FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 23:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Borba z depresijo, paniko, strahovi... (in pot iz tega)  (Prebrano 4659 krat)
FTIGS
gost
« dne:: sobota, 24. september 2011 ura: 16:34 »

Pozdravljeni,

najprej da se na kratko predstavim. Sem nov na forumu in ta forum mi je resnično pomgal priti iz norega stanja ne še čisto ampak je pa veliko boljše. Pomagalo mi je to, ko sem bral vaše občutke in tako videl, da nisem edini, ki ima takšne težave. Vglavnem star sem 24 let imam svoje podjetje katero mi pomeni največ na svetu in obožujem to kaj delam... Je pa res, da je veliko stresa itd. Skratka prediimo k dejstvu.

Letos poleti sem delal 14 dni eno dodatno delo pri prijatelju delal sem skozi vsak dan najmanj 12 ur imel sem tudi veliko odgovornost in skozi nekakšne stresne trenutke. Tri dni pred koncem dela sem doživel nore grozne občutke. Zelo se mi je zavrtelo komaj sem dihal skoraj sem padel v nezavest. Ko sem končal z delom sem šel domov in sem se mogel prav koncentrirat kako diham zdelo se mi je da bom kar nehal dihat ce nebom mislil na to čista groza... Nato sem naslednji dan šel na eno masažo in bilo mi je full boljše... Prijateljem sem povedal za zadevo in so rekli, da sem "pregorel". Nato je blo vse super in smo se za konec napili imel sem moralnega Wink nakar se mi isti občutek povrne 4 dni kasneje. Takrat me pa zagrabi panika imel sem obcutek kot da mi je počilo v ušesih in da bom zgrmel v nezavest. Nato sem si dal prst v ušesa in imel celega krvavega (mel sem neko krasto katero sem po vsej verjetnosti podrgnil in vlila se je kri) Zgrabila me je totalna panika mislil sem si da je to to... Šel sem domov doma vse razlozil starsom... Bil sem totalno prestrasen, zbegan po glavi so mi sle same cudne misli, tresel sem se itd..

Starosm sem tudi pvoedal, da sem se ga full napil in kaj c eje to zaradi tega. Starsi so me zaceli takoj tolaziti in mi povedali da nisem edini ki se ga je fesjt napil in da nima to nobene veze razen da me je dodatno otrudlo pa mi poruslo imunski sistem in da so to za stres in živce... Vglavnem obiskal sem tudi zdravnika ker je bilo z dneva v dan slabše... Nonstop slabe misli, počutil sem se totalno odsotno kot da delam vse podzavestno in nič zavestno... Zelo čudni občutki... Zvečer nisem mogel spat zgrablala me panika, kar naenkrat komaj dihal, vrtoglavica, nori glavobol, skoz strah, da je z mano nekaj full narobe.
Dobil sem helex 0,5mg tablete.

Šel sem na preiskave krvi, egg glave in zdaj se ct.. Pokazalo je da je vse vredu edino da mam pac malo premaknjene vrtence (v mehjah normale) to zaradi sporta s katerim se tudi profesionalno ukvarjam.

Ta scena je trajala in še traja od konec julija. Ugotovil sem da je to stres in podzavest ter neki strahi, ki jih imam... Ampak čudno je kako se je to pojavilo nikoli se nisem tako bal pa sem imel ze poskodbe itd... Doma smo zadnje čase bili full narazen nic se nismo pogovarjali skoraj nic nisem govoril doma o problemih in stvareh da nebi se se oni sekirali... Zdaj pa smo se zelo zblizali in starsa sta mi full pomagala na poti iz te krize (nočni sprehodi, tolažbe, čaji, itd...)

Najbolj me je blo strah da se mi zmeša, da nebom mev mogel normalno razmišljati in bom naredil kakšno stvar za katero se nebom zavedal. (občutek mi je znan zato, ker sem pred leti probal cookie in nikoli nisem kadil itd. Pa me je ta cookie res odpeljal na "bad trip" dva svetova itd. 3 ure pranja.. Takrat sem bil po tej situaciji še 1 teden prestrašen totalno) Ko sem na kaksnem sestanku ali pa v druzbi sem imel obcutek kot da sem full odsoten nisem mogel bit sreecen, ker mi v podzavesti nenehno letele nekakšne misli, da nisem vredu itd. Srce mi je na case zacelo full razbiajti, skozi sem imel bolecine pri srcu, žalosten, brezvoljen, ni mi bilo do ničesar še do mojega najljubšega športa, slabost itd. Vse obcutke kaj se mi je dogajalo sem povedal dosti prijateljem eni so razumeli drugi pa ne in ko niso me je full prizadelo.

Mislim, da je vzrok za to, da sem pac taksen clovek kateri se sekira za vsako stvar v sebi (kot moja mama). Zdaj sem zacel malo drugace gledat na vse zadeve in bom probal te strahove in obcutke premagati. Nisem želel na nobene tablete zadevo bi rad rešol po naravni poti kajti menim, da bom tako tudi postal bolj močen.

Zdaj je že minilo več ko 2 meseca in počutim se mnogo boljše. Ne jemljem nobenih tablet, pijem samo čaj in probam se čimanj sekirat za stvari katere niso življensko pomembne. Imam pa občasno še vedno nekakšne napade recimo ko hocem zadremati ali zaspati na boku se mi zdi da mi srce full razbija in potem mi tudi začne imam občutek kot, da bom padel v nezavest in nato me zgrabi panika in morem se predramit in začet globoko dihat. Potem to mine tako kot pride... Ampak še vedno pol študiram kaj to je da ni kaj resnega in me malo napsihira. Zdi se mi tudi da slabše vidim v temi in obraze ljudi in skoz iščem neke odgovore (Kaj ti tudi vidš slabše itd.)... Potem pa se nekako pomirim...

Imam še nekakšne strahove in čez dan mi pride tu pa tam kakšna misel da še nisem to pravi jaz takšen kot sem bil vesel, dobre volje itd... Mislim kaj sem naredil slabega v življenju, da se mi to dogaja a vedno sem bil pošten do vseh in nobenega nisem hotel prizadet. Žal mi je za nazaj za badne stvari ki so brez pomena in se kar nekaj sekiram. Vglavnem nikoli nisem vedel, da je psiha in depresija takšna huda stvar. Ko je kdo od znancev imel podobne težave al pa še hujše sem mislil pa kaj je to, odmisli pa bo vse ql. Zdaj pa sem spoznal, da je to res nekaj najbolj groznega. Upam, da bom lahko komu pomagal iz tega, ker mislim da sem spoznal kar dosti odgovorov kako priti iz depresije in panike...

Upam, da nisem prevež zabluzil je še več kaj bi lahko zapisal samo pol bi bilo pa res predolgo upam, da ima kdo kakšen nasvet kako priti čisto iz tega kako premagati hitro bitje srca in misli, da me bo infakrt ko hočem zaspat oz. odremati.

Povem vam, da se da in da sem full vesel, da sem prisel ze tako iz tega s pomočjo staršev, punce in prijateljev in mislim oz. vem da bom en dan čisto iz tega in bo vse super.

Se tipkamo! Mislite pozitivno vem, da je lahko reči...   zardevam

Lep pozdrav!

Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #1 dne:: sobota, 24. september 2011 ura: 20:23 »

Dragi FTIGS!

Prvo, WELCOME!!!

Ta scena je trajala in še traja od konec julija. Ugotovil sem da je to stres in podzavest ter neki strahi, ki jih imam... Ampak čudno je kako se je to pojavilo nikoli se nisem tako bal pa sem imel ze poskodbe itd... Doma smo zadnje čase bili full narazen nic se nismo pogovarjali skoraj nic nisem govoril doma o problemih in stvareh da nebi se se oni sekirali... Zdaj pa smo se zelo zblizali in starsa sta mi full pomagala na poti iz te krize (nočni sprehodi, tolažbe, čaji, itd...)

Enkratno, da imaš tako super starša. Veš kok je to vredno, namreč domači suport? Ful!

Najbolj me je blo strah da se mi zmeša, da nebom mev mogel normalno razmišljati in bom naredil kakšno stvar za katero se nebom zavedal. (občutek mi je znan zato, ker sem pred leti probal cookie in nikoli nisem kadil itd. Pa me je ta cookie res odpeljal na "bad trip" dva svetova itd. 3 ure pranja.. Takrat sem bil po tej situaciji še 1 teden prestrašen totalno) Ko sem na kaksnem sestanku ali pa v druzbi sem imel obcutek kot da sem full odsoten nisem mogel bit sreecen, ker mi v podzavesti nenehno letele nekakšne misli, da nisem vredu itd. Srce mi je na case zacelo full razbiajti, skozi sem imel bolecine pri srcu, žalosten, brezvoljen, ni mi bilo do ničesar še do mojega najljubšega športa, slabost itd.

Vse to kar si napisal, je značilno za panični napad. Vedi pa, da se ti ne bo zmešalo, niti ne boš umrl, ali se zadušil!!!

Znaki paničnega napada so:   
* opolna panika
* občutek izgube nadzora ali občutek, da se nam bo zmešalo
* hitro bitje srca in bolečine v prsih
* občutek omedlevice
* težko dihanje in občutek dušenja
* hiperventilacija (hitro, sunkovito dihanje)
* napadi vročice in mrazenja
* tresenje ali gomazenje
* slabost ali krči v trebuhu
* občutek neresničnosti

več si lahko prebereš tukaj na forumu ali preko spleta, za začetek pa tale link:
http://old.zurnal24.si/zdravje/ko-napade-panika-157208/clanek

Vse obcutke kaj se mi je dogajalo sem povedal dosti prijateljem eni so razumeli drugi pa ne in ko niso me je full prizadelo.

Zakaj??

Tisti, ki to razumejo, je super, ostali pa, ki ne, pa pač ne. Imajo do tega vso pravico, tudi skenslajo te lahko zaradi tega; vendar vedi, da duševna motnja lahko doleti prav vsakega, in takrat se bodo vsi tisti, ki tega niso zmogli razumeti, se spomnili nate. In veš kaj? Ti jim boš lahko pomagal in boš še večji moralni zmagovalec kot že si, ko rešuješ svoje stanje!

Zdaj sem zacel malo drugace gledat na vse zadeve in bom probal te strahove in obcutke premagati. Nisem želel na nobene tablete zadevo bi rad rešol po naravni poti kajti menim, da bom tako tudi postal bolj močen.

Tudi če z zdravili rešuješ svojo stisko, nisi zaradi tega nič manj močen; močen si takrat, ko se odločiš za zdravljenje, kako, pa so samo poti, ki ponujajo več možnosti zdravljenja panike ali depresije; od delavnic sproščanja, do druge alternative, kot z zdravili, psihoterapijo ipd. Pomembno je samo, da rešuješ svojo dušo - kako, pa imaš več pristopov zdravljenja, ki niso vezani na tvojo notranjo moč!

lp sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
FTIGS
gost
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 01:13 »

Sofie! Hvala za super vspodbuden in hiter odgovor!

lp oki
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 13:17 »

ni problema!

sj sm se ene 3x spravljala, k nisem vedla kako ti naj čimbolje napišem in še svoje misli pravilno ulovim - no, pa je le ratalo  sesmejem

želim ti uspeha pri tvojih izzivih (op.p. težavah), če pa boš potreboval še kakšno vzpodbudno besedo, pa kar piši!!!

lp sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
FTIGS
gost
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 02. oktober 2011 ura: 15:42 »

Zdravo,

evo minilo je dober teden od posta katerega sem postal zgoraj. Bil sem zelo zaposlen tako, da bom zdaj napisal en kratek post...

Moje stanje je precej boljše!  oki S punco sva se preselila na svoje, stvari so se mi zacele obracati na pozitivno, spet sem dobil voljo do dela in športa s katerim se najraje ukvarjam. Skoraj popolnoma so se prenehali pojavljati panični napadi pred spanjem (občutek vrtoglavice, občutek da se mi bo ustavilo srce, da bom padel v nezavest).  Smiley

Čez dan dobim se kdaj pa kdaj kak čuden občutek tesnobe in ko sem v druzbi se kdaj zamislim (kako je bilo prej, ko nisem mislil na to bom skoz mislil na to nemorem bit srecen in brez skrbi...) Dobim tudi občutek, da bi najraje skocil ven iz sebe povedal vse kaj sem naredil narobe v lajfu (ceprav ni nobena stvar dejansko narobe, edino da sem koga uzalil itd.) Mislim tudi kako bo, ce umrem... bolečina v glavi... Ampak vsi ti občutki zdaj trajajo precej manj casa kot so se pred 2-3 tedni.

Ob tem misel za vse ostale in tudi za mene (ceprav ko pomislim na nekaksno tako modro misel mi presine misel da od kdaj verjamem v kamne, modre besede, morda se samo pretvarjam hehe to se slisi kar zakomplicirano:)) skratka Ne obžaluj preteklosti, živi sedajnost sanjaj prihodnost!!!

Sedaj še čakam samo na CT glave kot sem ze napisal naredil sem vse preiskave in so bile pozitivne (vse v mejah normale) ampak zdravnik je rekel naj se naredim CT, ce ne druga da pomirim sam sebe. V bolnici so me sicer kar prestrasili s stavkom "ja zakaj pa nebi sli na CT,ce z imate napotnico. Vcasih pa odkrijemo kaj na kar sploh nebi pomislili"...  Undecided

To je vglavnem to ko potegnem črto čez vse je pa že tako kot sem napisal mnogoooo boljše in sem tudi vesel ter srecen dokler ne pride kakšna vsiljiva misel katero pa znam zdaj ze kar dobro odpraviti. Se opravičujem če je kaj nerazumljivo cudno napisano ampak je akr težko napisat vse te občutke in misli...

Upam, da s tem tudi komu pomagam, da bo lazje premagal svojo depresijo, paniko...  in upam, da bom pa kmalu ze čisto super fajn in živel dalje tako kot sem pred to "boleznijo".

Prisilite se v stvari katere najraje počnete oz. ste jih počeli predno se vam je zgodilo to kar se je meni.

p.s.: Odkar sem napisal prvi post na tem forumu in dobil tudi taksen pozitiven odgovor je vse slo samo navzgor, ker sem videl, da nisem edini ki ima takšen problem in da nisem "zmešan" ampak gre samo za Anksioznost.

Lep pozdrav!

« Zadnje urejanje: nedelja, 02. oktober 2011 ura: 15:46 od FTIGS » Prijavljen
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 02. oktober 2011 ura: 18:25 »

p.s.: Odkar sem napisal prvi post na tem forumu in dobil tudi taksen pozitiven odgovor je vse slo samo navzgor, ker sem videl, da nisem edini ki ima takšen problem in da nisem "zmešan" ampak gre samo za Anksioznost.

Sej pravm, ta forum dela čudeže  Grin
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 02. oktober 2011 ura: 18:34 »

Sej pravm, ta forum dela čudeže  Grin
Se strinjam Smiley wav
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
FTIGS
gost
« Odgovori #7 dne:: sobota, 08. oktober 2011 ura: 18:53 »

Zdravo,

kot sem ze zadnjic napisal sem mnogo boljse ampak se vedno pa imam cuden obcutek ko hocem zaspati. Danes sem se tetoviral mogoce ni pametno da v tem stanju ampak ni slo drugace Smiley Zdaj pa sem totalno izmucen in zmozgan... Popoldan sem hotel malo zaspati ampak ne gre... Full me boli glava itd..

Ponoci spim malo in zelo rahlo slisim vsak najmanjsi sum. Ko se vlezem in lezim nonstop razmisljam o stvareh katere me "psihirajo" imam obcutek kot da mi srce tolce po glavi in cutim pritiske ter vrtoglavice. Obcutek je taksen kot da mi bo srce podivjalo (ampak se mi zdi da mi bije normalno mogoce, ko se napsihiram bije malo hitreje) in se bo ustavilo... Zanima me, ce ima kdo podobne občutke ter kako jih premaga brez tablet in pomirjeval... Pa boli me v vratu zadnje dni nekaj in skozi ko me kaj boli mislim, da je nekaj full narobe... Komaj ze cakam, da pridem iz tega in da bo vse tak ko je bilo!

Lep podrav!
« Zadnje urejanje: sobota, 08. oktober 2011 ura: 19:05 od FTIGS » Prijavljen
FTIGS
gost
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 09. oktober 2011 ura: 12:20 »

Zdravo,

evo danes spet spal zelo slabo... Verjetno bom moral spet zaceti jemati Helex doma imam Helex 0,25.

Skratka imam veliko tezavo ko hocem zaspati trenutno sem se naučil premagati skoraj vse napade panike ampak nikakor se neznam soočit s tem, da ko se vlezem mi zacne mocno razbijati v glavi kot da mozgani ne dobijo dovolj kisika nato se mi pojavi taksna omotičnost kot da bom ravno izdihnil takoj moram odpreti oci in mocno zadihati... Potem me pa še kar nekaj časa boli glava in čutim pritiske kot da bi me nekdo stiskal  jok jok

Nevem kaj naj naredim... Preiskave krvi in glave kot sem rekel so bile vredu brez kaksnih tezav razen na desni strani sem imel zvisano hiperventilacijo. Zdravnik prav, da to ni nic narobe. Kljub temu se grem na ct, ki ga imam komaj cez en mesec in me je kar strah ;( Nazadnje ko sem dobil odgovor na forumu sem se zacel pocutit odlicno in se mi je zdelo kot da so pocasi zginjale vse tezave trenutno pa se pocutim zaradi bolecine v glavi in občutka stiskanja v glavi ter vrtoglavice  kot da sem spet na zacetku... Sad

Grem tečt da se malo zbistrim! Probajte uživati v sončni nedelji!

Lp,
r

Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #9 dne:: nedelja, 09. oktober 2011 ura: 12:53 »

Poskusi z tem http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=375&Itemid=2
Prvič ne bo šlo kot bi želel, zato je potrebna vaja in ponavljanja. Jaz sedaj po nekaj letih vaje, zaspim
že po 2 vajah.....
In dokler je prisoten SPROŽILEC tvojih tezav, jih boš s heleksi samo blazil in ne bodo izginile same po sebi.
Zato lahko prvo poskusiš z prebiranjem TELEBANOV http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=754  in boš mogoče ugotovil od kje izvirajo strahovi
in vsi simptomi povezani z njim. Potem pa z izkušjnami na forumu in če ne gre drugače tudi z pomočjo
psihoterapevta v reševanje le teh.

Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
FTIGS
gost
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 21:16 »

Hej,

hvala za link! Smiley

Vem sej zato sem proti tabletom (Helexu) in hocem sam se resit brez pomirjeval iz tega...
Sem ze ugotovil v bistvu kaj je moj najvecji sprozilec tega stresa, straha in panike... Imam svojo firmo in zaradi nje pac obracam denar imam kredite in nekaj dolgov... Te dolgovi niso tako veliki, da bi bila strasna groza ampak so dovolj veliki da slabo vplivajo na mene... Amapk v danasnjem casu ce nisi ravno pri full denarju ko zacnes s svojim "biznisom" pac negre. Bom zadevo uredil in seveda puške nebom vrgel v koruzo...

Še enkrat hvala za link in nasvet! Smiley Drugace sem danes boljse spal sem pa pred spanjem spil toplo mleko zmesano z medom... Pomirja in uspava! Smiley

Lep pozdrav!
Prijavljen
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #11 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 09:05 »

FTIGS,

najprej čestitke, da pri tako rosnih letih že pridno "obvladuješ" lastno podjetje, po drugi strani pa na kratko: stress te je premagal in sedaj se soočaš z njegovimi posledicami.. nehvala Reci temu Stop !! in zmanjšaj obseg dela, ker deloholizem ni podlaga na osebno srečo, verjemi... Ne pozabi, da si bitje, ki potrebuje zdravo prehrano, počitek, notranji mir in istočano razvedrilo, ljubezen in še kaj..

Torej, organiziraj se tako, da bo vse enakomerno razdeljeno po predalčkih, okej? pomisli

Dušica
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #12 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 19:12 »

Pozdravljen FTIGS!

Tako je, kot si že sam ugotovil, da te pri tvojih letih že dajeta pregorelost, anksioznost in panični napadi. Takšne težave ima že skoraj vsak četrti Slovenec, samo prizna jih ne .... In to ni nič slabega, sramotnega.......saj se je potrebno v današnjih časih soočati z veliko problemi in težavami in vsi smo krvavi pod kožo.
Moj nasvet je, da se veliko sproščaš (ti je že Lost napisal), privošči si še kakšno masažo, vzemi si vsak dan v službi res pol ure za malico ali kofetka in takrat ne misli na službo. Toplo ti priporočam psihoterapijo (nekaj terapevtov imaš napisanih na prvi strani), kjer se boš marsičesa naučil in še kaj zvedel o sebi...., seveda pa se za to sam odloči. Ljudje imamo različne vrste težav, diagnoz....smatram pa, da če se boš spravil delat na sebi, da ti lahko znese brez zdravil. Zapomni si, da je treba zase skrbeti vse življenje, najprej zdravje, potem pa vse ostalo rozicodam
Prijavljen
FTIGS
gost
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 13. oktober 2011 ura: 17:33 »

Zdravo,

bom se organiziral tako, da bo vse razdeljeno po predalčkih... Probal si bom vzeti več prostega časa in ko bom imel prosti čas takrat nebom mislil o delu in o vsem kaj moram narediti.... Veliko sem se že v teh mesecih naučil sam. Danes se počutim super! Smiley Če pa se mi kdaj spet tako fejst poslabša in da si slučajno nebi mogel pomagat sam, pa definitivno obiščem psihoterapijo.

Ta froum je res super želim vam (nam) vsem, da se čimprej pozdravite in daste depresijo in vse kaj spada zraven stran!

Lep pozdrav in hvala!

Prijavljen
FTIGS
gost
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 02. februar 2012 ura: 13:09 »

Zdravo,

evo minilo je nekje 3 mesece odkar sem se nazadnje javil... Smiley Povem vam, da je moje počutje še MNOGO MNOGO boljše! Smiley Lahko rečem, da se počutim že čisto super fajn!

Nazadnje sem opravil še pregled glave in slikanje bilo je vse vredu... Vglavnem tu pa tam čez dan mi pride kdaj kakšna misel pa izi tesnobica oz. razmisljam pac ce sem vredu itd... Ampak sem se naucil te misli kar dobro nadzorovati Smiley Ko se slabo pocutim ce sem utrujen, prehlajen, "zblojen" prvo pomislim joooj kaj ce je to spet ta scena katera se mi je dogajala... Pol pa malo premislim in valda je vsak lahko kdaj utrujen in ni vsak dan pac super kull in sem dalje spet vredu Smiley Zdi se mi samo, da me je malo bolj strah pri mojem sportu vcasih mislim, da se bom poskodoval itd.. Ampak kot sem ze rekel znam kar dobro preusmeriti misli v pravo smer...

Tako, da še enkrat povem vse se da pozdravit na način, ki si ga pac sami izberete z zdravili ali brez....
Meni je full pomagala okolica, družina, priajtelji, Žival (muca) in pa seveda ta forum! Smiley

Se še kaj javim vsem pa želim, da boste čimprej nazaj v takšnem stanju kot ste bli pred to paniko in strahovi oz. Boljšem!

ŽIVI in uživaj DANES, SANJAN PRIHODNOST!

Lp
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 482

« Odgovori #15 dne:: četrtek, 02. februar 2012 ura: 18:35 »

FTIGS, lepo je prebrati, kako ti uspeva. Smiley
Tudi vnaprej vse dobro!
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor