Hvala Lost - probala sem že tudi tako ( z odgovori), vendar brez uspeha.
Tudi v nastavitvah sem imela obkljukano - nič.
Zadnje ZS ki sem ga lahko poslala je bilo poslano 02.05 lani, do takrat pa mi je vse delovalo super.
Enako velja tudi za "Liba":
Do takrat, ko si zadnjič poslala osebno sporočilo ni bilo omejitve glede na število postov/prispevkov na Forumu.
Zaradi spamerjev (tisti,ki smetijo forum z propagandnimi sporočili) in drugih, ki se prijavijo na forum izključno zaradi osebnega materialnega okoriščanja in ne sodelujejo, temveč le pošiljajo osebna sporočila uporabnikom z namenom materialnega okoriščanja, smo postavili mejo
najmanj 49 prispevkov/postov, da ni več potrebno v polje pod sliko prepisati številke/črke in nato poslati OS.
Vsi ki imajo manj postov (
liba postov 3, Srečkica postov 11) morajo preden pošljejo OS v ustrezno polje prepisati številke, črke s slike. Če tega ne naredijo se OS ne pošlje.
Testiral sem pravkar in deluje vse. Lahko pa preverim pri posameznih uporabnikih, če mi na e-mail pošljejo uporabniško ime in geslo, da preverim pri posameznikih, če je pri njih kaj drugega narobe.
Sicer pa vsaka aplikacija prej ali slej začne "škripati" po nekaj letih delovanja, ker se spreminjajo (razvijajo, nadgrajujejo) programi, ki so pogoj za delovanje le te. Narejena je pa bila za tiste starejše "delovno okolje". Celo vrsto težav, ki so se začele pojavljati po nekaj letih delovanja rešiš z novo aplikacijo v našem primeru Forumom. Prej ali slej bo tudi potrebno narediti.