vem,vem,vem ampak ko vidiši, da se nekdo zresni zaradi tebe. Nimam srca, da bi to naredila. Ampak enkrat umes pa je vidla da se režem, pa je vseskupaj spregledala kot, da ni nič. Ene dvakrat me je vprašala če se bom ubila to je bilo pa vse o tej moji temi. Včasih mi reče, da sem boga, ali pa mi govori nej se že končno nasmejem. In tisti moment mi gre strašno naživce. Da me nekdo sili, da se smejem. Rekla, da nisem boga pa ševedno enako.NISEM NISEM. In je zdaj boljše ko sve oddaljene, še vedno čutim, da nekega bremena ne prenašam na ostale.Pa recite kar želite.

Vse to kar ste napisale vem.Teorija, vsa teorija je tako lahka, a potem je tukaj praksa.
Prebrala sem že nešteto knig za samopomoč, pa o depresiji in podobnem, verjetno v knjižnici mislijo, da sem defekt (zadnjič mi je knjižničarka v knjigo vtaknila neko povabilo, na delavnico za depresivne; skoraj me je kap od sramu

) no pa lahko rečem, da ko berem knjige za samopomoč se počutim še slabše. Kakor, da sem edina, ki ne zmore zbrat moči in naredit nekaj.Piše kako misli pozitivno, pa se ne obtožuj in podobno. V tistem momentu sama tega nezmorem.Ne gre.Če si govorim nekaj pozitivnega npr. "zaslužiš si dobro", me preplavi valj, drugih misli v smislu "nehaj si že lagat, nič ne delaš dobro in potem si zaslužiš dobro.pajade, ne laži si" in to je nemogoče ustavit. Vem, da bo zdaj sledila kopica misli, o tem, da nisem dovolj vztrajna, ampak za tiste pozitivno porabim energijo in potem še za tisto negativno, ki tepe pozitivno, al kako in sem na koncu še slabše z energijo.
5. Glede na to, da si sploh prišla sem, si najbrž dobro motivirana, da nekaj ukreneš sama s seboj. Čestitam, res! Če poresnici povem, čakam da pride dan ko se zbudim in ugotovim, da je konec teh sanj ali pa da pridem od zdravnika s čudežnim tabletom/besedo/stavkom, ki mi bo spremenil življenje za 180°. Pa tega, kar ni kar ni.
To, da grem med ljudi ni ravno dobra rešitev, že v šoli jih imam preveč okoli sebe, to me ne fascinira.Odeja za mačke, to bi pa šlo pa neznam kvačkat, pa ne najdem nobenega, ki bi znal.

Tole z delom je zakonplicirano. Tukaj imam šefa in delovne pogoje odlične. Plača je redna in vedno se da dogovorit, pa blizu doma je (3km) stran. In potem je štos, da delati pa zaradi financ v družini moram.Tako da tukaj se ne da nič.