|
trzinka
|
 |
« Odgovori #20 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:12 » |
|
Hvala trzinka, za konstruktiven odgovor   , to je bilo samo moje mnenje  Moraš se imeti rada in se spoštovati. Če te kaj moti, je potrebno vedno povedati, ker moški ne znajo brati naših misli. Ženske smo nepredvidljive, čustvene in komunikativne osebe, moški imajo dobro orientacijo in se fokusirajo na predmet. Možgani nam različno funkcionirajo. Res ti priporočam branje knjige, se boš nasmejala in bolje razumela moški in svoj svet  Knjiga je namenjena osebni rasti in splošni razgledanosti, ki je pa žal nekateri nimajo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 323
What doesn't kill you makes you stronger!!
|
 |
« Odgovori #21 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:13 » |
|
res hvala  meni se tudi zdi, da si zaslužim "ta prauga" sej mogoče je to on..ne vem še, zato pa sprašujem tukaj za vaše mnenje, da se ne bom prenaglila..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
noname1
|
 |
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:25 » |
|
Hvala trzinka, za konstruktiven odgovor   , to je bilo samo moje mnenje  Moraš se imeti rada in se spoštovati. Če te kaj moti, je potrebno vedno povedati, ker moški ne znajo brati naših misli. Ženske smo nepredvidljive, čustvene in komunikativne osebe, moški imajo dobro orientacijo in se fokusirajo na predmet. Možgani nam različno funkcionirajo. Res ti priporočam branje knjige, se boš nasmejala in bolje razumela moški in svoj svet  Knjiga je namenjena osebni rasti in splošni razgledanosti, ki je pa žal nekateri nimajo.  A ta kniga je del splošne razgledanosti? A za zaznavo seksizma ti rabiš splošno razgledanost? LOL Evo, jaz sem nepredvidljiv, čusten in komunikativen. Seveda tega ne pokažem kar poprek. Orientacijo imam bolj švoh, na predmet pa se sicer res rad skoncentriram. A ženska se pa ne? Če pa ne verjameš, da sem moški, ti ga pa pridem pokazat.  Poleg tega, a zdaj če to v tej knjigi piše je pa evidentno in pot do razumevanja? Bluziš. Vse lastnosti najdeš pri obeh spolih v veliko primerih.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #24 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:29 » |
|
Bluziš. Vse lastnosti najdeš pri obeh spolih v veliko primerih.
Se strinjam. Pri meni se najde veliko moških prvin. Recimo: naravnost obožujem zemljevide.  Ali pa: rada gledam lepe ljudi (ne glede na spol).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #25 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:33 » |
|
Knjiga je napisana na splošno, seveda imajo ženske lastnosti moškega in moški ženske lastnosti. Ja, branje knjig spada med razgledanost..... Sinči, ti si pa itak unikaten primerek 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #26 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:36 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
noname1
|
 |
« Odgovori #27 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:37 » |
|
Neeeeee,
moški imajo takšne in drugačne lastnosti. Ženske imajo takšne in drugačne lastnosti.
Moških in ženskih lastnosti ni. Lastnost s spolnim pridevnikom je nepotrebna.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #28 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:37 » |
|
Ali pa: rada gledam lepe ljudi (ne glede na spol).
Jst tut  Mi se najbrž nismo čist razumel, pa bom dala primer: Ti hodiš z nekom po pločniku, pa so na drugi strani ženske. In tip se neha pogovarjat in gleda v tisto smer, dokler mu vrat še dopušča.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #29 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:38 » |
|
Jaz isto počnem. Še rečem mu, naj utihne.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|
noname1
|
 |
« Odgovori #30 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:38 » |
|
Veš, ni treba imeti vagine, da imaš lahko določene lastnosti. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #31 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:40 » |
|
Ti hodiš z nekom po pločniku, pa so na drugi strani ženske. In tip se neha pogovarjat in gleda v tisto smer, dokler mu vrat še dopušča.
brcneš ga u piščal in poveš, da ti to ni všeč in da je nespoštljivo do tebe, kot njegovo dekle 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Liber
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 384
Snežka sem js ;)
|
 |
« Odgovori #32 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:41 » |
|
Jaz isto počnem. Še rečem mu, naj utihne.
Oh kako globoka ljubezen 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. 
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #33 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:41 » |
|
Meni se zdi bolj smiselno, da pri sebi, hauska, pogledaš, zakaj te to tako iritira. Čutim neko nezaupanje med vama. Ali samo sama sebi ne zaupaš? Liber, z vsemi sem imela tak odnos. Nikdar ni prišla tretja oseba vmes, pa naj je imela še take atribute (.) (.) ali .I. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #34 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:43 » |
|
Meni se zdi bolj smiselno, da pri sebi, hauska, pogledaš, zakaj te to tako iritira. Čutim neko nezaupanje med vama. Ali samo sama sebi ne zaupaš?
ja, se tudi jaz strinjam s temle zapisom
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #35 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:49 » |
|
Ah ne..to je itak 1 teden stara zveza  ..iritira me lahko ta stvar na splošno, ta tip mi pa ne pomeni še tok velik..ni še "globje povezanosti"  Sam že v začetku bi rada pogruntala, a bo šlo čez al ne 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #36 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:20 » |
|
uffff, če takole pogleduje že ta prvi teden, pa lepo  dečko. Tole mi ne diši na ta pravega 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #37 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:33 » |
|
Dejte babe, pejte raj spat, ker nimate pojma o tipih... Lahk si sam domišljate neki, kar pa ni nujno da je res  Še niste pokazali, da ste drugačni. Za razliko od vas, ženske ne padamo na tako nepomembne stvari kot so velik penis in bogastvo z mišicami ipd fizične lastnosti. Z dvema glavama (Bog se usmili...  ), pa vam pamet popolnoma odpove, ko gre po cesti ena (pofarbana) blondinka, s pdloženimi seski in 3/4 kg pudra in ostalih kemikalij na faci. Ko pa taisto zagledate zjutraj ko leze iz postelje, vas pa hoče kap trefniti in se sprašujete, kam je izginila tista lepotica, ki ste jo zvečer položili. Mah...marsikaterega moškega bi morali dati v varikino preden z njim sedeš za mizo. Kam vse močijo svoje "premoženje"...bljak.. Človek - v tem primeru ženskega spola se vpraša, kaj ste zagrešili, da vas je Bog tako kaznoval in vam vzel razum, ko se kri iz gorjega nadstropja seli v mednožje.  Pa še kazali bi ga, da dokazujejo, da so moški. Nimajo pa pojma, da določeni "atributi" ne definirajo moškost. Joj, joj, joj...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #38 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:37 » |
|
Mina, škoda, da imaš tako slabe izkušnje z moškimi.  Eni so prav srčkani.  Za razliko od vas, ženske ne padamo na tako nepomembne stvari kot so velik penis in bogastvo z mišicami ipd fizične lastnosti.
Pismu, res nisem ta prava baba.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
urssska
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 625
|
 |
« Odgovori #39 dne:: ponedeljek, 07. november 2011 ura: 00:40 » |
|
Mah...marsikaterega moškega bi morali dati v varikino preden z njim sedeš za mizo. Kam vse močijo svoje "premoženje"...bljak..  Se mi zdi, da tole mal pa tud na ženske leti, a ne? Je blo po nesreči? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Človek ne dozori do svojega do svojega obraza brez smeha in čenčarij in ne brez poraza. Tone Pavček
|
|
|
|