|
bikica66
|
 |
« Odgovori #40 dne:: četrtek, 12. januar 2012 ura: 21:39 » |
|
Ariel bravo  Vsak dan boš korak naprej  Nikar pa ne obupaj,če se ti slučajno zgodi kak padec - takrat se pobereš in greš dalje in ne jemlji tega kot poraz,bodi ponosna nase saj si ogromno naredila  Drži se ! lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariel65
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 17
|
 |
« Odgovori #41 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 16:44 » |
|
Julija30 in bikica66 hvala za vzpodbudo  . Evo danes sem se po dolgem času sama peljala z mestnim avtobusom - šla sem na psihoterapijo, pa mi je bilo kar OK. Potem sem šla še s prijateljico na kavo  . Tako se počasi vračam v normalno življenje - upam, da bo sčasoma anksioza popolnoma popustila, tako kot pred 20 leti in da bo spet vsaj 20 let mir pred vsem skupaj  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 16. januar 2012 ura: 13:48 » |
|
Ariel carica si  Jaz na mestnem avtobusu nisem bila že ne vem koliko let  Napreduješ in zelo sem ponosna nate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariel65
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #43 dne:: torek, 17. januar 2012 ura: 12:38 » |
|
Bikica, hvala 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #44 dne:: torek, 24. januar 2012 ura: 20:58 » |
|
ariel, večkrat pomislim nate, kako si ? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariel65
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #45 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 09:22 » |
|
Živjo,
Trzinka, hvala ker se spomniš name. Zdaj sem kar v redu, predvsem sem ponosna, ker sem se spravila od bajte in zdaj mi ni več problem sami okrog hodit. Vsak dan grem na sprehod, tudi po štacunah se odpravim, pa na roditeljske sestanke, pa na avtobus....me še malo tesnoba muči, ampak je precej boljše. Kakšen dan se že prav super počutimn, potem pa pride spet kak slabši dan.
Zadnjič sem bila tudi na ultrazvoku na kontroli in je vse OK. Zdaj bom imela kontrole na onkološkem na 3 mesece. Upam, da bo vse v redu in da ne bo kake ponovitve. Počasi bom šla v službo, najprej za 4 ure. Po svoj eže komaj čakam, ker sem se že malo nažrla biti doma. Kako si kaj ti?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.584
|
 |
« Odgovori #46 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 11:35 » |
|
ariel65, BRAVO!!!  in pogumno naprej!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #47 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 20:41 » |
|
Bravo Ariel res sem zelo ponosna nate in ti moraš biti tudi ! Moja prijateljica ima kontrole že na 6 mesecev,moj mož pa tudi - tako,da imam vsaj tukaj manj skrbi  Bodi pridna še naprej,pohvali se sama - to si zaslužiš  Ne ustraši se padca,ker veš da ne bo nič narobe le malce slabe volje bo prisotne  lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #48 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 20:46 » |
|
Ariel  , sem zelo vesela zate. Veš tiste tesnobe se navadiš sčasoma, pa tudi izzvenela bo, če se boš le dovolj trudila pri sprostitvenih vajah. Jaz nisem tako pridna  Pomembno je, da greš ven, da si se zopet vključila v življenjski tok dogodkov in da znaš uživati v malenkostih  toplo te pozdravljam in čimveč lepih, sončnih dni ti želim 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariel65
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #49 dne:: sreda, 28. marec 2012 ura: 19:32 » |
|
Živjo, po daljšem premoru se spet oglašam. Počutje se mi je močno izboljšalo, še malo pa bo vse tako kot pred boleznijo. Občasno me še malo stisne tesnoba, imela sem tudi en manjši napad panike, ampak 95% časa sem OK. Za mano je tudi prva kontrola na onkološkem, zaenkrat je vse v redu. Uživam v teh lepih dnevih in sem veliko zunaj. V tem času sem hodila tudi na polikliniko, k psihoterapevtki, ampak to ni bilo ravno tisto pravo - srečanje je trajalo samo 10 - 15 minut, bom morala poiskati kako drugo varianto. Evo toliko na hitro 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja