mukica
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 128
|
 |
« Odgovori #20 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 16:40 » |
|
naj te potolažim,moj mož je bil v tvojih letih kar nekaj let tako obseden z ustnim zadahom,da je še spal z žvečilnijem,ampak ga sploh ni mel... lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #21 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 16:47 » |
|
uh kaj pa vem, nisem ravno prepričan  ...v nobenm primeru ne bom pristal za zdravila, po drugi strani pa imate mogoče kakšne izkušnje kdo ki je dober, denarja tud lih velik nimam namena žrtvovat glede na to da sem trenutno brezposelen.  Na psihoterapiji ne boš dobil nobenih zdravil, ker jih psihoterapevt ne predpisuje, boš pa dobil usmeritev, pogovor, raziskovanje in način rešitve tvojih težav...  Žal, pa je res večinoma samoplačniško...  Glede terapevta pa ti težko povem, ker ne vem, iz katerega območja SLO prihajaš.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 16:52 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
skromnez
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 11
|
 |
« Odgovori #23 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 17:21 » |
|
@teja992 ja intimna zveza, morda sam trenutno je samozavest bol tko tko  sem že razmišljal v to smer je pa tudi res da bi morda moral zamenjati tudi prijatelje saj so oni pravi "čvekači" jaz pa se ponavadi "šlepam"  pri njih, mi je že marsikatera to rekla. @mukica resno to pa še nisem sprobal ponoči met žvečilna v ustih hahaha, še dobr da se ni zadušil, a to se je potlej rešlo kar samo od sebe a kako? @toja prihajam iz okolice Kranja in sem tudi pripravljen it v to, če mi bo dalo morda kakšen drugačen način razmišljanja da bom pol pozabil na te stvari ali poiskal kako drugo rešitev
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #24 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 19:20 » |
|
Jah Toja..jst pač govorim iz mojih izkušenj in vem da sm na ta način v trenutku rešla ogromno problemov, s katerimi sem se prej ubadala več let. U bistvu ne vem kakšna bi bla zdej, če ne bi mela umes tipa. Pomoje bi se veliko bolj sekirala, kot pa se.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mukica
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 128
|
 |
« Odgovori #25 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 19:29 » |
|
ja čisto samo od sebe tak ko je prišlo tak je šlo...  je pa trajalo nekaj časa,bil pa je takrat tudi v osebni krizi....tudi jaz sem ga vprašala če se ne boji,da se bo zadušil,pa je rekel, da ne more biti brez žvečilnija...  lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Liber
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 384
Snežka sem js ;)
|
 |
« Odgovori #26 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 08:49 » |
|
Pa si poizkušal kaj spremenit prehrano? Dobr bi blo nardit vsaj kakšen tedn dni testa. Mogoč brez mesa? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. 
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 09:02 » |
|
Liber ima prav. Poskusi se teden dni izogibat mesu, preveč začinjenim jedem, alkoholu... En krat sem govorila z nekim Indijcem, ki nikoli ni jedel mesa. Mi je rekel, da oni zavohajo nas Evropejce, ki smo "na mesu", saj imamo specifičen vonj (beri smrad).  Prav tako baje imajo temnopolti (črnci) sfecifičen vonj, ki ga Evropejci menda bolj zavohamo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
skromnez
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 15:37 » |
|
Uh prehrana, brez mesa je tako kot ne bi jedel ničesar, bom pa poizkusil
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
urssska
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 625
|
 |
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 17:31 » |
|
Ah, meni se zdi kristalno jasno, glede na vse skromnezeve zapise, da je zadeva povsem psihičnega izvora. Da bo jasno, ne trdim, da ti smrdi iz ust zaradi psihe, ampak da ti sploh ne smrdi iz ust (kot so ti očitno že povedali domači in zdravniki tudi diagnostično izključili). Sicer, kot je rekla Arwen, ne moremo postavljati nekih diagnoz tu gor, ampak jz bi že od prvega posta (vsak naslednji je to še potrdil) rekla, da gre 100% za anksiozno motnjo, kot sta socialna fobija ali OKM. Poišči si dobrega terapevta, ne gastrologa, pa ne pozabi, da s tem ni čisto nič narobe, tudi z zdravili ne, vsekakor stori to čimprej. Dlje ko odlašaš, bolj se mentalno ciklaš, umikaš, bežiš, izogibaš vsakodnevnim situacijam in potem je neizogibno vedno slabše.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 08. september 2011 ura: 17:36 od urssska »
|
Prijavljen
|
Človek ne dozori do svojega do svojega obraza brez smeha in čenčarij in ne brez poraza. Tone Pavček
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.542
|
 |
« Odgovori #30 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 17:34 » |
|
To je prav ena motnja, prisilni vonj v nosu in ustih, še najbolj podoben kovinskemu ali zazganemu, zelo motece, prakticno trpis cel cas, mene je to mucilo nekaj let v otrostvu in izginilo. Vseeno ima po moje med drugim neko povezavo s prehrano in prebavili.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 19:13 » |
|
Ah, meni se zdi kristalno jasno, glede na vse skromnezeve zapise, da je zadeva povsem psihičnega izvora. Da bo jasno, ne trdim, da ti smrdi iz ust zaradi psihe, ampak da ti sploh ne smrdi iz ust (kot so ti očitno že povedali domači in zdravniki tudi diagnostično izključili). Sicer, kot je rekla Arwen, ne moremo postavljati nekih diagnoz tu gor, ampak jz bi že od prvega posta (vsak naslednji je to še potrdil) rekla, da gre 100% za anksiozno motnjo, kot sta socialna fobija ali OKM. Poišči si dobrega terapevta, ne gastrologa, pa ne pozabi, da s tem ni čisto nič narobe, tudi z zdravili ne, vsekakor stori to čimprej. Dlje ko odlašaš, bolj se mentalno ciklaš, umikaš, bežiš, izogibaš vsakodnevnim situacijam in potem je neizogibno vedno slabše.
Jp, točn tko. Pa preberi si še na forumu o čustvih in boleznih/težavah, pa se potem še enkrat pre-analiziraj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #32 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 19:41 » |
|
prvo probi brez mesa.... ker to je res, da drugače dišimo če jemo ali ne jemo mesa (tud sperma ipd.);
če to ne bo zaleglo, je psihičnega izvora, če bo zaleglo, pol si najdu vzrok
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
skromnez
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #33 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 20:06 » |
|
okej probam brez mesa, pa poročam pol,....glede psihoterapevta jih je pa res ogromen, pojma nimam koga bi, Rebolj je menda kr drag, pa še ni mi lih da bi hodil v Begunje kjer si marsikomu na očeh, pol pa govorice nastanejo...je že kdo poizkusu tole oz. kaj lahko pričakuješ za to zgleda bolj prostovoljno http://www.posvet.org, sicer bi pa rajši, da je ženska kot pa kšn zatežen kot je bil un Rugelj naprimer, mate kšn hint mogoče 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja