FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 00:24

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Spet se dogaja  (Prebrano 342 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Sandra22
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 100

« dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 15:40 »

Že pet dni nisem spala..mogoče sem spala vse skupaj 5 ur. Danes sem imela psih., vse je bilo ok. Ko sem prišla domov, sem se ulegla in hotela zaspati. Ko sem zaprla oči nisem sanjala ampak sem videla vse moje živali, ki so mi poginile. Prišle so me obiskat, hudo sem jokala in odprla sem oči in jokala naprej. Nato sem spet zaprla oči in videla, da kličem mamo, da mi pomaga nisem se mogla zbuditi. Videla sem fanta, ki čaka svojo ljubljeno s pospravljeno sobo, močno je jokal, ker jo tko ljubi ona pa nič, jokala sem tudi za njim. Slišala sem kako teče po sobi in jo čaka. Slišala sem kako joče. Tako sem utrujena, celo telo se mi trese, ne jem nič. Zgubljam zdrav razum ali naj obiščem dežurnega psihijatra? haluciniram..v glavi mi se blodi. Tako me je strah, da spet zgubljam stik z realnostjo..
Prijavljen

Ne voliš ti mene kolko je meni do mene ravno
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 253

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 17:36 »

S., glede na to, da si v drugih postih omenjala, da si na lastno pest pričela zmanjševati AP, je mogoče sedaj doza res premajhna in se zopet pojavljajo simptomi. Si danes na pregledu pri svojem psih. omenila zmanjšano dozo?
Jaz ti res svetujem obisk dežurnega, ker je škoda, da se brez potrebe mučiš.
Srečno in napiši, kako si se odločila.
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 17:39 »

S., glede na to, da si v drugih postih omenjala, da si na lastno pest pričela zmanjševati AP, je mogoče sedaj doza res premajhna in se zopet pojavljajo simptomi. Si danes na pregledu pri svojem psih. omenila zmanjšano dozo?
Jaz ti res svetujem obisk dežurnega, ker je škoda, da se brez potrebe mučiš.
Srečno in napiši, kako si se odločila.

ne bom ponavljala, ker je že vse J. povedala; Sandra, pojdi do dežurnega!

lp sofie
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 668

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 18:15 »

JA  :rozicodam:Sandra pojdi k dežurnemu.
objem
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Sandra22
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 100

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 19:42 »

Ojla punce. Sem vzela 3 helexe in zaspala. Spala sem do zdaj in se počutim boljše. Ni se mi nič čudnega dogajalo, mislim da je bilo od preutrujenosti, da se mi je že začelo mešat. Nisem pa povedala, da sem zmanjšala ap, mi ga je sama zmanjšala naslednjič, jaz pa sem ga kar nehala jemat, ker sem si tako želela shujšati. Danes sem pa ponovno začela jemati oba ap, ker vidim, da se ni  za igrati s tem. Pa kaj, če bom mal debelčkana, bom že shujšala. Zdravje je na prvem mestu. Sem se pa res ustrašila in zapaničarla.

Hvala drage moje! rozicodam
Prijavljen

Ne voliš ti mene kolko je meni do mene ravno
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar