FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 00:56

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Psihoterapevti na obali  (Prebrano 903 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
sanjačka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: petek, 23. september 2011 ura: 10:50 »

Pozdravljeni.

Ali kdo ve za kakšnega res dobrega psihoterapevta na obali? hodim k dr. Apathovi in bi še rada hodila na psihoterapijo. Samoplačniško.

Hvala lp
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 914

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 26. september 2011 ura: 13:40 »

Preberi tukaj...mogoče je tudi kak psihoterapevt napisan:
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,2502.0.html

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 26. september 2011 ura: 17:18 »

Dr. jadran Kleibencetl, ki drugače dela na medicini dela v novem ZD - preko napotnice in ne plačaš
Drugače pa ena, ki je sodelovala z našo skupino - Mateja Miklič, samoplačniško. Če si zainteresirana, javi ti pošljem njem gsm na ZS.
Mislim, da se tu že lahko ustavimo, vsaj na Obali. Na žalost.  Cry
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
sanjačka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 26. september 2011 ura: 18:28 »

Hvala Smiley

Dr. Jadrana sem najdla na netu tko, da sem se že naročila. V ponedeljek grem. Samoplačniško, ker ne morem več čakat.
Poznam pa še eno h kateri sem hodila to je Darka Verbič. Ona ima realitetno terapijo, če koga zanima dam gsm. Zelo v redu ženska...
mina ti pošljem zs.
Prijavljen
VERITA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« Odgovori #4 dne:: sreda, 28. december 2011 ura: 23:46 »

Mene bi zanimalo. Predvsem cenovno, kako je z terapevti na obali. Če se ne da tukaj, lahko tudi preko sporočila.

Hvala Smiley
Prijavljen

“Training turns good intentions into good results.”
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.990

« Odgovori #5 dne:: sreda, 28. december 2011 ura: 23:48 »

Verita, nekaj informacij o tem, najdeš lahko tu:

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=84

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=911&Itemid=85
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
VERITA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:14 »

ja samo Vopdopivca ni nikjer navedenega pa tudi terapevtov preko napotnice kateri so ne najdem. Prebrala sem samo za Vodopivaca, da je psihoterapevt preko napotnice, če prav razumem?

Hvala
 zardevam
Prijavljen

mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:18 »

Dr. Vodopivec je psihiater. Edini psihoterapevt, ki dela preko koncesije je dr. Jadran Kleibencetl-
Potem pa so tu še ostali, samoplačniški. Za katere ne bom delala reklame ali komentirala.
Prijavljen

VERITA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:37 »

Če hodim preko napotnice k Vodopivcu in bi rada psihoterapevta, rabim torej še eno napotnico od splošne zdravnice?
Prijavljen

mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:43 »

Za priti k Vodopivcu v bistvu ne rabiš napotnice. Lahko greš tudi brez, če te ni poslala splošna zdravnica.
Za k psihoterapevtu s koncesijo pa ja. In ti jo splošni zdravnik mora dati. Ne pusti se odsloviti z pojasnilom v smislu - "Saj to pa vam ne rabi/koristi" ...ipd
Prijavljen

VERITA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:45 »

Ja z h vodopivcu mi jo je dala in hodim k njemu že en mesec, samo se mi zdi da bi rabla malo več časa, zato razmišljam o psihoterapevtu. Bom kr šla po napotnico.

Hvala za pojasnila pomisli

Prijavljen

VERITA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 22:32 »

a bi se dalo kaj več izvedet o Mateji Miklič? ima kdo izkušnje? pomisli
Prijavljen

moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.584

« Odgovori #12 dne:: sobota, 31. december 2011 ura: 01:27 »

Vodopivec je psihiater, ja, ampak si vzame za pacienta kar veliko časa ... sploh v primerjavi s tem kolko si vzamejo drugi psihiatri. On je delal tudi do poznih ur (preko urnika), samo da so prišli vsi na vrsto in ni šlo kot po tekočem traku. Je pa res, da se mora mal 'nazaj držat' zadnje čase, ker je imel zdravstvene težave (srce). Če potrebuješ več časa malo pobrskaj za psihoterapevti ... zmeni se z njimi za 'uvodni razgovor', da spoznaš njihov način dela in se potem lažje odločiš h komu it.

Mateja M. je pa nekaj časa hodila tudi na skupino (Skupina za samopomoč Obala), nekateri so k njej hodili tudi na individualne psihoterapije, mogoče se ti kdo od njih javi.

Srečno!
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
melita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 77

« Odgovori #13 dne:: sreda, 04. januar 2012 ura: 20:00 »

Pozdravljeni!

V teh dneh se tudi sama odločam za psihoterapijo, pa sem pobrskala po netu, da bi poiskala psihoterapevte na obali. Poleg že navedenih v prejšnjih mailih, sem našla še veliko drugih, kot so Vera Klemenčič, Renata Fabec, Irena Papež, Marjeta Ritchie, Saša Ribič, Leonida Kobal, Vesna Dujc, Irena Prelovšek-Faganeli, Katja Hrabar, Dea Hrvatin, Ana Sironi... in verjetno še kakšen ali kakšna.
Nekatere izmed navedenih imajo svoje predstavitvene strani, o drugih pa sem zasledila le kakšno vrstico. Problem je v tem, da mi laiki ne vemo, koga izbrati. Saj se ne moremo sprehoditi od ene do druge in ugotavljati, katera je dobro usposobljena ali bolje, kje bomo dobili tisto pravo, kar iščemo.

Ali kdo od od vas, ki berete te vrstice, pozna katero od zgoraj navedenih terapevtk? Kakšne so vaše izkušnje?

Vesela bom vsakega mnenja.

Pa-pa...

Prijavljen
Moel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

“Conflict builds character. Crisis defines it.”

« Odgovori #14 dne:: sreda, 04. januar 2012 ura: 21:12 »

Pozdravljeni!

V teh dneh se tudi sama odločam za psihoterapijo, pa sem pobrskala po netu, da bi poiskala psihoterapevte na obali. Poleg že navedenih v prejšnjih mailih, sem našla še veliko drugih, kot so Vera Klemenčič, Renata Fabec, Irena Papež, Marjeta Ritchie, Saša Ribič, Leonida Kobal, Vesna Dujc, Irena Prelovšek-Faganeli, Katja Hrabar, Dea Hrvatin, Ana Sironi... in verjetno še kakšen ali kakšna.
Nekatere izmed navedenih imajo svoje predstavitvene strani, o drugih pa sem zasledila le kakšno vrstico. Problem je v tem, da mi laiki ne vemo, koga izbrati. Saj se ne moremo sprehoditi od ene do druge in ugotavljati, katera je dobro usposobljena ali bolje, kje bomo dobili tisto pravo, kar iščemo.

Ali kdo od od vas, ki berete te vrstice, pozna katero od zgoraj navedenih terapevtk? Kakšne so vaše izkušnje?

Vesela bom vsakega mnenja.

Pa-pa...

popolnoma se strinjam in bi tudi sama bila vesela odgovora, saj izbiram terapevta tudi sama:)
Prijavljen

“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”
melita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 77

« Odgovori #15 dne:: četrtek, 05. januar 2012 ura: 23:08 »

Oj,

kje ste vsi? Noben nobene izmed gornjih ne pozna? Povejte mi, če sem prezahtevna?!

LP
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.860

« Odgovori #16 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 00:28 »

Oj,

kje ste vsi? Noben nobene izmed gornjih ne pozna? Povejte mi, če sem prezahtevna?!

LP
Huh? Huh? Huh?
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #17 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 09:30 »

Sanjačka,

jaz (že leto dni) obiskujem psihoterapevtko Matejo iz Ankarana in sem zelo zadovoljna. Če te zanima,
mi piši pod ZS.

Dušica
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.584

« Odgovori #18 dne:: sobota, 07. januar 2012 ura: 19:39 »

jaz sem od dveh oseb slišala pohvalo za Sašo Ribič ... prijazna, lepo vse razloži (to je vse kar mi je prišlo na uho, o ostalih na 'tvojem seznamu' ne vem nič)
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
masa4
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #19 dne:: ponedeljek, 27. februar 2012 ura: 16:36 »

Jaz pa imam res dobre izkušnje z antropologinjo Majo Ilijavec. Ima čisto nov, svež pristop in res se poglobi in z njo se lahko pogovarjaš. Verjetno je prednost res ta, da je antropologinja in nekatere stvari bolj razume. Dela v Kopru. Meni je že in mi še vedno zelo pomaga in zato z veseljem vsakemu povem zanjo. Če koga zanima, info na ZS.
Prijavljen
Strani: [1] 2   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar