijateljev...  (Prebrano 15873 krat)
Yapre
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 55

« Odgovori #60 dne:: ponedeljek, 09. julij 2012 ura: 19:28 »

Potlej imam js to "srečo", da v mestu duhov naletim ravno na par.  Huh?

Ne vem če mi bo sploh kdaj uspelo povsem ignorirat. Če vidim en ali dva para, ni problema. Če jih je pa 20, pol pa... Znanka mi je rekla naj se preprosto izogibam lokacijam, kjer lahko naletim na pare. A naj se potem zaprem v hišo pa nikoli več ven?  sesmejem  Huh?  Shocked
Prijavljen
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #61 dne:: ponedeljek, 09. julij 2012 ura: 22:01 »

Pač opažaš stvari, ki te motijo, tiste ki te ne, pa pozabiš. Recimo, zagotovo je bila kdaj prva živa duša, ki si jo videl, mamic, ki se igra z otrokom. Pade mi na pamet, ker se je meni nekaj takega zgodilo včeraj. Jaz in ti se o tem ne bi travmirala in pisala po forumih, kaki ženski brez otrok, ki leze proti štiridesetim, pa bi uničilo cel teden.

Ignorirati ti bo uspelo šele takrat, ko si boš našel svojo žensko za "parčkanje" zunaj. Do takrat pa lahko samo "delaš na sebi", da ne boš premleval teh dogodkov. Bolelo pa te bo še zmeraj. Kar je v bistvu dobro - vsaj veš, kaj hočeš ...
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar