FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 02:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Zaklepanje teme Radio Depra  (Prebrano 4239 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.866

« dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 13:53 »

Tole je napisala Anchi:
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,970.0.htm

Da ne bomo začeli še opozoril talat. Čisto natančno veste kaj ja in kaj ne. Potem naredite tisto za kar čisto dobro veste da ne bo šlo skozi, zlobna in malenkostna pa seveda izpadem jaz. Ampak nič hudega, me ne moti. Tolikokrat kot se bodo klepetalniške teme odpirale, tolikokrat jih bom zaklenila. Kolikokrat, pa ni popolnoma nič odvisno od mene, ampak od vas, drage dame.
Če vas forum brez takih tem ne privlači več, ste ga morda prerasle.

Morda pa mu ti nisi dorasla Anchi. Si kdaj pomislila na to.
Tu gor niso samo mladi ki radi chatajo, hitreje pišejo in hitreje zaštekajo. Kaj pa tisti ki ne znajo slepo tipkat, jim nagaja vid...ali pa se samo ne najdejo na chatu. A oni...večina čez 40 ali celo 50 nimajo prav ice se malo nahecat in si polepšat dan.

Sem proti zaklepanju *nedolžnih* tem.

Sem pa tudi pripravljena, da me takoj ukineš s foruma. Me ne skrbi. Samo branim svoja stališča in stališča nekaterih drugih ki si morda ne upajo.

P.S. Sporoči. Ne bo frke.
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:19 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 372

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:07 »

Mene načeloma take trač teme ne motijo, če folk uživa v tem je nekak dober znak da smo klasične teme kot so : tiščanje v prsih/depresija/vse me boli/bojim se ljudi že... res prerasli. To da te teme na dan recimo zavzamejo  recimo 200 kb prostora na disku tudi ni veliko. Podatkovna baza je verjetno indexirana in veliko število prispevkov nebi smelo upočasniti delovanje foruma.
Radio depre sem se že v prejšnjem forumu izogibal tako da kar se mene tiče sploh ni panike. Samo da ne pride do kreganja pa je vse OK...
Prijavljen

(\__/)
(='.'=)  
(")_(")
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 643

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:10 »

Meni je tudi popolnoma vseeno ampak zelo blesavo pa se mi zdi, da takole zaklepate teme, saj kot sem že rekel potem ukinite celotne splošne teme pa boste imeli mir!
Jaz povem kar mi na duši leži in tudi za tem stojim in tudi za svojim pisanjem na forumu!

Ne vem ali pa se vam zdi, da bi nam počasi radi tudi ukinili dobro voljo na tem forumu.

Vse skupaj je res malo tečno in smotano.

Pa zaradi mene me tudi lahko vržete s foruma!
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:22 »

Ne vem ali pa se vam zdi, da bi nam počasi radi tudi ukinili dobro voljo na tem forumu.

To sem tudi jaz pomislila. Sad Sad Sad
Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:28 »

razumem tako eno kot drugo stran... društvo je v prvi vrsti ustanovljeno / namenjeno za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami in forum kot tak je namenjen temu - bolezni, simptomom, zdravljenju, medsebojni pomoči, vzpodbudi.... in to je to, to je namen in poslanstvo društva in foruma.... ja, so tudi splošne teme, da se malce razbije težavnost tematik, za klepet pa je seveda klepetalnica (kar je zelo  clap clap clap)...  In popolnoma normalno in pravilno je, da v okviru društva in foruma delujejo pravila. Hvala bogu. In da so moderatorji in sploh aktivni člani društva, ki (po mojem mnenju) korektno opravljajo svoje delo. In dejstvo je tudi, da smo vsi, a prav vsi tu gor, z določenim razlogom; vsi imamo podoben predznak, namreč bolezen, ki nas je v prvi vrsti sploh združila. In vsi, prav vsi, smo krvavi pod kožo...

Če ocenjujem društvo kot tako - samo pohvale; če ocenjujem forum - isto, pohvale.... klepetalnica - super... a dejstvo je, da smo eni gor samo zjutraj, eni samo dopoldne, eni samo zvečer.... nemogoče je, da bi se istočasno dobili gor...v forumu zapisane besede pa ostajajo, lahko podajaš komentarje, replike....  zato so tu več kot dobrodošle tudi splošne teme. Ker se v njih človek malce sprosti. Ker lahko sodeluje, kadar se priklopi na forum, ker so pač enim cool tako, kot drugim le strokovne debate, kot tretjim le klepetalnica, četrtim vse skupaj,....

Ne vem, kako je z vami, zase vem, da sem se mnogo let vsak dan, vsako jutro, ko sem odprla oči, zgrozila ob dejstvu, da sem še... in sem vsak dan sproti iskala razlog, čemu vztrajat... sedaj je bolje, mnogo bolje... a ko imam slab dan, me pokonci postavijo lahkotne teme... zato moje vztrajanje za te teme... samo iz tega razloga, nikakor da bi bila kontra pravilom, a ker je meni forum pomagal, ker sem se ob splošnih temah razvedrila, ... zato.... ok, sprejmem tako ali drugačno politiko, seveda, a kljub vsemu čist iz svoje kože težko skočim in občasno zatežim  zardevam in težim s splošnimi temami, ker so mi OK... ker mi je vse v sklopu društva OK... ker ste mi k življenju pomagali prav vsi - od foruma, do vseh tem na njemu,...pa druženja, bowling, skupina, pa seveda zdravnik, psihologinja, pa jaz, ki sem se želela pobrat....

..ob vseh tematikah in čvekih ena tema gor ali dol, se mi nekako zdi, da ni tak grozoten prekršek... ali pač? kaj pa vem, ...jaz osebno v teme, na katere nimam komentarja, odgovora,... pač ne pišem....

...mogoče pa lahko deluje vse? strokovne teme, splošne teme in klepetalnica?  rozicodam

arwen, ki je pač... arwen  zvizgam

p.s.
drugi forumi me pa tudi slučajno ne privlačijo, moja pripadnost gre izključno damovcem

« Zadnje urejanje: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:35 od Arwen Coprnica » Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
PUSA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 53

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:32 »

Bom zlo kratka:

radio Depra odprla dans na svojo pest.......kr tko,ker res pogrešam mal več dobre volje in heca tle gor..........ja,hudiča že tako smo dovolj depresivni in zafrustrirani celi(govorim v svojem imenu,da ne bo spet krega itd,itd....)......pa bi res škodlo temu forumu tolk,če se mal pohecamo?Huh?

LP Pusa
Prijavljen
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:37 »

Zakaj pa ne sklenete kompromisa? Naj bodo tele klepetalniške teme, če so res tako življenjskega pomena - in ker jih dejansko res ni vredno na veke shranjevat za vse novodošle na forum, naj se samodejno brišejo po, ne vem, treh dneh, enem tednu...?
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:48 »

Saj lahko vse deluje. Zadosti prostora je. In tisti ki ne želi brat naj preskoči. Upravičeno se mi zdi zaklepanje foruma samo ob žalitvah in vdiranja v zasebno življenje.
Ne vem kaj bi koga motilo, da zjutraj vstanem, si skuham kavico in preberem Depro. Za tisto nekaj prispevkov se mi ne zdi potrebne take panike. Včasih mi prav to, da voljo do življenja.

Upam se trdim, da sem marsikomu tu na forumu pomagala. Tako z dobrimi nasveti in celo lastno angažiranostjo, kot z kakim štosom.

P.S. Anchi. Tvoje pripombe se mi zdijo nekam vzvišene. Veš, saj tudi drugi nimamo IQ sobne temperature. Jaz 124 po MENSU (ni videti, a ne?). A moja vrlina je da s smehom poskušam pregnati žalost.

KONEC...naredi kar hočeš, bom pa premislila, če bom še gor.
Prijavljen

alexx Afro 
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 14:50 »

KONEC...naredi kar hočeš, bom pa premislila, če bom še gor.

Jaz sem se že nekoč umaknil ampak sem prišel nazaj.
Sedaj pa tudi močno razmišljam, če se splača biti na tem forumu? unsure
Prijavljen

ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.138

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 15:10 »

Samo pripomba: ozračje se je nevarno naelektrilo ob povsem drugi temi, ob tisti "Naj..." in se je potem pač prelilo v tole kotanjico.
Mene bi bolj zanimalo, kako je s tistim fantom: ni se mi zdel provokator, bolj ena nesrečno zmedena duša, ki rabi pomoč (le da tega ne zna povedat, ker morda še sama ne ve) in ne kritike. Škoda, da je zbrisal vse vpise (če prav razumem ničlo pri vpisih).
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
krasendan
gost
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 15:23 »

hej ton...ni zbrisal prispevke, sam kar napišeš v splošne teme se ne vidi v št. prispevkov.
Prijavljen
taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 232

« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 16:10 »

jaz osebno se strinjam da red mora bit, če ne lahko začne vsak pacat po svoje...
in pol bo packarija... ampak.
tale radio depra je kakor sm uspel nahitro razbrat očitno korenini še iz prejšnjega foruma...
nevm, men se ne zdi tako sporen, sploh če so ga prejšnji in zdajšnji uporabniki vajeni in
jim dobro dene. konec koncev kar je dobro, ne škodi Wink in tudi ta forum lahko ravno v splošnih
temah na vse nove uporabnike deluje vzpodbudno v smislu, da se tudi ljudje s tovrstnimi
težavami, katerim je ta forum namenjen znamo zabavati, sprostiti, celo najti smisel v vsej
agoniji, ki nam skuša zagreniti vsakdan...
skratka, men se zdi to zaklepanje preveč rigorozno in če bi res šlo zgolj za ˝obogatena sporočila˝
s strani uporabnikov katerim je taka komunikacija bližje, zakaj ne...

konec koncev, brez uporabnikov ni foruma Wink
Prijavljen
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.083

« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 16:15 »

skratka, men se zdi to zaklepanje preveč rigorozno in če bi res šlo zgolj za ˝obogatena sporočila˝

oki

Samo.. kako bi pa potem uredil z gravitacijo?
Prijavljen
pupika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 514

« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 17:59 »

mah.. sem že prvič napisala, pa bom še enkrat:
kje je postavljen kriterij, kaj spada v klepetalnico, kaj med splošne teme in kaj se ne sme pisat med splošnimi temami.
ne vem, če berem tisto igro povezav..pa kuhanje..in ostale teme pod splošnimi temami (in tudi pod kakšno drugo) pa res ne vem, zakaj ne bi še radia depre.
konec koncev me to spravi v dobro voljo

kar se kriterija tiče bi ga pa res rada vedela, da ne bom s svojim pisanjem prekršila kakšnega pravila. saj glede na teme, ki so odprte mi ni jasna ločnica med klepetanjem (ki ni dovoljeno) in naštevanjem (ki pa je dovoljeno)
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.584

« Odgovori #14 dne:: ponedeljek, 11. avgust 2008 ura: 23:18 »

oki

Samo.. kako bi pa potem uredil z gravitacijo?

Cool
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: torek, 12. avgust 2008 ura: 08:29 »

Jau....jaz se pa ne pustim.

Kosezeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....sooooooonc eeeeeeeeee. Bajer....rihtajo. Travo pred blokom....koooosijooooooooo. Jaka1 (vrabec) prišel na zajtrk. Bollllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiii iiiii....še vedno. Inteligenca padaaaaaaaa....samo še 99... sesmejem sesmejem

wav taz blob7 navija toothy10 048 bomba sonce kermit happy019 040 010 011 rogi 014 Afro pomidor smehko smesno ohoho strah

P.S. Tale teme je negacija negacije....dialektični materializem  Shocked Cheesy - in - dajeta + Nitche....Machiaveli....jauuuuuuuuuuu seznojim Tongue Tongue Tongue
« Zadnje urejanje: torek, 12. avgust 2008 ura: 08:35 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: torek, 12. avgust 2008 ura: 09:04 »

Alexx spet ne bo dolgo, bo bodo tudi to temo zaklenili.  laughing
Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #17 dne:: torek, 12. avgust 2008 ura: 09:08 »

I'm not sacred Dečko. No more. Še vedno stojim na istem stališču. Če me skenslajo to pomeni, da zame niso dobri.  oki
Prijavljen

alexx Afro 
taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 232

« Odgovori #18 dne:: torek, 12. avgust 2008 ura: 11:47 »

wav taz blob7 navija toothy10 048 bomba sonce kermit happy019 040 010 011 rogi 014 Afro pomidor smehko smesno ohoho strah

P.S. Tale teme je negacija negacije....dialektični materializem  Shocked Cheesy - in - dajeta + Nitche....Machiaveli....jauuuuuuuuuuu seznojim Tongue Tongue Tongue
cilj opravičuje sredstva ? LOL
alexx ne ga sračkat ! raj predlagi, da se uvede referendum okol radia depre pa gremo glasovat !
pa zraven teme o glasovanju lahko napišeš tudi svojo spremno besedo in argument zakaj radio
takisto anchi zakaj ne... huh. če bo sploh odobreno. no ja, poskusit ni greh Wink

pridna bot!
Prijavljen
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.138

« Odgovori #19 dne:: torek, 12. avgust 2008 ura: 12:09 »

Spet bom skušal malo razpravljati o mehanizmu, ne o aktu zaklepanja (čeprav bi sam tistega, ki iz mojega Nietzscheja naredi nekega 'Nitcheja', poslal v oslovsko klop): zadnji dogodki so povsem brez potrebe povzročili veliko razburjenje pri Alex, ki ga skuša sicer ta kompenzirati z zafrkavanjem, v bistvu pa ji je hudo, ker so ji na metaforičen način 'vzeli dom'. Zakaj in komu je to treba?
Priznam, naklonjen sem Alex, ker se mi zdi, da se junaško bori s svojim stanjem, pa tudi zato, ker me kdaj pohvali. Ampak takole bi se postavil za vsakogar.

V slovenskem in večini drugih pravnih sistemov, ki veljajo za demokratične, velja načelo, da kar ni izrecno prepovedano, je dovoljeno. Če torej nekaj moti, ustrezno dopolnite Pravila, sicer je videti vsak poseg v zunaj golo razkazovanje moči.
Hvala za pozornost.
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
Strani: [1] 2 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar