FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 00:46

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Oenobiol destressant - prehransko dopolnilo = ?  (Prebrano 738 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Forza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 114

« dne:: sreda, 21. september 2011 ura: 15:02 »

Hej, hej!

Pozna kdo to zadevo?

http://www.moja-lekarna.com/p-9037-oenobiol-destressant-prehransko-dopolnilo-za-premagovanje-stresa-30-kapsul.aspx

Na bazi rožnega korena je.

Kakšne izkušnje?

Hvala, F.
Prijavljen
Ventilator
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 416

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 22. september 2011 ura: 01:23 »

ne vem, kako je s tem, jaz sem jemal stres kontrol, ki je iz iste rastline, pa mi je pomagal po kakih 2-3 tednih čutiš učinek, vendar mislim, da je potrebno ciklično jemanje: en mesec (morda tu več) jemlješ, potem nehaš za en mesec itd. drugače se izgubi učinek. name več nima učinka (vsaj nazadnje, ko sem probal ni imel), verjetno zato, ker se nisem držal teh ciklov. možno pa je tudi, da poveča anksioznost, ker deluje poživilno, podobno kot ginseng (ženšen), vendar bi to opazil po nekaj dneh.
Prijavljen
Forza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 22. september 2011 ura: 09:48 »

Hej, Ventilator (ej, kakšen zakon nick!  sesmejem)!

Sama sem pa ravno zaradi tesnobnosti in panike mislila jesti to zadevo, ker zaradi nosečnosti ADjev ne morem, tole pa naj bi bilo ok. No, danes bo moj tretji "odmerek" in upam, da ne bo še večje tesnobe.

Sam praviš, da je nisi občutil, če sem prav razumela?
Prijavljen
Ventilator
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 22. september 2011 ura: 16:33 »

ne, saj dvomim, da jo boš dobila. samo mene je poživilo na enak način kot ginseng, ki pa nekaterim povzroči tesnobo, podobno kot kava. morda se to pojavi pri občutljivih ljudeh na višjih dozah, tak da začni z eno kapsulo na dan pa ne bo problemov.
edini stranski učinek pri meni so bile zelo žive sanje, če sem ga vzel pred spanjem Grin
Prijavljen
Ventilator
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 22. september 2011 ura: 18:04 »

aja, pozabil sem omeniti: rhodiole se ne sme uživati sočasno z antidepresivi, za kake druge interakcije z zdravili pa povprašaj farmacevta/zdravnika.
Prijavljen
Forza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: petek, 23. september 2011 ura: 08:24 »

Ja, bom zmanjšala dozo. Piše, da moraš sočasno pojesti tri kapsule! To se meni zdi ogromno!

No, ampak zaenkrat (trkam na les) kakšne večje tesnobe kot ponavadi ni.  zvizgam

Sicer pa ne jemljem nobenih zdravil. No, le Lekadol +C bo treba začeti, ker mi je uspelo zboleti. Wiihaa...  ne

Hvala, Ventilator!
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar