FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 18:48

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nova-stara članica :)  (Prebrano 7211 krat)
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 17

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 12:49 »

Moja malika je bila takrat stara 3 leta. To je edina stvar za katero mi je najbolj žal. Ampak kaj čem, samo upam da bo razumela
Prijavljen

nikoti ne upoštevaj nasveta drugih...tudi tega ne Smiley
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 12:53 »

Ne iz samomora v splošnem pomenu besede ampak iz dejstva da je to bla ena veliiiiika napaka iz katere sem potegnila tudi kaj pozitivnega.

oki
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Hery
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 116

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 19:39 »

35
bo razumela ko bo prišel pravi čas ji povej  in ker ima tvoje gene bo tud tvoj zasveznik in bo zadevo sprejela takšno kot je
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 22:12 »

V načrtu imam tožit redbull sesmejem sesmejem sesmejem

Joj sam tega ne delat,da nebojo ukinli vse te energetske napitke,ki jih obožujem. sesmejem
Trenutno je najboljši Burn oki
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 06:48 »

Pa smo spet tam.
Hčerka je zdrava, pridna, moj foter jr tud ok, v glavnem vse štima. Js pa tesnobna, se samo jokam...
In to pride na 4-5 dni. Kar se prijateljev tiče jim nočem težit (sama sebi grem na živce, kaj šele da bi me mogli ostali prenašat)
Ko mam tesnobo mi ni za nič, niti za risat mi ni, ponavadi se vsaj med risanjem sprostim. Tudi če se hočem prisilit...preprosto ne gre.
Komaj sem se zadržala da nisem vsula pred hčerko ko sem jo oblačla.
Ta kup tablet ko jih požrem očitno nima učinka  ne
Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 07:57 »

Ta kup tablet ko jih požrem očitno nima učinka 

to pa ni dobr!!!! tok tablet, pa no effect!!!

glede na ostalo zapisanega, kar nisem zajela v citat!
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Hery
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 08:44 »

Men ko sem v hujših krizah oziroma ko se počutim kot bi me vlak povozu najbol koristi sprehod. Čeprav je včasih zelo teško se po sprehodu počutim precej bolje. Problem je le ker ne morem zmeraj uporabiti sprehod kot terapijo ker to v službi pač ne gre. drgač pa ja upam da bo men ta cymbalta tud že dala kak rezultat
Prijavljen
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 10:21 »

Ja sprehod že, sam mam na levi nogi en centimeter veliko rano (čeprav noge ne čutim ker drugače ne bi mogla hodit ), na desni nogi pa mam že 3 mesce zvit gleženj...ki pa ne gre in ne gre nazaj jok
Prijavljen

35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 10:22 »

Ta kup tablet ko jih požrem očitno nima učinka 

to pa ni dobr!!!! tok tablet, pa no effect!!!

glede na ostalo zapisanega, kar nisem zajela v citat!

ni dober ne...bojo šle v maloro ledvice in jetra...za psiho pa efekta ni ni
Prijavljen

Hery
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 11:30 »

Od česa maš rano a  se ti ne zaceli al zakaj ta rana kr vstraja pr teb. Ja gleženj je pa kr nasloga  sam po 3 mesecih bi pa tud že lohk blo izbolšanje.
Ja kenija je hudič ker obremenjuje še druge organe.
Prijavljen
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 182

« Odgovori #30 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 14:51 »

Ja sprehod že, sam mam na levi nogi en centimeter veliko rano (čeprav noge ne čutim ker drugače ne bi mogla hodit ), na desni nogi pa mam že 3 mesce zvit gleženj...ki pa ne gre in ne gre nazaj jok

Ola!

Jaz sem imela kar nekajkrat zvin gležnja. Zase vem, da edino, kar pomaga, je počivanje ( z nogo višje od tal) in obkladki s kisom. Če se ne pozdraviš postane zadeva zelo občutljiva in se ti poškodba lahko konstantno ponavlja. Sicer pa morda to vse že veš  pomezik
Prijavljen
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 14:55 »

Ola!

Jaz sem imela kar nekajkrat zvin gležnja. Zase vem, da edino, kar pomaga, je počivanje ( z nogo višje od tal) in obkladki s kisom. Če se ne pozdraviš postane zadeva zelo občutljiva in se ti poškodba lahko konstantno ponavlja. Sicer pa morda to vse že veš  pomezik

se ponavlja ja  unsure
kar se rane tiče pa jo mam pol leta.  unsure Noče it skupaj ker je slaba prekrvavitev
Prijavljen

Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 182

« Odgovori #32 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 15:00 »

Mogoče poskusiš z blago masažo za boljšo prekrvavitev. Meni pomaga gibanje in masaža, ker imam  tudi s tem težave. A če te vse boli, potem gibanje verjetno ne pride v poštev  Smiley
Prijavljen
analiza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 95

« Odgovori #33 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 15:41 »

Pozdravljeni! Jaz sem tukaj čisto nova. Stara sem 33 let, poročena, mama2 otrok, trenutno 6 mesecev po drugem porodu. Skratka da napišem na kratko: Začelo se je 2 meseca nazaj, fobija,da imam nekje raka oz. težko bolezen, da bom umrla in pustila 2 mala otroka. V 2 mesecih sem obiskala 2x dermatologa, ginekologa, hodila na preglede krvi, ščitnice... Osebni zdravnici sem se zdela nekako le utrujena, zato sva skupaj dognali, da imam neko anksiozno motnjo. Najprej mi je dala helex, čez 1 teden, ko sem bila pri njej pa še paroxat. To je nekje 3 tedne nazaj, vendar jih jaz zaradi stranskih učinkov nisem upala jemati. Nekako sem se boljše počutila,ko je bila res kriza pa sem vzela helex, vendar ne vsak dan. prejšnji teden, pa sem najprej en dan vzela 1/4 tabletke paroxat, naslednji dan pa že 1/2 tabletke. Ponoči ko sem hranila otroka, mi je naenkrat postalo slabo, letela sem v kopalnico in vidla, da mi je nekako zapotegnilo prste na rokah. Naslednji dan sta mi mravljinčila prstanec in mezinec, nisem imela občutka v prstih, občasno mi je mravljinčilo prste na nogah. Od takrat občasno dobivam težke noge in roke, pa tudi občutek,kot da ne morem usklajevati gibov. Danes ponoči pa se mi je zdelo, da mi je odrevenela leva stran lica. Zjutraj mi je prstanec tako zapotegnilo, da sem ga komaj spravila v pogon. Še vedno imam čuden občutek. Sicer pa mi je vsake toliko slabo v želodcu, spreletijo me boleče noge ali me stiska v grlu ali težke roke...  Tablet Paroxat nisem več jemala, ker si ne upam. Prosim povejte mi, ali so to tipični znaki anksioznosti in bom mogla začet jemati AD oz. kaj mi je. Je kriv morda helex ali tista majhna kolčina paroxata??? Šla sem brat znake multiple skleroze in tudi za to bolezen imam tipične znake
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar