FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 23:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: 10 LET IN VEČ NA ADJU  (Prebrano 1425 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.859

« Odgovori #60 dne:: ponedeljek, 23. januar 2012 ura: 00:09 »

P.S. Kot vidim se je oglasila pred mano tudi Toja. Midve s Tojo spadava v isto skupino po trajanju motnje, le s to razliko, da je bila ona poskusni zajček, jaz pa sem poskušala sama. Sem se bala psihiatrije....

No, sedaj imava obe zelo dobre možnosti in tudi zelo dobre rezultate.

Ja točno tako, Janja... Kiss rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #61 dne:: ponedeljek, 23. januar 2012 ura: 10:04 »

Uff, po vsem kar se tukaj razbrala, tj. na zadnjih 2 listih...imam sedaj ponovno prepričanje, da bom morala še dolgo jemati Ad-je, pa..si tega nekako ne želim.. jok No, če bo potrebno bom, sicer bom sledila in upoštevala Matejine "nauke", ker verjamem, da lahko predam moje življenje njej...naj me tudi ona vodi..vselej je psihoterapevtka in pozna človeško psiho..

No, ni toliko problem imeti Ad še 5 ali 10 let, problem zame je..ker mi depresija predstvalja oviro pri drugih življenjskih načrtih..kot je npr. naraščaj? seznojim Bojim se, da tega ne bi zmogla..enostavno!

Dušica
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar