FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 02:48

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: velik strah  (Prebrano 791 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #20 dne:: petek, 18. november 2011 ura: 12:22 »

Matejka,
zakaj si se odločila za bioenergetika namesto psihiatra?
Podaljšuješ si trpljenje po nepotrebnem, ko odlagaš to, kar je nujno. Poskrbi zase, punca.
Nihče drug tega ne more namesto tebe.
Ribica
se strinjam, sama sem bila tudi najprej pri bioenergetiku in mi je pomagalo samo kratkoročno, psihoterapevt ti da pa napotke za vse življenje rozicodam
Prijavljen
matejka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 309

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #21 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 21:08 »

pri bioenergetiku nisem bila potem. Drug teden grem na 1 uro k psihoterapevtki in me je kar mal strah.
Danes se mi je zgodilo se neki groznega. Po dolgem casu sem vozila po temi. Dezevalo je zelo mocno in megla je bila. Tako zelo me je bilo strah, da ce ne bi poznala ceste bi se verjetno ustavila. Z to pot ponavadi potrebujem slabe pol urce, v slabem vremenu pa dobre pol urce. Danes sem rabila skori 1 uro. Bi to lahko bil neke vrste panicni napad, ali zgol strah, ker ze dolgo nisem vozila v takih razmerah??

Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.990

« Odgovori #22 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 21:34 »

Matejka  rozicodam, prav gotovo se vožnja v slabih razmerah razvleče, pa tudi nelagodje oz. strah nam lahko sproži, še posebno, ko izgubimo občutek za orientacijo.
Morda te je zajela panika, a vendar si zmogla...peljala dalje in prišla varno na cilj.  oki

Me veseli, da si se odločila za psihoterapijo...verjamem, da te je strah prvega srečanja, saj ne veš, kaj naj pričakuješ...tudi mene je bilo. Ampak bo vse ok, boš videla  oki... je pa terapija dobra naložba za tvoje nadaljnje življenje, kajti že nekajkrat sem iz tvojih prispevkov razbrala, da nosiš v sebi precej velike stiske.

Drži se  rozicodam

Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
naty1981
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #23 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 22:19 »

Matejka živjo.jaz jemljem AD Cipralex in mi zelo pomagajo.imela sem hude panične napade,sedaj pa se je stanje zelo izboljšalo  Smiley bolj sem flegma.poizkusi tudi ti,čeprav tableti niso trajna rešitev.Želim ti vse dobro LP
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #24 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 23:07 »

Danes se mi je zgodilo se neki groznega. Po dolgem casu sem vozila po temi. Dezevalo je zelo mocno in megla je bila. Tako zelo me je bilo strah, da ce ne bi poznala ceste bi se verjetno ustavila. Z to pot ponavadi potrebujem slabe pol urce, v slabem vremenu pa dobre pol urce. Danes sem rabila skori 1 uro. Bi to lahko bil neke vrste panicni napad, ali zgol strah, ker ze dolgo nisem vozila v takih razmerah??
[/quote

to je strah, matejka, tudi sama ga imam v takih vremenskih razmerah. Sem bila 3x sopotnica in 2x voznica(nič kriva), ko sem bila udeležena v prometnih nesrečah, vsakič je bil dež in 3x noč seznojim
Ta strah še rešujem in še veliko drugih, pa se jih kar izogibam, se bom morala soočit z njimi. Za volan se že vsedem, kadar je pa dež, pa raje ne ne
Prijavljen
matejka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #25 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 08:04 »

Matejka živjo.jaz jemljem AD Cipralex in mi zelo pomagajo.imela sem hude panične napade,sedaj pa se je stanje zelo izboljšalo  Smiley bolj sem flegma.poizkusi tudi ti,čeprav tableti niso trajna rešitev.Želim ti vse dobro LP

Naty  rozicodam

Hvala za lepe zelje i tvoje mnenje.

Vceraj sem jokala kot dez. Sestra me je poskusala potolaziti ma meni je bilo tako hudo da sploh nisem upala govoriti. Zelela sem ji nekaj povedati a iz mojih ust nisem ni prisla ven niti beseda. Sele cez cas, ko  sem se malo  umirila sem upala normalno govoriti. Kar malo sem se ustrasila tega.

Prijavljen
matejka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #26 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 15:59 »

evo danes sem mal bolje. Zjutraj sem sicer jokala,ma zdaj se pocutm skori ok.
Prijavljen
isakiara
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #27 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 18:04 »

Matejka...tudi meni je to zelo znano... ob razpadli partnerski zvezi so se mi začele dogajati čudne reči... nisem spala,,,cele dneve sem jokala.... same črne misli... ek kup strahov takšnih in drugačnih... nesprejemanje ljudi, stiskanje v grlu... groza... pojedla sem na kg čokolade... vendar brez zdravnika in antideprsivov ni šlo... potem pa še vse ostalo... bionergetski parki, bioenergetiki, tehnike sproščanja, sprehodi v naravo, pogovori s prijatelji... vem da ti bo uspelo le pogumno...
Prijavljen
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #28 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 18:10 »

evo danes sem mal bolje. Zjutraj sem sicer jokala,ma zdaj se pocutm skori ok.
...in jutri boš še bolje... oki
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
matejka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #29 dne:: torek, 27. december 2011 ura: 10:16 »

upam mina  rozicodam

samo zdaj je zbolel moj terapevt na stirih tackah in mi je se bol hudo. zdaj je na tabletah in upam da mu bodo pomagali
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar