FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. petek, 25. maj 2012 ura: 00:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Čuden dan  (Prebrano 292 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Roza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 95

« dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 18:29 »

Danes sem pa tako utrujena..ura je že polsedmih, že zdavnaj sem prišla iz službe, pa še kr čepim doma in se ne premaknem, imam občutek, da bi lahko sedela in strmela v prazno do naslednjega dne...
In vsa ta moja odgovornost v službi...se mi zdi,da sem bila danes rahlo zmedena v službi, da sploh nisem povezovala svojih misli v neko zaključeno celoto...
Joj, tako me je strah...da bo življenje kar oddrvelo mimo mene. Namesto,da bi šla na sonce in uživala današnji dan, čepim doma in jem sendvič. Groza.
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #1 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 18:41 »

meni se je danes ful vlekel dan, pa čeprav sem bila manj časa v službi kot sicer, gužva je bla..... pa vseeno, se mi je vleklo........ zdele pa se mi tud ne da iti ven ampak bi sam jedla (joj jst pa hrana pa ap Angry )
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #2 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 22:39 »

Jaz se pa sprašujem kdaj ni čuden?
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 06:52 »

danes sesmejem
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 07:37 »

danes sesmejem
Ker si pozabila denarnico sesmejem
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 08:05 »

Danes sem pa tako utrujena..ura je že polsedmih, že zdavnaj sem prišla iz službe, pa še kr čepim doma in se ne premaknem, imam občutek, da bi lahko sedela in strmela v prazno do naslednjega dne...
In vsa ta moja odgovornost v službi...se mi zdi,da sem bila danes rahlo zmedena v službi, da sploh nisem povezovala svojih misli v neko zaključeno celoto...
Joj, tako me je strah...da bo življenje kar oddrvelo mimo mene. Namesto,da bi šla na sonce in uživala današnji dan, čepim doma in jem sendvič. Groza.
Izgleda, da nisi edina. Mene je včeraj kar nekam nosilo.  Shocked Sem bila takoooo čudna že od jutra. Bolela me je glavo, slabo mi jebilo, tresla sem se, dihala na škrge... Vsa zmedena, skoraj nisem vedela, kako se kličem. Zvečer sem šla v posteljo že ob sedmih.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
anita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 71

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 08:10 »

Zgleda, da je res nekam čuden teden, ne samo dan... Jaz sem ta teden tudi čisto brez energije...  Shocked
Prijavljen

"I am an old man and have known a great many troubles, but most of them never happened." Mark Twain
Roza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 95

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 20:24 »

Danes sem se že boljše počutila...sem se malo naspala, ampak sedaj sem pa že koma, pa je komaj poldevetih...groza Embarrassed
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar