FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 02:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 11 12 13 [14]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Spolnost v zakonu  (Prebrano 15699 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
a*n*a
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 105

« Odgovori #260 dne:: petek, 11. junij 2010 ura: 14:55 »

moj partner je čist kontra kar opisujete tu , za vse poskrbi družino otroke tidi samo zame
želi da se veliko družimo, vendar sem jaz zmeraj godrnjala da nisem zadovoljna
ne vem mogoče pa sem se te dobrote prenajedla.
ključni prpblem pa je njegova zadržanost, resnost
Prijavljen
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 163

« Odgovori #261 dne:: torek, 31. avgust 2010 ura: 00:07 »

ko smo se že vrteli okrog sexa kolk in kdaj pa zakaj....s kom?Huh?
če si moški želi sexa vsak dan, lahko ne pomeni da nima ljubice, ups ljubic....vsakodnevni sex ni nikakršna garancija da je on samo tvoj...to ne pomeni da te 100% ljubi.  Lahko si samo objek za njegovo bolno, že obsedeno potrebo...

Prijavljen

Be you
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #262 dne:: torek, 31. avgust 2010 ura: 13:37 »

moj partner je čist kontra kar opisujete tu , za vse poskrbi družino otroke tidi samo zame
želi da se veliko družimo, vendar sem jaz zmeraj godrnjala da nisem zadovoljna
ne vem mogoče pa sem se te dobrote prenajedla.
ključni prpblem pa je njegova zadržanost, resnost

mogoče rabi malo spodbude, motiviraj ga, ga navduši za kaj novega, predlagaj kaj povsem norega....pojdita kam sama in bodita to kar sta bila včasih....no meni to ni ratalo. Upam, da boš ti bolj uspešna glede motiviranosti.
Prijavljen

Be you
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.603

« Odgovori #263 dne:: torek, 31. avgust 2010 ura: 20:48 »

Tekačica! rozicodam

ko smo se že vrteli okrog sexa kolk in kdaj pa zakaj....s kom?Huh?
če si moški želi sexa vsak dan, lahko ne pomeni da nima ljubice, ups ljubic....vsakodnevni sex ni nikakršna garancija da je on samo tvoj...to ne pomeni da te 100% ljubi.  Lahko si samo objek za njegovo bolno, že obsedeno potrebo...
Ali si to pisala o tvoji izkušnji?

Če si in če se ti je to zgodilo pred kratkim, ti želim, da preboliš in greš naprej. Vem, da ni lahek proces... Sploh, če izveš za takšne podrobnosti, pa vendar...

Če želiš in če ti pomaga, napiši še kaj več. Drži se!
Prijavljen
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #264 dne:: sreda, 01. september 2010 ura: 08:08 »

To so moje grenke izkušnje. Zdaj živim novo življenje in sm kljub vseh težavam, ki jih imam kot samohranilka...srečna in zadovoljna.
Vzponi in padci pa so in bodo...to je življenje, naučila sm se živet s tem. Zame je preteklost faza, katero sm mogla dat skozi, da sm zdaj to kar sm. Ne obžalujem ničesar, kar sm v življnenju naredila, ker takrat v tistem trenutku je bila tisto zame prava odločitev.
Prijavljen

Be you
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #265 dne:: sobota, 04. september 2010 ura: 06:51 »

To so moje grenke izkušnje. Zdaj živim novo življenje in sm kljub vseh težavam, ki jih imam kot samohranilka...srečna in zadovoljna.
Vzponi in padci pa so in bodo...to je življenje, naučila sm se živet s tem. Zame je preteklost faza, katero sm mogla dat skozi, da sm zdaj to kar sm. Ne obžalujem ničesar, kar sm v življnenju naredila, ker takrat v tistem trenutku je bila tisto zame prava odločitev.

Iskrene čestitke za pogum, draga tekačica. Zdaj pa novim zmagam na proti. sej veš, če veš, da si naredila vse, kar si zmogla in znala, pa še vseen ni šlo, je to, normalno potemtakem, edina prava pot.

drži se!

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Strani: 1 ... 11 12 13 [14]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar