Zaspan
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« dne:: ponedeljek, 05. september 2011 ura: 19:42 » |
|
Sem samski in depresiven fant. Je katera depresivna punca ,ko bi se rada z mano dobila . Sem s Kopra. Piši na ZS mogoče se bova ujela.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.889
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 05. september 2011 ura: 20:19 » |
|
Pozdravljen Zaspan. Forum je namenjen predvsem temu, da si delimo izkušnje o depresiji in anksioznih motnjah. Da povemo kako se mi soočamo s težavo, da lahko podelimo s kom stisko, ki nas razume. Morda je bolj pomembno kot iskati dekle, ki tudi trpi za depresijo ... iskati poti kako priti ven iz svoje depresije. Kako si pomagati .... Na našem portalu www.nebojse.si najdeš spletna orodja za samopomoč. V Kopru deluje tudi skupina za samopomoč DAM forum ni posredovalnica za zasebne stike ...  Vse dobro ti želim, 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
mina
|
 |
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 05. september 2011 ura: 22:58 » |
|
Na našem portalu www.nebojse.si najdeš spletna orodja za samopomoč. V Kopru deluje tudi skupina za samopomoč In jutri imamo srečanje in predavanje - ob 20 uri, v prostorih KS Žusterna, Dolga reber 5.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
|
taja1
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 09:35 » |
|
Hm, a ni iskanje sorodne duše- prijateljstev tudi ena izmed poti, kako pridem iz depresije in druženje v končni fazi eden od pomembnih antidepresivov. Men se zdi velik in pogumen korak naprej, da nekdo z depresijo napiše, da išče sorodno dušo. Zakaj je treba vedno vse takoj z negativo? Kaj ni to tudi en dejavnik depresije. Podpora bi bila za moje pojme bolj na mestu, vsaj tukaj na forumu, če je že drugje nimamo. Vso srečo zaspan 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Baysha
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 126
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 08:56 » |
|
Ja taja, druženje je ok ter ga podpiram in prakticiram tudi sama...zdi pa se mi, da zaspan nima v mislih takšne vrste druženja  Tko, da se kr strinjam z Aslan, da more prvo mislt na soje zdravje in psiho 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:17 » |
|
...in kar malce dvomim, da je bil tu Na našem portalu www.nebojse.si najdeš spletna orodja za samopomoč. V Kopru deluje tudi skupina za samopomoč In jutri imamo srečanje in predavanje - ob 20 uri, v prostorih KS Žusterna, Dolga reber 5.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
taja1
|
 |
« Odgovori #6 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:45 » |
|
Ja taja, druženje je ok ter ga podpiram in prakticiram tudi sama...zdi pa se mi, da zaspan nima v mislih takšne vrste druženja  Tko, da se kr strinjam z Aslan, da more prvo mislt na soje zdravje in psiho  Kakršnokoli druženje v času depresije je težko/težavno, še posebej iskanje partnerja...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
taja1
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:46 » |
|
...in kar malce dvomim, da je bil tu Na našem portalu www.nebojse.si najdeš spletna orodja za samopomoč. V Kopru deluje tudi skupina za samopomoč In jutri imamo srečanje in predavanje - ob 20 uri, v prostorih KS Žusterna, Dolga reber 5. Jaz tud ne hodim na ta druženja in kaj pol? Ta druženja še ne pomenijo, da si zares pripravljen kej spremenit. Men osebno je velik lažje druženje z zgolj eno osebo naenkrat...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 11:02 » |
|
Kakršnokoli druženje v času depresije je težko/težavno, še posebej iskanje partnerja...
Točno tako Taja, se popolnoma strinjam... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Baysha
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #9 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 12:13 » |
|
Pol pa dodajmo kr novo podskupino foruma s tematiko "ISKANJE PARTNERJA" in "ISKANJE PRIJATELJA"!  Mrbit bi ša vžalo  Ja, sj ne rečem, je težko, sploh v času depresije ... najdit partnerja je cel projekt, vsaj zame  ... sam veliko ljudi potem misli, da se bodo stvari kar rešile ... hočejo vse preložit na partnerja ... prav je, da se človek v prvi vrsti navadi poskrbeti zase, partner je sam tista naša pika na "i", ki nas izpolnjuje in razveseljuje s svojo prisotnostjo. Sicer pa je tko ... o tem ima verjetn vsak svoje mnenje ... 100 ljudi, 100 mnenj 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 09. september 2011 ura: 12:20 od Baysha »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
taja1
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 12:24 » |
|
Pol pa dodajmo še post z naslovom "ISKANJE PARTNERJA"!  A ni že blo to, enkrat, nekje? Pa sej vsi si želimo partnerja, to skupinsko druženje pa zdravljenje je neki za zraven, ampak večina si želi imet nekoga sam zase...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Baysha
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #11 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 12:33 » |
|
Nimam pojma taja ... sm premau časa tle  Drgač pa razumem kaj misliš povedat ... sm sama na istem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.667
|
 |
« Odgovori #12 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 13:55 » |
|
taja, jaz mislim, da so ženske sklepale, da ima kake skrite namene http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,9041.0.html
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
Baysha
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 14:12 » |
|
hehe moonica...tolk hudo pa ni blo  bil je zgolj skromen komentar 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 14:55 » |
|
kje je pa zdej Zaspan, je zaspal 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mina
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:31 » |
|
kje je pa zdej Zaspan, je zaspal  Se je ustrašil, ker smo ga "napadle". Ampak, če hočeš nekoga pravega spoznat, se moraš začeti družiti. Ne čepeti doma.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
Zaspan
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #16 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 20:19 » |
|
Mislim ,da je taja1 zadela bistvo.
Lp, Zaspan.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mimi8
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 25
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sobota, 01. oktober 2011 ura: 17:46 » |
|
Dejansko je folk lahko obupan na tem področju, tak da zaspanov problem se mi ne zdi čisto nič čudnega. Tudi sama se namreč počutim osamljeno in bi imela ob sebi nekoga, s katerim bi si stala ob strani, itd. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|