FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 01:21

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Smo kaj zase naredili v obdobju bolezni, prej, kasneje?  (Prebrano 905 krat)
0 uporabnikov in 4 gostov pregleduje temo.
Ribica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 529

« Odgovori #40 dne:: sreda, 12. oktober 2011 ura: 12:28 »

Redno uspem le 1x tedensko hoditi na jogo, ostalo pa je vedno tako, da nekaj sicer pričnem, in se kak teden ali dva še držim (recimo, da grem 3x na teden na Pohorje) ali pa kolesarit, potem pa npr. 1 dan dežuje, pa ne morem naslednjič si pa že najdem nek izgovor in nato vse skupaj razvodeni.
Imam partnerja, ki redno teče, tako da je slaba vest še večja. Ko sem mu rekla, naj me priganja, pa bom šla, pa je dejal, da to pa ne bo, da mora biti to moja odločitev. Pa bi rabla gajžlo včasih, res sesmejem. (Za člane foruma  izven Štajerske - to je bič Tongue).
Ribica
Prijavljen
Jinjo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 128

« Odgovori #41 dne:: četrtek, 13. oktober 2011 ura: 19:10 »

jst sem odkar sem zbolela ugotovila, da skrbim več zase kot sem prej-na pihološkem področju... nimam zadržkov glede svojih čustev, če mi gre na jok jočem, če mi gre na smeh se smejim, če sem slabe volje naredim nekaj kar me malce spravi v boljšo voljo... trudim se, da ne zadržujem stavi v sebi, ker me to začne grozno obremenjevat. poskušam delati to kar me veseli, kar me sprošča...
ugotovila sem,da mam "roko" za rože Smiley letos so moje vsi k so prišli pohvalili Smiley
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #42 dne:: četrtek, 13. oktober 2011 ura: 19:15 »

jst sem odkar sem zbolela ugotovila, da skrbim več zase kot sem prej-na pihološkem področju... nimam zadržkov glede svojih čustev, če mi gre na jok jočem, če mi gre na smeh se smejim, če sem slabe volje naredim nekaj kar me malce spravi v boljšo voljo... trudim se, da ne zadržujem stavi v sebi, ker me to začne grozno obremenjevat. poskušam delati to kar me veseli, kar me sprošča...
ugotovila sem,da mam "roko" za rože Smiley letos so moje vsi k so prišli pohvalili Smiley

oki oki oki
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar