FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 02:32

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3 4 ... 7   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: moški  (Prebrano 2300 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 323

What doesn't kill you makes you stronger!!

« dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:03 »

Za protiutež temi ženske:

Ne bom dolgovezila, ker nima smisla. Je pa vedno zanimivo slišati mnenja različnih ljudi, sploh tistih nasprotnega spola.

Zakaj tipi gledate druge ženske, ko ste s svojo? A to pomeni, da vam je dolgčas? A se vam to ne zdi nič posebnega...pač pogledate, ker ravno pride ena mimo in potem gledate in gledate...

Druga vprašanja sledijo v nadaljevanju teme...  Tongue
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.860

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:24 »

Meni se to ne zdi nič posebnega. Mojemu moram prav s prstom pokazati kako dobro rit, ki jo srečava.
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.990

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:33 »

Meni se to ne zdi nič posebnega. Mojemu moram prav s prstom pokazati kako dobro rit, ki jo srečava.

...a ti tud svojmu...  sesmejem sem mislila, da samo moj ne opazi lepot narave....  zvizgam
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
urssska
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 625

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:40 »

valjamsesmeh

Če moški "ne opazi" dobre riti/jošk, je slep/gej/impotenten, najverjetneje pa samo preprosto izkušen. Grin
« Zadnje urejanje: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:48 od urssska » Prijavljen

Človek ne dozori do svojega
do svojega obraza
brez smeha in čenčarij
in ne brez poraza.
Tone Pavček
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:50 »

Ne vem kaj je pol z mano narobe..men se zdi to nespoštljivo in zaostalo.
Prijavljen
Baysha
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 127

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:50 »

Hja ... tle za moje pojme obstaja veli razlika med opaziti oz. pogledati ALI PA buljiti, se sliniti in si zamišljati v glavi različne scene s to žensko!!!!! Prvo je čist zdravo, normalno in naravno ... uno drugo pa pomoje ni lih čist v mejah dobrega okusa.

Itak sem od vsaj dveh moških vzadnjem času slišala zanimivo teorijo, s katero bi se menda lahko celo strinjala. Da moški vedno posvečajo pozornost samo in edino tistim ženskam, ki so jim simpatične in od njih pričakujejo neko korist ... ala poslovno, seksualno ipd. Torej to ovrže tisto teorijo, da je med moškim in žensko lahko iskreno PRIJATELJSTVO, samo prijateljstvo ... moški torej vedno kalkulira. Hmmmm ....človeku da mislit ane. Sicer sem že sama velikokrat opazila, da je isti moški do določenih žensk full prijazen in uvideven, do določenih pa hladen in ima z njimi le nujne opravke. Zdj se lahko torej zamislimo nad prijateljicami naših partnerjev ... kako korist želijo od njih sesmejem

Ah punce, moških ne bomo nikol dobr razumele. Sm pa prebrala moške možgane, kjer je lepo opisano, da imajo oni dosti večje centre za seksualnost in agresijo ... posledično se seveda hitreje spustijo v spopad in določene totaln nevtralne scene takoj obrnejo na seks. Tak pač je, je treba nekako sprejeti tudi razliike. Sj razlike so cool, dokler ne gre za obsesije ... kar tud majo nekateri.
Prijavljen
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 372

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:53 »

Dejte babe, pejte raj spat, ker nimate pojma o tipih... Lahk si sam domišljate neki, kar pa ni nujno da je res  sesmejem
Prijavljen

(\__/)
(='.'=)  
(")_(")
urssska
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 21:57 »

Ne vem kaj je pol z mano narobe..men se zdi to nespoštljivo in zaostalo.

Kar zna bit problem, ker je tud naravno. In potem ščiješ proti vetru, namesto, da bi to upoštevala, pa se malo pohecala na ta način in ne jemala zadeve tko resno. Ok, ne rečem, lahk gre tud čez mejo okusnega, to je pa tako ali tako očitno, ko se naredi, in takrat je ok, da razmisliš, a se še splača. Ti se nikol ne ozreš za kakšnim Adonisom na cesti?
Drugač pa, jz bom zmeraj vztrajala na tem, da daaaaleč največ razlik ustvarjamo sami s svojimi namišljenimi vlogami.
« Zadnje urejanje: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:00 od urssska » Prijavljen

do svojega obraza
brez smeha in čenčarij
in ne brez poraza.
Tone Pavček
Liber
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 384

Snežka sem js ;)

« Odgovori #8 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:00 »

Ja, pogledaš že, saj pa noben ni slep, ampak vse odvisno na kakšen način. Če se nekaj sliniš pa rečeš joooj kaka ženska, vidiš zakaj nisi ti taka kot ona? No tak pogled na drugo... vprašanje kolk dolg ti ustreza..

No jaz nism bil slep na druga dekleta ko sem bil v vezi, ampak mi ni prišlo na misel, da bi se slinil v pričo po drugih al pa govoril o njih. Že iz nekega spoštovanja pač. Sicer pa če sem zaljubljen tko ne opazim drugih...  zvizgam

Prijavljen

Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. Wink
urssska
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:05 »

Sicer pa če sem zaljubljen tko ne opazim drugih...  zvizgam

Potem si bil slep.  Smiley
Prijavljen

do svojega obraza
brez smeha in čenčarij
in ne brez poraza.
Tone Pavček
Liber
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 384

Snežka sem js ;)

« Odgovori #10 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:07 »

Sicer pa če sem zaljubljen tko ne opazim drugih...  zvizgam

Potem si bil slep.  Smiley

Cool in gluh..
Prijavljen

Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. Wink
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 474

« Odgovori #11 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:30 »

Urssska, se povsem strinjam s svojim sklepom.

Jaz težko razumem ljudi, ki ne morejo iz tega. Določanje kaj je moško, kaj žensko itd. Moških ne bomo razumeli? Kaj pa je takšnega za razumeti? Sam ne vidim nobenih lastnosti, ki bi se jim videlo, da jih je sposoben zgolj en spol. Ne rečem, morda določene lastnosti procentualno prevladujejo zgolj pri določenem spolu, toda to še ni zadosten razlog, da jih jemljemo, kot nekaj kar je posledica fatalizma.

Zakaj moški gledate druge ženske, ko ste v zvezi? A ženske pa za drugimi moški ne? Pa varajo ženske tudi ne? Pa flirtajo z drugimi tudi ne? Kaj pa je potem drugače? Oz. kaj potem ni za razumeti?

Pravzaprav so nekatere stvari res drugačne? Anatomija. To, da so pa moški rojeni za menjanje žarnic, ženske pa za pranje perila pa gotovo ne. Ker imata oba spola enake predispozcije za tovrstna dela.

Teorije o moških in ženskah so pravzaprav opravičilo za nastala stanja. "Navadite se, da moški dajo veliko na dobre avtomobile." Banalen primer. In potem jemlje folk to kot nekaj kar je nesprejemljivo in pravilno.
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:37 »

Vedno ko sem videla tipa in žensko skupaj, pa je tip preveč gledal za drugimi ženskami, sem si rekla, da takega pa jaz nočem. To pomeni, da imam pač tak okus za moške, I guess  Huh?

Prijavljen
urssska
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:43 »

Jaz težko razumem ljudi, ki ne morejo iz tega. Določanje kaj je moško, kaj žensko itd. Moških ne bomo razumeli? Kaj pa je takšnega za razumeti? Sam ne vidim nobenih lastnosti, ki bi se jim videlo, da jih je sposoben zgolj en spol. Ne rečem, morda določene lastnosti procentualno prevladujejo zgolj pri določenem spolu, toda to še ni zadosten razlog, da jih jemljemo, kot nekaj kar je posledica fatalizma.

Who are you and what have you done with noname1!?

Se hecam mal noname, čestitke za vezo, zelo vesela zate.  pomezik
« Zadnje urejanje: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:47 od urssska » Prijavljen

do svojega obraza
brez smeha in čenčarij
in ne brez poraza.
Tone Pavček
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #14 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:53 »

Tisti(a), ki ima težave z razumevanjem nasprotnega spola, toplo priporočam branje knjige

Kako sva si različna (Zakaj moški ne poslušajo in ženske ne znajo uporabljati zemljevidov), Allan in Barbara Pease

ravnokar jo berem in cepam od smeha, kako zelo realna je, pa še obzorja ti razširi, da pa res bolje razumeš nasprotni spol oki
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:57 »

Ampak bivši je bil drugačen... Sad

Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 22:58 »

Vedno ko sem videla tipa in žensko skupaj, pa je tip preveč gledal za drugimi ženskami, sem si rekla, da takega pa jaz nočem. To pomeni, da imam pač tak okus za moške, I guess  Huh?

Ja, seveda ne. A moški bi pa meli tako, ki gleda za drugimi? Al ženske pa že niste take.  Smiley

Who are you and what have you done with noname1!?

Se hecam mal noname, čestitke za vezo, zelo vesela zate.  pomezik

Hvala, ursska. Sicer res irelevantno, a vseeno, lepo.

Z nonameov1 pa v končni fazi nisem naredil res nič. No, a imamo dovolj podatkov glede tega kaj določa spol, če sploh ga. Ja, družba ga, a spet, ali si upamo trditi, da v takšni meri? Žarnice in pranje so seveda ena skrajnost, ki ne drži, druga skrajnost je moški spolni organ in ženski spolni organ, kar gotovo drži. Glede nekaterih stravi, recimo hormonov pa ne moremo vedeti, oz. še ne vemo.

Recimo, a ti veš... A hormoni določajo misli, ali misli določajo hormone?

Lahko rečemo, da sem jaz dovolj pameten, da ne bom agresitvten, zato imam manj testosterona. Lahko pa tudi rečemo, da ker imam manj testosterona, mi tudi agresija ni vrednota?

Kako potem, ne vemo...

Veliko pa lahko naredimo praktično vse, da obem spolom damo povsod šanse.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #17 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:02 »

Ampak bivši je bil drugačen... Sad

mogoče pa nisi vidla, ko je gledal kiselnasmeh
Glej, če moški ali pa ženska pogledata za kom, ni nič tragičnega, saj smo vsi krvavi pod kožo. Drugače pa je, če se tip ob tvoji prisotnosti slini in daje neprimerne komentarje drugi ženski, kot da tebe ni.
Če nekdo pohvali npr.:"Glej , kaj je huda una bejba, " ali pa "kaj je dober tip!" ni še nič narobe. Prej udari potem tvoja ljubosumnost ven kiselnasmeh , kar ni OK.
Če je dejansko nespoštljiv, mu je treba to povedati, ampak vreden te pa potem ni, če še naprej enako počne ne
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #18 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:04 »

Hvala trzinka, za konstruktiven odgovor Smiley

Vesela sem tudi vseh drugih mnenj  Smiley
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #19 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 23:11 »

Tisti(a), ki ima težave z razumevanjem nasprotnega spola, toplo priporočam branje knjige

Kako sva si različna (Zakaj moški ne poslušajo in ženske ne znajo uporabljati zemljevidov), Allan in Barbara Pease

ravnokar jo berem in cepam od smeha, kako zelo realna je, pa še obzorja ti razširi, da pa res bolje razumeš nasprotni spol oki

Sem poguglal takoj. In v nobeni stvari se ne morem strinjati. Zame vse kar je navedeno glede moškega ne velja. V končni fazi tudi za ženske ne  nič kar je navedeno.

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=mathea&e_id=138675
Prijavljen
Strani: [1] 2 3 4 ... 7   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar