FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 07:05

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: čudni občutki in zaznavanja  (Prebrano 6024 krat)
majolka
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 69

« Odgovori #20 dne:: sobota, 29. oktober 2011 ura: 21:17 »

Slavka, saj nevem akj si naj mislim res počutim se enako vendar brez panik je pa še seveda mal straha da se mi samo ne zdi da je zdej ok. Ampak bom obtimistična in verjela da je  zaradi poštimane kemije v glavi sedaj ok Smiley.
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #21 dne:: sobota, 29. oktober 2011 ura: 21:31 »

Majolka...naprej v nove zmage  oki

A si se že odločila za kakšno terapijo?
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 30. oktober 2011 ura: 05:27 »

bila na 6 urnem seminarju v sredo brez panike po 2 letih preživela seminar !! Juhu Smiley

clap clap rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
majolka
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 69

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 30. oktober 2011 ura: 17:54 »

Zaenkrat nič se mi zdi da sedaj ko imam misli na  dokaj normalni frekvenci niti ne čutimn potrebe da bi šla kamor koli, nekako mi je čist ok.  Smiley
Prijavljen
akasha
gost
« Odgovori #24 dne:: sreda, 07. december 2011 ura: 20:08 »

oooo to je to  zardevam tak je pr meni..hvala bogu da nism edina... rozicodam kr naenkrat v kakšni taki situaciji me tud prime da bi kr najraje pobegnila domov pa ni važno kje sm...pa se pol začnem spraševat pa obremenjevat sama s sabo...tak tisto nekako megleno vidim pa kr nisem uredo pa čudno vse skup pa kr neki..o zdaj mi je pa malo odleglo, ker končno nekdo ki ve kaj pravim  Tongue
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #25 dne:: sreda, 07. december 2011 ura: 20:42 »

Akasha  rozicodam, ja to so simptomi anksioznosti, ki se včasih lahko razvije tudi v panični napad. Pozdraviti se da z jemanjem antidepresivov, super pa je tudi, da v svoje življenje vneseš nove misli ter postaviš sebe na prvo mesto....
Pri vsem tem pa ti lahko pomaga tudi psihoterapija, kjer se naučiš obvladovati svoje misli, občutke in si zgradiš trdnejše temelje za življenje.

Veliko nas je, ki se ubadamo s podobnimi občutki....prav gotovo nisi sama. In iz izkušenj ti povem, da se lahko precej dobro postaviš na noge, ko enkrat pričneš vlagati v svoje počutje.  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
akasha
gost
« Odgovori #26 dne:: sreda, 07. december 2011 ura: 20:49 »

Ahjej..js bi neki zdaj vprašala...drugače sem krartkovidna pa mam očala ali leče ker brez ne gre, zdaj pa me zanima ali je samo pri meni tak da skoraj vedno tak čudno vidim??nevem tak megleno a je to povezava kakšna?ker dioptrijo imam ok pa vse...no ja...ko sm bla pr okulistu sm mu rekla da me ja naroči še na podoroben pregled da ni kaj z očkam narobe  Cool
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar