FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 23:05

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Strah samomora  (Prebrano 1052 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.858

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 29. januar 2012 ura: 12:52 »

Atomsi, življenje je kruto in nepredvidljivo... Sad

Vem, da ti je hudo, da se počutiš prizadeto, glede izgube, vendar pa ti zelo lepo
rešuješ tvojo situacijo  clap
Veliko se trenutno dogaja in tvoje misli so preveč obremenjene,
v tebi je ogromno strahu in pričakovanja glede tvojega prijatelja, veliko je o tem
govora in od tod tudi panični, ker si ves čas pod napetostjo, poskušaj se
sproščat...tudi sanje so iz istega razloga...

Danes pa vzami kakšno pomirjevalo, če ga imaš...ti bo lažje... oki

Jutri pa ti želim uspešen pogovor.... Kiss rozicodam
« Zadnje urejanje: nedelja, 29. januar 2012 ura: 16:17 od toja » Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 30. januar 2012 ura: 07:24 »

a niso to bolj neke vsiljivke?

kako pa je sedaj? a zdravila to odpravijo? jaz sem v času po psihozi vztrajno jemala zdravila, ker sem se bala, da bi se blodnje in vse tisto psihotično doživljanje povrnilo, veliko pa sem tudi delala na sebi, pisala, usmerjala svoje misli, pa molila in zaupala, da bo Un tam gor ob meni. molitev me neverjetno pomirja, ker nekako ohranjam stik z Bogom, če ne drugega res v molitvi in čutim tozadevno eno veliko zaupanje. Morda se tu ob zdravilih da velko naresti še z avtosugestijo in samopomirjanjem, prigvarjanjem samemu sebi, predvsem to, da se človek res nauči samega sebe pomiriti.

Drugače pa atomsi11, ne boj se, najbrž gre preprosto za kmijo, ki se jo da uravnavati malo s pomočjo zdravil tudi in je pač prišlo do napačne predelave informacij. Pomembno je, da ob vsem dogajanju uspeš, znaš in zmoreš ohraniti nekaj zdravega razuma, da si do zadeve kritična. Zdravila pa res v takih trenutkih lahko zelo pomagajo.

Drži se!

Maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 30. januar 2012 ura: 10:08 »

Atomsi,

jaz bi te tudi rada objela in istočasno napisala, da nisi sama..imaš nas in še kakšno obliko podpore kot je psihoterapija, sicer pa..tu priporočam VEDENJSKO KOGNITIVNO TERAPIJO, kljer je prav poudarek na spreminjanju miselnih vzorcev in posledično obnašanja, ravnanja in še kaj..poskusi!

Dušica
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar