FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 02:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 7   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: moški  (Prebrano 2300 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:12 »

Hvala trzinka, za konstruktiven odgovor Smiley

rozicodam, to je bilo samo moje mnenje Embarrassed

Moraš se imeti rada in se spoštovati. Če te kaj moti, je potrebno vedno povedati, ker moški ne znajo brati naših misli. Ženske smo nepredvidljive, čustvene in komunikativne osebe, moški imajo dobro orientacijo in se fokusirajo na predmet. Možgani nam različno funkcionirajo.
Res ti priporočam branje knjige, se boš nasmejala in bolje razumela moški in svoj svet pomezik Knjiga je namenjena osebni rasti in splošni razgledanosti, ki je pa žal nekateri nimajo. zvizgam zvizgam
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 323

What doesn't kill you makes you stronger!!

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:13 »

res hvala Smiley

meni se tudi zdi, da si zaslužim "ta prauga"

sej mogoče je to on..ne vem še, zato pa sprašujem tukaj za vaše mnenje, da se ne bom prenaglila..
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:17 »

Mi ti odgovorov žal ne moremo dati, sama najbolje veš in čutiš, kaj je tisto pravo za tebe...Če čutiš, da te ne spoštuje, adijo miki pomisli pomisli Zaslužiš si tistega, ki te razume in osrečuje rozicodam
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 474

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:25 »

Hvala trzinka, za konstruktiven odgovor Smiley

rozicodam, to je bilo samo moje mnenje Embarrassed

Moraš se imeti rada in se spoštovati. Če te kaj moti, je potrebno vedno povedati, ker moški ne znajo brati naših misli. Ženske smo nepredvidljive, čustvene in komunikativne osebe, moški imajo dobro orientacijo in se fokusirajo na predmet. Možgani nam različno funkcionirajo.
Res ti priporočam branje knjige, se boš nasmejala in bolje razumela moški in svoj svet pomezik Knjiga je namenjena osebni rasti in splošni razgledanosti, ki je pa žal nekateri nimajo. zvizgam zvizgam

A ta kniga je del splošne razgledanosti? A za zaznavo seksizma ti rabiš splošno razgledanost? LOL

Evo, jaz sem nepredvidljiv, čusten in komunikativen. Seveda tega ne pokažem kar poprek. Orientacijo imam bolj švoh, na predmet pa se sicer res rad skoncentriram. A ženska se pa ne?

Če pa ne verjameš, da sem moški, ti ga pa pridem pokazat.  sesmejem

Poleg tega, a zdaj če to v tej knjigi piše je pa evidentno in pot do razumevanja?

Bluziš. Vse lastnosti najdeš pri obeh spolih v veliko primerih.
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.860

« Odgovori #24 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:29 »

Bluziš. Vse lastnosti najdeš pri obeh spolih v veliko primerih.
Se strinjam. Pri meni se najde veliko moških prvin. Recimo: naravnost obožujem zemljevide.  Kiss Kiss Kiss
Ali pa: rada gledam lepe ljudi (ne glede na spol).
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:33 »

Knjiga je napisana na splošno, seveda imajo ženske lastnosti moškega in moški ženske lastnosti. Ja, branje knjig spada med razgledanost.....

Sinči, ti si pa itak unikaten primerek poljubnjej
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:36 »

a pol se dobiva na uradu za izgubljene predmete 032 032
ga boš ziher najdu pa ga pokazal zvizgam
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:37 »

Neeeeee,

moški imajo takšne in drugačne lastnosti. Ženske imajo takšne in drugačne lastnosti.

Moških in ženskih lastnosti ni. Lastnost s spolnim pridevnikom je nepotrebna.
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:37 »

Ali pa: rada gledam lepe ljudi (ne glede na spol).

Jst tut Smiley

Mi se najbrž nismo čist razumel, pa bom dala primer:

Ti hodiš z nekom po pločniku, pa so na drugi strani ženske. In tip se neha pogovarjat in gleda v tisto smer, dokler mu vrat še dopušča.
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:38 »

Jaz isto počnem. Še rečem mu, naj utihne.
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #30 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:38 »

a pol se dobiva na uradu za izgubljene predmete 032 032
ga boš ziher najdu pa ga pokazal zvizgam

Veš, ni treba imeti vagine, da imaš lahko določene lastnosti.  ne
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:40 »

Ti hodiš z nekom po pločniku, pa so na drugi strani ženske. In tip se neha pogovarjat in gleda v tisto smer, dokler mu vrat še dopušča.
brcneš ga u piščal in poveš, da ti to ni všeč in da je nespoštljivo do tebe, kot njegovo dekle kadim kadim
Prijavljen
Liber
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 384

Snežka sem js ;)

« Odgovori #32 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:41 »

Jaz isto počnem. Še rečem mu, naj utihne.

Oh kako globoka ljubezen  Kiss
Prijavljen

Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. Wink
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #33 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:41 »

Meni se zdi bolj smiselno, da pri sebi, hauska, pogledaš, zakaj te to tako iritira. Čutim neko nezaupanje med vama. Ali samo sama sebi ne zaupaš?

Liber, z vsemi sem imela tak odnos. Nikdar ni prišla tretja oseba vmes, pa naj je imela še take atribute (.)  (.) ali .I.  Tongue
Prijavljen

trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #34 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:43 »

Meni se zdi bolj smiselno, da pri sebi, hauska, pogledaš, zakaj te to tako iritira. Čutim neko nezaupanje med vama. Ali samo sama sebi ne zaupaš?
ja, se tudi jaz strinjam s temle zapisom
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:49 »

Ah ne..to je itak 1 teden stara zveza  sesmejem sesmejem ..iritira me lahko ta stvar na splošno, ta tip mi pa ne pomeni še tok velik..ni še "globje povezanosti" Tongue

Sam že v začetku bi rada pogruntala, a bo šlo čez al ne Tongue
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #36 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:20 »

uffff, če takole pogleduje že ta prvi teden, pa lepo  038 dečko. Tole mi ne diši na ta pravega ne
Prijavljen
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #37 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:33 »

Dejte babe, pejte raj spat, ker nimate pojma o tipih... Lahk si sam domišljate neki, kar pa ni nujno da je res  sesmejem
Še niste pokazali, da ste drugačni. Za razliko od vas, ženske ne padamo na tako nepomembne stvari kot so velik penis in bogastvo z mišicami ipd fizične lastnosti.
Z dvema glavama (Bog se usmili... kiselnasmeh), pa vam pamet popolnoma odpove, ko gre po cesti ena (pofarbana) blondinka, s pdloženimi seski in 3/4 kg pudra in ostalih kemikalij na faci. Ko pa taisto zagledate zjutraj ko leze iz postelje, vas pa hoče kap trefniti in se sprašujete, kam je izginila tista lepotica, ki ste jo zvečer položili.
Mah...marsikaterega moškega bi morali dati v varikino preden z njim sedeš za mizo. Kam vse močijo svoje "premoženje"...bljak.. Človek - v tem primeru ženskega spola se vpraša, kaj ste zagrešili, da vas je Bog tako kaznoval in vam vzel razum, ko se kri iz gorjega nadstropja seli v mednožje.  sesmejem
Pa še kazali bi ga, da dokazujejo, da so moški. Nimajo pa pojma, da določeni "atributi" ne definirajo moškost. Joj, joj, joj...
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #38 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:37 »

Mina, škoda, da imaš tako slabe izkušnje z moškimi.  rozicodam Eni so prav srčkani.  Kiss

Za razliko od vas, ženske ne padamo na tako nepomembne stvari kot so velik penis in bogastvo z mišicami ipd fizične lastnosti. 
Pismu, res nisem ta prava baba.
Prijavljen

urssska
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 625

« Odgovori #39 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:40 »

Mah...marsikaterega moškega bi morali dati v varikino preden z njim sedeš za mizo. Kam vse močijo svoje "premoženje"...bljak..

sesmejem Se mi zdi, da tole mal pa tud na ženske leti, a ne? Je blo po nesreči?  sesmejem

Prijavljen

Človek ne dozori do svojega
do svojega obraza
brez smeha in čenčarij
in ne brez poraza.
Tone Pavček
Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 7   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar