waw zakon. damovci mamo po novem enga kitarista. tud medve s sofie sva govorile o tem, da bi se pričela mal udeleževati srečanj DAM-a, sama sem namreč že dolgoletna članica, mislim vsaj, da sem registrirana, ne vem, predvsem pa sem že kakih dobrih pet let na tem forumu, kjer rada sodelujem.
dragi kolega Lux-84, tudi sama imam 27 let oziroma jih bom dopolnila v novembru.

fanta tu ne iščem sicer, ker upam, da bom svoje gene v primeru naraščaja kdaj mal pomešala še s tistimi, ki majo kake druge zdravstvene probleme še, ne ravno spet duševcno zdravje, ve se pa ne, ampak moje želje so takšne. tudi sama sem izkusila epizodo psihoze leta 2006, paranojo si zelo dobro predstavljam, saj so tudi mene pestile med drugim preganjalne blodnje tisti čas, vse preostale moje težave pa so bile izrazito bipolarne narave, kar pomeni dve epizode depresije, ostalo pa bolj hipomanično razpoloženje, ki ga uspešno krotim s pomočjo zdravil in sem že dolgo bolj ko ne v remisiji in minilo je že 5 let odakr se rehabilitiram, tko da zdaj me že malo kaj zgane, me pa tudi kdaj. vendar bolj življenjski dogodki, kot da bi me zdeprimeralo kar tako. v tem času je bilo precej zoperno obdobje, pa sem razpoloženjsko bolj ali manj lepo zdržala, da me ni vrglo v krizo, seveda ob podpori nižjih doz zdravil. je pa tud men kdaj hudo in takrat jamram v polno na fb, pa tule. sploh pms (ker sem ženska) mi vedno udari na psiho, misli in počutje. takrat sem prava drama queen in se mi podira svet, pa polne lune in mlaji tud me znajo uničit mal. tko da tko. trenutno je tako.
ful sem vesela, da igraš kitaro, ker jaz namreč zelo rada pojem. s tem ne mislim, da bom pevka v tvojem bendu, ker vsaj zaenkrat za kaj takega nimam časa

, če pa kdaj posežeš tud po klasični kitari in znaš špilat akorde, lahko skupi kako zapojemo. pogrešam čase, ko si vzel pesmarico pa je en špilu, drugi smo pa užival pa pel. tko da ti si res zadel v ponlo, da si pršu semle na DAM, ker če boš ti hodi na srečanja, bom jest tud, evo

)) sam kitaro obvezno s sabo, haha. se hecam.
kaj ti čem še povedat. fajn ljudje so tu. tudi v klepetalnico le zaidi kaj pa bomo kako rekli kdaj. ali pa boste, če mene slučajno ne bo, ker mam intervale ko ne utegnem.mam pa tud intervale ko rada sem tam in pridem.
sicer pa sem jaz po epizodi psihoze sprva z veliko muko, pozneje pa le nekako študij nadaljevala in avgusta to leto tudi diplomirala in zdaj iščem službo oz. se nekako dogovarjam. študirala pa sem oz. sem diplomantka socialnega dela.
rade volje se kdaj zmenimo, magari skupaj s sofie, če bo za to, da se kaj dobimo. ej jest res rada spoznavam ljudi, pa obožujem kitaro pa petje

))
kar nekaj nas je tu tvojih vrstnikov, drugače je pa tu pravo generacijsko sožitje. predlagam ti obisk klepetalnice in vztrajanje pri postanju oz. pisanju po forumu v tej in drugih temah, da te forumaši spoznajo, ker potem pa se razvije ena super socialna opore med ljudmi in močna socialna mreža, ki ti lahko služi tudi v času kriz. torej medvzajemen suport.
aja, jest sem ta lucky girl, ki se je kljub resnim epizodam uspela izognit hospitalizaciji in sem namesto tega raje vsa hiperaktivna tekla po polju, rolala, migala, ...preden so zdravila tok prijela, da so mi ustavla vso to ihto, sploh pa tiste grozne blodnje, ki jih ne bi rada doživela nikdar več.
A priročnik "Skrivnost možganskega čipa", vodnik za samopomoč namenjen osebam s psihozo, že poznaš? super reč.
si pišemo.
maja