tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 163
|
 |
« dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 08:42 » |
|
Pozdravček!
Prosim naj mi kdo pomaga razumet moške - v mislih imam svojega partnerja.
Ne zna izražati čustev, ne zna se pogovarjati, veliko pa mu pomeni spolnost. On bi to počel vsak dan. Sicer to je čisto vredu, če se odnos gradi tudi na drugih področjih. Želela bi, da več komunicirava; glede otrok, načrtov, .....Želela bi, da preživljamo več prostega časa skupaj.....pri tem pa noče sodelovati. Izgovor je vedno delo in delo. Vmes gre na kake 3 - 4 kavice, zvečer na obvezno pivo za kakšno uro. Ker dela doma v dealvnici (večkrat do 8-9 ure), ga čez dan videvam, toda takrat je skoz živčen in včasih prav nesramen s pripombami in svojimi plehkimi šalami. Razmumem, da nima časa se z mano ukvarjat, toda en kratek topel objem in poljubček bi se prav prilegel.
Zvečer pride v hišo ob 10 zvečer ali še kasneje in bi sexal - takrat se kar topi okoli mene, jaz pa sem utrujena in nezainteresirana, ker se počutim neljubljena.....ne morem se srostit in uživat, ker se mi zdi da me ima le za to, za potešitev svoje strasti....Tako se počutim in res ne morem. Poskušam mu razložit, pa je jezen in potem sem jaz vznemirjena in težko spim in tako se vrtiva v začaranem krogu.
Ko sva imela obletnico, sem predlagala da greva na pivo in potem se bova malo pocarklala.....no pa je šel raje s kolegi na pivo in ob 9:30 prišel domov - no zdaj se pa lahko ljubiva.....ej pa saj nisem na gumb. In potem je bil užaljen. V nedeljo sva se ljubila popoldne....zvečer je prišel malo prej domov ob 9:00 in je hotel zdevo ponovit. Jaz pa sem hotela da me samo objame, da se počutim ljubljeno....spet nesporazum.
Predlagala sem, da bi šli v nedeljo na izlet z otroki - bila je ena tekaška prireditev. Potem pa še malo zabave. Ni mi bilo važno če grem tečt, želela sem da bi malo kam šli skupaj. No pa je bil verjetno užaljen od prejšnjega dne in rekel da ne gre, da ne moremo povsod iti. Šel je s prijateljem na pivo za celo dopoldne.
Moti me to, da kadar pride v mojo bližino mi daja vedet da želi sexat. Ne vem, mogoče s tem kaže da me ima rad, ker je čustveno čisti invalid, toda jaz to jemljem kot, da me ima samo za to.
Prvo vprašanje ko pride domov je, če bomo danes kaj. Lahko da se ne zna dugače izrazit ali da me samo draži...toda tega ne vem, ker se noče pogovorit o tem kaj čutiva, zakaj toliko nesporazumov, kje so tiste rane, ki nama otežujejo ževljenje.
Včeraj je prišel domov ob 10 in spet isto vprašanje. Bila sem res utrujena, otroci še niso spali, komaj sem še na nogah stala in sem mu razložila da potrebujem spanje, da mogoče zaradi tablet nimam toliko volje za to...pa je bil jezen. Zapodil me je stran in se ni hotel pogovorit. Rekel je, da ga tišči v prsih zaradi mene......in potem sem se mu hotela razložit, ga objet, pa mi ni dovolil. Potem spet tisti občutek v meni - tesnoba, težko dihanje,.....
Zjutraj sem ga objela, pa je bil zelo zadržan....
Sem mu že rekla, da če bo več sodeloval v družini, več časa preživljal z otroki, se spoštljivo pogovarjala, potem spolnost ne bo problem. Potem bo sex logična posledica in si bom to želela, ker se bom počutila sprejeto, kar se zdaj ne.....pa noče razumeti, noče sodelovati....
Ko pravim da sem utrujena, ker po 11 uri zvečer sem resnično, pravi naj manj kolesarim in tečem.
Zdaj želim k Tačkam pomagačkam, pa pravi da NE. Da imam dovolj dela doma in ne rabim še okol hodit. Da nobena ženska ne hodi toliko okoli kot jaz - ima pač napredno ženo. S prijatlejico bi šle to poletje na par urno turo s kolesom in to v času ko je on na pivu - v nedeljo dopoldan, pa še otrok ne bo pazil, ker bom sama poskrbela za vrstvo - pa spet nasprotuje.
Če bi hotal prit v LJ na vaša srečanja bi bil še bolj nejevoljen......
Ima težave, pa jih noče priznat in odkrit, toda jaz nisem odgovorna za njega, še posebej če nimam od njega nikakršne podpore.
Celo za avto trdi, da je njegov in pravi če želim iti k Tačkam, naj si kupim avto (včasih rečemo kaj iz jeze, toda to je res višek...)....ne vem ali kaže s tem svoj upor in prizadetost, ker on razume sex v pomenu - imam te rad.....ne vem, ker ne zna govorit o občutkih in čustvih, le tišči ga v prsih. Te njegove tesnobe trajajo že kakih 5 let, toda to mi je šele prejšnji teden priznal.
Mene pa ta odnos ubija!!!!!!
Čez dan počnem veliko stvari, tako da mi ni dolgčas, poskušam biti dovolj z otroki......in ker me potrebujejo vedno manj imam več časa za sprostitev - v tem trenutku tudi rabim. Toda, če on ne sodeljuje v družini, prav, ampak nej me ne omejuje. Konec koncev me niti ne more pogrešat, če ga ni v moji bližini.....ne vidim razloga, zakaj ne bi kolesarila.
Doma skrbim za gospodinjstvo, tudi beljenja se lotim, kosenja vrta, .......ne more pa biti stanovanje streilno, ker potem bi počela samo to. Tudi hčerke mi pomagajo in čisto vredu shajamo...če ne naredim danes bom pa jutri.....vse počaka. Nujno rabi mčas zase, za svoje okrevanje, za znebitev ankse......
Vem, da mi nihče ne more dati rešitve...toda pri vsem tem imam občutek krivde, kot da jaz nekaj delam narobe, kot da se premalo trudim, kot da bi res mogla moškemu biti na voljo, ko si to zaželi.......in potem slaba vest, ker se čustveno vedno bolj oddaljujem od njega, ker ga vedno manj pogrešam, ker sem vedno bolj sposobna živet brez njega.
Vem, da se ne bo spremenil, tak je, toda sprašujem se, kaj bo z mojim zdravjem. Ali lahko psihoterapija pomaga, če se je ne bova udeležila oba? On vem, da ne bo šel, ker pravi da vsak si mora sam pomagat, drugi ti ne morejo. In tudi nasprotuje, da jaz hodim. Trenutno nimam denarja za psihoterapevta sem pa naročena preko koncesije šele oktobra. Bolje to, kot nič.
Jaz se problema vedno lotim analitično hehe in nisem obupana, sploh ne, ne mislim pa se podredit. Vem, da mi nigče ne more dati rešitve, toda pravo oljšanje je ko daš ven iz sebe in zanimivo kako drugi vidijo problem, ker sama nisem sposobna spregledat. Ko bi lahko stopila ven in si od zgoraj ogledala situacijo . kako bi bilo potem vse enostavno.
Vesela bom vsakega komenta, Tekačica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Be you
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.370
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 08:58 » |
|
Tekačica ljudje smo različni, na različen način izražamo ljubezen, čustva...
Pri meni je bilo obratno. Jaz sem vsak dan hotla sexat, on pa ne....in so ble cele drame okol tega. Prerekanja, užaljenost, občutek neljubljenosti...
Jest sem pač to smatrala za izraz ljubezni, če sexa z mano me ljubi.... In če ni hotel, je to zame pomenilo, da je nekaj narobe, da me ne mara. Danes se temu le smejim, takrat pa sem pretakala potoke solz.
Danes razumem sebe in tudi njega. In tudi tukaj so se stavi postavile na svoje mesto. Življenje prinese zrelost. In prav je tako.
Bi se pa na tvojem mestu tudi jaz počutila tko-tko. Kot da sem objekt in da pride domov sexat in spat.
Komunikacija...? Hm hm malo razmisli o tem kako se vidva pogovarjata kadar se. So to bolj očitki in napotki kakšen bi moral biti in kaj pričakuješ od njega? Tega nihče ne posluša rad...zato zbeži... Prav tako je neprijetno če ti kdo "splanira" vikend in si nekako primoran v sodelovanje... Na sploh se potrudi za sodelovanja, zabavne vsebine klepeta in ne za "mama očitke"...
Skušaj bit bolj samostojna. Ok..on ima žulje in ne gre...Kje je pa vzrok, da ti ne greš sama z otroki? Ne čakaj "na njega, da bo družinsko" - ampak pojdi in uživaj dan....sej bo razumel poanto tudi on počasi.
Vem kako je težko "pivo+prijatelji" ker sem tega preživela mega dozo in je to eden kamenčkov v mozaiku, ki so me pripeljali v težave z zdravjem. Pa vendar če bi še enkrat zavrtela čas nazaj - bi naredila marsikaj drugače. Živela bi dan zase in ne bi v nedogled čakala njega. To pomeni tudi: imeti rad sebe in se zavedat, da si sam odgovoren za svoj lep dan.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 08:58 » |
|
Ja psihoterapija lahko pomaga tebi kot osebi, vajinega zakona pa ne bo rešila, če on noče...Po prebranem vajin zakon tone, pa okej sej ni nič narobe s tem...edino kar je tole omejevanje tebe z njegove strani, uhh...to pa jaz definitivno ne bi dopustila...
Če praviš, da čedalje lažje živiš brez njega, da se čustveno oddaljuješ...premisli mogoče o kaki radikalnejši odločitvi, ker si zaslužiš biti srečna in zadovoljna, ti in tvoji otročki...Od njega očitno ne dobiš ničesar, samo pod kontrolo te želi imeti in pritiskati na gumbe, deluješ kot lutka v njegovem življenju, rasteta pa ne skupaj in bistvo odnosa je med drugim tudi, da se na partnerja lahko zaneseš...da bi men partner reku, da ne more popazit par ur lastnih otrok...ahhh...ne vem...sori ne vidm smisla...
Poskrbi zase, tole kar pišeš z njegove strani ni normalno in zrelo za odnos...nič ne delaš narobe in nisi ti kriva, če on ne želi reševat stvari...Po lastnih izkušnjah in glede na to da že kar nekaj časa vztrajata bi mogoče bila rešitev umik...
je pa tole le moje mnenje...
želim ti veliko dobrega in sreče, drži se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
OLJA
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 09:09 » |
|
Tekačica - Popolnoma te razumem. Zakaj ne bi skrajšal svojih uric s prijatelji na pivu in eno uro od tega posvetil tebi in družini. Tudi pri nas je bilo podobno. Vedno manj časa je bilo za nas. Saj nekaj časa trpiš, poskušaš spemeniti sebe ali pa moža, ampak na koncu vidiš da potegneš takratko ti. Tebe mučijo živci, ti moraš biti vedno na razpolago. To pa ni to. Saj smo me ženske tudi ljudje in mogoče večkrat tudi rabimo tisto besedo. Kako si, rad te imam, ali pa samo majhen poljubček, da veš da je v njem še ljubezen za tebe. Ne bom ti solila pameti, ampak iz lastnih izkušenj vem da počasi tvoj zakon tone. Ko hčere odrastejo in gredo - zamisli se kaj se bosta pogovarjala. Tudi v seksu se boš počasi ohladila, ker ti čez dan ne daje niti malo pozornosti. Razmisli , pogovori se z njim. Praviš da neče s teboj k psihoterapevtu. Meni je rekel da tja hodijo samo norci. OK sem pač norec ki je čeprav pozno vendar ne prepozno spoznal da tako življenje ubija dušo. Želim ti obilo sreče, poskrbi zase, sicer boš zbolela in ne boš mogla skrbeti niti zase kaj šele za druge. Srečno ! LP OLJA 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
OLJA
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 11:22 » |
|
rugelj je rekel nekako v tem smislu: sex se začne zjutraj in konča zvečer...
torej partner mora narediti vse, da se drugi partner počuti dobro, zaželjen...etc...in v tem primeru sex ni problem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 11:25 » |
|
aja...še nekaj... po moje tvoj mož ima rad flašo...malo preveč piv vidim...pa še res je čustveni invalid....
in kot je rekla moja nakdanja tajnica: STISKAJ KAMEN KOLIKOR HOČEŠ...MLEKO VEN NE BO PRITEKLO
Lp.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 11:44 » |
|
tekačica,
ful iskreno in pošteno si spregovorila o svojem odnosu s partnerjem.
Moram rečt, da so vsi odzivi, ki prihajajo od nas, zelo subjektivne narave. Napisani, na osnovi naših izkušenj. Tista, ki je partnerja zapustila, vidi a priori (vsaj nezavedno) rešitev v tem, išče napake v partnerju.. Spet druga ženska (ki pri moškem vztraja kljub neki praznini) vidi rešitev v potrpljenju, v izpolnjevanju sebe.. Tretja spet drugače...
Po mojem ima vsaka prav zase. Če se je nekdo losal slabe energije in se počuti dobro, ima prav zase in upravičeno meni, da ti bo to pomagalo. Da spregledaš.. Enako je s tisto drugo: ki meni, da je moža treba razumeti, ne pozabiti pa nase...
Ti pa najbolje veš zase. Koliko ga imaš rada, kako si doslej živela, kakšen odnos ima do vajinih otrok itd...
Tudi odgovore imaš sama.
Jaz jih nimam. Imam jih zase. Je pa res, da sem se jaz naučila iz lastnih izkušenj, saj imam dolgletno zvezo, da taktiko (ker je tako teklo samo od sebe in ne naučeno ali namerno) pač menjavam.... Ko sem nehala "zahtevati", je bil tisti moj klic po "spremembi" uslišan... Govorim na splošno...
Kolikor jaz slutim, ima tvoj dečko tebe zelo rad. Ima svoje strahove, o katerih (jaz mislim) NE BO govoril pred strokovnjaki in jaz mu dam tu prav. Siliti človeka, da je, kar ni, je slabo. pa vendar; ostaja vprašanje, kako boš ti zapolnila praznino, ki jo čutiš ob njem...
Ne vem. Pojma nimam. Jaz mislim, pa naj se sliši še tako čudno, da on tebi s seksom izkazuje veliko ljubezni. Moški, ki si želi svojo ženo, ponavadi (kar potrjuje pravilo) tudi svojo žensko v resnici močno ljubi. Ker, če je ne bi, si je ne bi želel.. Toliko pa sem se z moškimi že pogovarjala, da to dobro vem.. In si jo želi in želi...
Zato, se mi zdi vsaj, da se tega kar zavedaj. In poglej tudi pozitivne plati ali predvsem te.
Ker človek dela v delavnici, je to tip ljudi, ki gredo pač zvečer na eno pivo. V tem ne vidim nič slabega, saj se pivo od piva ločuje in tako ne gre vseh pivoljubcev metati v isti koš.
Seveda pa je to le moj pogled na tvoje pisanje, saj vsega in zares nikoli ne moremo čutiti in vedeti. to vesta vidva.
Jaz pa čutim, da te ima rad (morda tesnobe tudi od tega, da se njemu zdi, kako tebi dobro gre, on pa postaja nemočen.., ne vem..) in mislim, da te spoštuje. Kaj pa ti njega?
Držim pesti za vaju!
Vesna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 12:48 » |
|
Jaz mislim, pa naj se sliši še tako čudno, da on tebi s seksom izkazuje veliko ljubezni. Moški, ki si želi svojo ženo, ponavadi (kar potrjuje pravilo) tudi svojo žensko v resnici močno ljubi. Ker, če je ne bi, si je ne bi želel.. Toliko pa sem se z moškimi že pogovarjala, da to dobro vem.. In si jo želi in želi...
en del ne bom niti komentirala... vsekako pa mislim da živiš v veliki zmoti glede gornjega... sex in ljubezen gredo pri moških po dveh vzpoerdnih tirih, ki so le redko križata...srečata...poklopita vsak ki bi si želi sexati z mano pa me že nima rad...me ne ljubi...  čustva nikoli ne zrastejo enakovredno tistemu v hlačah... tako pač je in dajmo biti realni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Flip
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 131
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:33 » |
|
Jaz mislim, pa naj se sliši še tako čudno, da on tebi s seksom izkazuje veliko ljubezni. Moški, ki si želi svojo ženo, ponavadi (kar potrjuje pravilo) tudi svojo žensko v resnici močno ljubi. Ker, če je ne bi, si je ne bi želel.. Toliko pa sem se z moškimi že pogovarjala, da to dobro vem.. In si jo želi in želi...
en del ne bom niti komentirala... vsekako pa mislim da živiš v veliki zmoti glede gornjega... sex in ljubezen gredo pri moških po dveh vzpoerdnih tirih, ki so le redko križata...srečata...poklopita vsak ki bi si želi sexati z mano pa me že nima rad...me ne ljubi...  čustva nikoli ne zrastejo enakovredno tistemu v hlačah... tako pač je in dajmo biti realni se popolnoma strinjam. ko prebiram tvojo zgodbo, tekačica, vidim pred seboj čemernega, neurejenega, zavrtega, hladnega in egoističnega moškega. vem, da sem to zelo kruto napisala, morda se v kakšni besedi motim, vendar, takšna slika se mi pokaže. sprašujem se, kaj te še drži pri tem človeku? kaj ti je na njem všeč? kaj na njem ceniš? na tvojem mestu bi naredila seznam: levo njegove pozitivne lastnosti, desno pa negativne. pod črto pa - ne vem..... odločiti se, kako naprej. tako, kot sedaj živiš, ni vreden živeti nihče. verjemi mi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:33 » |
|
Ljudje imamo različne izkušnje. O drugih ne moremo soditi ali vedeti in na osnovi svojih izkušenj postavljati edino, zveličavno resnico. Kako jo ljubi ali si jo želi, ve njen mož. In ne neka jazzjazz ali pa Bog ne daj vesnav... [/quote] vsak ki bi si želi sexati z mano pa me že nima rad...me ne ljubi...  [/quote] Tole so pa debate za srednješolke.. V.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:37 » |
|
Lako me ljubi, toda če gre raje na pivo kot z otroki na sprehod, ne vem........ Sam je predlagal naj povem, kaj naj spremeni. In sem mu rekla naj bo vsak dan 1 uro z otroki. Tudi tega ne zmore. Pride z 5 min, da jih malo povpraša, prej še tega ni počel........ Res pa je da ima tudi on pravico do svoje zgodbe, ki pa je ne poznam in je verjetno nikoli ne bom izvedela. Velikokrat si ljudje delamo napačne predstave o drugih, ker smo samo prizadeti. In ni vedno sve tako črno kot se nam zdi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Be you
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:43 » |
|
izkušnje...lastne in tuje...žal se učim iz obojih...
očitno in jasno pa je, da se tekačica ne ČUTI LJUBLJANA...in to je bistveno... koliko jo pri tem LJUBI in ŽELI njen mož je irilevantno...očitno tega ne zna posredovati in ona čuti primanjkljaj.
tudi moj bivši je trdil, da me ljubi...ampak jaz tega nisem ČUTILA...rabila sem drugačen pristop za to, da bi lahko razumela....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:47 » |
|
očitno in jasno pa je, da se tekačica ne ČUTI LJUBLJANA...in to je bistveno... koliko jo pri tem LJUBI in ŽELI njen mož je irilevantno...očitno tega ne zna posredovati in ona čuti primanjkljaj.
Napaka. Še kako je relevantno! Bistvo vseh razhajanj je komunikacija. Partnerja morata priti skupaj... In to se da, seveda, jazz, nimam v mislih "vpijoče problematičnih" zvez... O tem se ne pogovarjamo... Drug drugega morata slišat. In tekačica je spraševala, naj ji pomagamo razumet moške.. Jaz sem poskusila.. Kaj in kako pa je v resnici, pa si, seveda, ne bi upala niti približno ocenjevati.. Vesna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #13 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:56 » |
|
Vesnav hvala za tvoje mnenje. Imaš pravico do svojega mneja, vsak na tem forumu jo ima. Zato se nikar ne kritizirajmo naše kometarje; če več različnih pogledov bom dobila lažje bom sestavila labirint.
Hvala vsem, ker vem da mi vsi želite le dobro.
Tekačica.
Ljubljene pa se ne počutim. To pa je resnica.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Be you
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #14 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 13:59 » |
|
in to je bistvo
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ton
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.138
|
 |
« Odgovori #15 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 14:05 » |
|
JAz pa se z jazz povsem strinjam. V zvezi imamo vso pravico do pozornosti, do varnosti, do karseda enakopravne porazdelitve dela, otrok. Življenje je prekratko za desetletja preizkušanj. Kolikor razumem tekačico, je pristala na domače življenje, zdaj pa jo je začelo motiti, da jo ima mož kot vse druge stvari, ki si jih je omislil pri hiši: posteljo za spat, delavnico za delat, ženo za seksat (vsakdan pa naj vključi še funkcije kuhat, pospravljat, rihtat otroke...).
Če bi se dalo, bi vsi fantje živeli takole. Žal nam večini ne uspeva. Tekačica, razvadila si ga. Če ti je še do njega, moraš te 'razvajenine' pač deletirat in postaviti stvari na novo. Kako? Pojma nimam. Za začetek si morda omisli službo. To bo fino omajalo zdajšnje stanje. Če imaš denarja dovolj, se vključi v kaj dobrodelnega.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
|
|
|
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 14:16 » |
|
Imam službo in res nameravam zaiti v dobrodelne vode. Tako se mi zdi, da bi si zapolnila življenje. Klinc, pa moški, tud brez njih se da  . Toda problem se začne, ko mi mož pri tem nasprotuje..... Ko bi vedela za rešitev.... Predvsem moram sebe rešit, da me živci ne poberejo  Tekačica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Be you
|
|
|
ton
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.138
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 14:22 » |
|
Valda nasprotuje, če s tem začenjaš štrajkat pri vlogi hišnega aparata!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 14:23 » |
|
ko pomagaš drugim...pomagaš sebi... tudi sama sem vedno "dobrodelno naravnana"...in sem vedno zraven in v pomoč...
kdor da...dobi
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.370
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #19 dne:: sreda, 13. avgust 2008 ura: 14:32 » |
|
Mož lahko nasprotuje....ima pravico. Tvoja pravica pa je, da si zapolniš življenje tako, da boš zadovoljna. Njemu si dala možnost, da je ob tebi. Če se odloča za svoj prosti čas drugače - potem je to njegov problem. Ne boj se ga. Odločaš se ZASE...in ne delaš nič slabega.... In sej že veš rešitev.....rada bi v dobrodelne vode...pojdi...prepusti se.... Tačke pomagačke... http://www.ognjena.com/tackepomagacke/Ambasadorji nasmeha.... http://www.ambasadorji.org/V vsakem od njih poznam po eno članico in kolkor sem uspela slišat so sami presežki. Ljubezen, odprtost, sreča, medsebojne vezi....res nekaj kar te notranje bogati. Verjamem, da bo to zate čudovita izušnja....nabita s pozitivnimi čustvi... Nekaj kar ti bo izpolnilo praznino v tebi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|