FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 23:10

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kaj pa gibanje?  (Prebrano 2154 krat)
Nefertari
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 33

« dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 13:03 »

Začela sem redno, ampak res redno hoditi vsak dan po eno uro, počasi nameravam priti na uro in pol do dve. Zanima me, če tudi vi to redno prakticirate in na kakšen način  pomezik
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #1 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 19:46 »

Tule imaš en članek nato temo
http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=536&Itemid=2
in seveda telesna aktivnost
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,10376.100.html

Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #2 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 21:07 »

Začela sem redno, ampak res redno hoditi vsak dan po eno uro, počasi nameravam priti na uro in pol do dve. Zanima me, če tudi vi to redno prakticirate in na kakšen način  pomezik
clap odlično, kar nadaljuj, kolikor zmoreš seveda!
Prijavljen
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 640

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 08. januar 2012 ura: 15:37 »

nefertari  clap kar pridno nadaljuj

Jaz grem vsak dan na dolg sprehod in skoraj vsak dan tudi malo teci. In potem se pocutim mnogo bolje. Moja kondicija ni se cisto ok, zato s tekom ne pretiravam. Ma pocasi bo.
Prijavljen

Nikoli ne nehaj verjet v sanje, mogoce se kdaj uresnicijo!!!
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 09. januar 2012 ura: 10:02 »

Jaz sem za dolge sprehode, pohode in sploh..preživljanje prostega časa v naravi: sajenje rož, urejanje vrta, igranje s kužkom..samo, da sem v naravi.. plesalec

Dušica
Prijavljen
Nefertari
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 33

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 09. januar 2012 ura: 12:05 »

Bravo matejka, bravo Dušica.
Tudi sama opažam, da me skozi izboljšanje moje depresije vse bolj privlači narava. Gibam se vsak dan, vse manj časa preživim za računalnikom, maile odgovarjam z zamudo..češ bodo že počakali, sploh če ni nič nujnega. Če sem prej mogla biti mrzlično z vsem na tekočem in sem redno odgovarjala, so sedaj moje misli pri vsakodnevnem sprehodu. Začele so me zanimati zdravilne rastline, po vseh letih imam željo imeti svoj vrt in pridelovati lastno ozimnico. Prej o tem niti slišati nisem hotela. Začela sem se zanimati za ročna dela, pletenje in vezenje. Skratka, vse tisto, kar sem prej zavračala, se mi zdi sedaj pomembno, simpatično in vredno. Moja depresija je bila pot k temu spoznanju, pa čeprav trpka in vem, da še zdaleč ni končana. Glede na to, da se borim tudi z atopijskim dermatitisom, sem opazila, da izgine oz. se zmanjša, ko iz sebe spravim stres. Po sprehodu je bistveno manj viden kot prej. Prav neverjetno. Bo že držalo, da narava zdravi. Dobila sem tudi veselje do meditacije in v bližnji prihodnosti nameravam izpopolniti tudi ta del.
Prijavljen
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #6 dne:: torek, 10. januar 2012 ura: 09:53 »

Nefetari,

Citiraj
Začele so me zanimati zdravilne rastline, po vseh letih imam željo imeti svoj vrt in pridelovati lastno ozimnico.
Tudi mene zanimajo zdravilne rastline oz. zelišča, zadnje čase pa tudi dišavnice oz. vse več uporabljam začimbe pri kuhanju, tako da je tudi to opravilo prijetnejše.. Tongue Sicer pa..kot tebi, se tudi meni dogaja to, da me SEDAJ oz. v vseh teh letih depre zanimajo druge stvari in imam malo drugačne vrednote, kot sem jih imela pred njo..verjamem, da vse Z NEKIM NAMENOM..in to sem sprejela povsem normalno,..le moti me dejstvo, da je depresija tako trdovratna... Cry

Ali se ne dam in upam, da bom spoznala osebno in preko neta ljudi, s katerimi si bom lahko delila izkušnje, napotke, predloge in ideje..ter se skupaj borili za LEPŠI JUTRI...

Dušica
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar