Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.990
|
 |
« Odgovori #60 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:29 » |
|
Hvala  ...tudi ti si krasna...zavedaj se tega...in ko te takole berem, začutim v tvoji zgodbi del sebe in vem, da ti bo uspelo, da boš zopet srečna in zadovoljna... le verjemi in zaupaj vase 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:51 od Slavka »
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 91
|
 |
« Odgovori #61 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:50 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Fear is just a feeling, fear can never kill you.
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #62 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:51 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
upika
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 27
|
 |
« Odgovori #63 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 21:41 » |
|
so izveneli ... plus, prejle sem se zalotila ob misli, da je blazno težko, ni pa neznosno. dva tedna nazaj je bilo neznosno. torej ... Torej...preveč prostega časa ----> več razmišljanja o tem, kako se počutimo ----> več anksioznosti
Tudi jaz se nagibam k tem, da bi v to kar verjela  . Bolj sem zaposlena manj sem zaskrbljena. Najraje sem kar v akciji in se že v naprej bojim umiritve.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #64 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 18:57 » |
|
živjo,
po dolgem času sem bila kaka dva tedna zares zares SUPER, bi rekla, da na splošno najbrž napredujem, ampak zdaj je tu spet en strah, ki me spravlja v depro in mi jemlje energijo in bi ga zato rada delila z vami ...
nekaj časa že obiskujem terapevtko. načeloma delava na stvareh, ki so pomembne zdaj in nekoliko manj na tistih, ki se vežejo na otroštvo in odraščanje, saj so ene stvari zame zelo boleče. dejansko je tako, da se zelo bojim tega, "kar je še notr", bojim se, kaj bo, ko bova enkrat začeli brskati po tem, bojim se, kaj bo prišlo ven in kako bo to vplivalo name.
mogoče je to samo še en od mojih strahov pred spremembo, mogoče pa je povezan s tem, da se na neki ravni bojim sebe, svojih globin in svojih doživljanj, ki jih pogosto interpretiram na ta način, da so neprimerna, saj so bila taka sporočila, ki sem jih dobivala skozi odraščanje - skoraj vse v zvezi z mano je bilo neprimerno.
kaj pa, če skozi terapijo odkrijemo kaj, česar ne bom mogla preboleti?
strah me je in boli me tisto, kar je v meni.
ariadna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #65 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 19:22 » |
|
Ariadna  nekaj časa že obiskujem terapevtko. načeloma delava na stvareh, ki so pomembne zdaj in nekoliko manj na tistih, ki se vežejo na otroštvo in odraščanje, saj so ene stvari zame zelo boleče. dejansko je tako, da se zelo bojim tega, "kar je še notr", bojim se, kaj bo, ko bova enkrat začeli brskati po tem, bojim se, kaj bo prišlo ven in kako bo to vplivalo name. Ker poznam tvojo terapevtko, ti lahko rečem, da ne bo pričela brskati po tistem, kar je "še notr", dokler ti na to ne boš pripravljena. Tudi jaz sem se že nekajkrat približala temi, ki je trenutno še ne morem predlati...to je moja spolna zloraba. In, ko naj bi se "soočila" s storilcem, sem izbrala opcijo "beg"....pa je terapevtka to razumela in se umaknila tudi sama. Vsekakor pa so me podobni strahovi, kot tebe, obhajali že preden sem se odločila, da pričnem s psihoterapijo....nekaj v stilu: "kaj pa če nosim znotraj sebe nekaj tako groznega, da mi bo to ob soočenju postavilo življenje na glavo"  kaj pa, če skozi terapijo odkrijemo kaj, česar ne bom mogla preboleti?
strah me je in boli me tisto, kar je v meni.
A ker hodim k njej že leto dni in sem znotraj sebe že veliko stvari našla in predelala, ti lahko zagotovim, da se v nas ne skriva nič tako grozljivega, da se ne bi dalo preboleti. In ko boš začutila, da lahko pobrskaš tudi globje, boš to storila z olajšanjem, ne več v strahu. Prepusti se terapevtki in svojim občutkom...ne moreš zgrešit. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #66 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:08 » |
|
hvala, slavka ... ampak - nekak tako tudi sama racionalno razdelujem zadevo, pa strah vseeno ne mine  nimam pojma, v čem je fora. morda tudi zgolj obžalovanje, da imam stvari, ki jih je treba razdelovat, v smislu "zakaj jaz" in tudi "če imam težave, potem z mano nekaj ni v redu" :/ slavka, zelo mi je žal, da je tako krasna punca, kot si ti, morala dat v življenju čez določene tegobe. zaslužiš si najboljše in vso <3 tega sveta
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #67 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:20 » |
|
Ariadna  mogoče je to samo še en od mojih strahov pred spremembo, mogoče pa je povezan s tem, da se na neki ravni bojim sebe, svojih globin in svojih doživljanj, ki jih pogosto interpretiram na ta način, da so neprimerna, saj so bila taka sporočila, ki sem jih dobivala skozi odraščanje - skoraj vse v zvezi z mano je bilo neprimerno. nimam pojma, v čem je fora. morda tudi zgolj obžalovanje, da imam stvari, ki jih je treba razdelovat, v smislu "zakaj jaz" in tudi "če imam težave, potem z mano nekaj ni v redu" :/ ...vse to čutim tudi JAZ...  Vendar, zato pa hodiva na terapijo, ne....in se trudiva sprejeti sebe in svojo preteklost....se soočit same s sabo. Verjemi, da le malokdo na tem svetu nima težav.... ali, da se mu ni zgodilo kaj hudega, da ničesar ne obžaluje, se ne sramuje.... Razlika je le v tem, da nekateri pač to želimo predelati, drugi pometejo pod preprogo, tretji gredo pa na dva deci... slavka, zelo mi je žal, da je tako krasna punca, kot si ti, morala dat v življenju čez določene tegobe. zaslužiš si najboljše in vso <3 tega sveta Hvala...in isto lahko rečem tudi jaz ZATE ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #68 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:21 » |
|
kdaj greva na dva deci? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #69 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:35 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #70 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:44 » |
|
kaj pa petek, ko si - če se ne motim - v lj?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #71 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:46 » |
|
Lahko...imaš čas okrog 13.00 ure...lahko pa tudi prej....ali pa kasneje, sem namreč zelo prilagodljiva 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #72 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:48 » |
|
lahko, si bom kar zacahnala ob 13h. čak, saj številko sva si izmenjali, ne?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #73 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 20:57 » |
|
 sva (no, jaz imam tvojo...  ) Se vidiva, bejbi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #74 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 21:16 » |
|
super! me pokličeš prosim dopol.?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #75 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 23:34 » |
|
 zmenjeno.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ariadna
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #76 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 23:36 » |
|
super! lahko noč. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #77 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 23:37 » |