Kinto svaka čast!

Jaz moram povedat da sem prvic padel v tako depresijo in paniko drži me že več ko dva meseca. (Vmes je bilo res hudo, napadi živcev, tresenje, same slabe misli, brezvoljnost itd. zdaj sem se konco prisilil, da sem se zacel vsaj malo nazaj spet ukvarjat z sportom)
Edino zdravilo, ki sem ga jemal je bilo pomirjevalo helex 0,5 nato pa 0,25 različne zeliščne čaje ter pogovor pogovor pogovor z najbližjimi... Zdaj sem nehal jemati helex imam se ga v nahrbniku za tiste trenutke "hude", ki so itaq naša domišlija...
Po skoraj 3 mesecih je zdaj moje počutje boljše imam še scene, ko hocem zaspat me zacne stiskat v srcu in mi razbijat pa pol nastopi taksen feeling v glavi kot da me bo nek infarkt in tezje dihanje... Obrnem se na hrbet in ponavadi hitro mine... Pride se mi tudi full tesnoba tu pa tam itd..
Upam, da še to uredim in da bom kmalu nazaj na istem kot sem bil al pa še boljšem... Če pa bi bila mi full sila pa grem se na kaksno Psihoterapijo itd...
Tako, da vse se da samo trud trud trud in ne se pustit in obupat! Premagat strah tako ko pride tudi gre.. Mogoce vcasih traja pac dlje casa ampak na koncu smo mi tisti, ki ostanemo!
Lp